Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

 

 

 

FC Lienden slaat toe in blessuretijd.

Nadat gisteravond UNA toch wel enigszins verrassend onderuit ging bij EVV stonden er voor de zondagmiddag nog 7 wedstrijden op het programma.

Zowel FC Lienden en VVSB hadden het lastig. Waar normaliter het netje van de tegenstander makkelijk gevonden wordt, waren de doelpunten ditmaal duur. VVSB kwam bij OJC Rosmalen helemaal niet tot scoren. Van Niel raakte nog wel de lat, maar ook Meeuwsen trof namens de gastheren de paal. Derhalve 0-0. Een eindstand waar FC Lienden thuis tegen ADO '20 ook op leek uit te gaan draaien. Ware het niet dat in de blessuretijd Loukili zijn ploeg toch nog aan de overwinning bracht, 1-0.

Een doelpuntenfestijn bij de Treffers tegen WKE. De thuisploeg wist met 4-3 de punten op sportpark Zuid te houden. Topscorer Santiago bracht met 2 doelpunten zijn totaal op 23. Aan WKE zijde scoorde invaller Ramos tweemaal.

In de kelder leek Leonidas weer eens 3 punten te gaan pakken. De ploeg van Koos Waslander gaf echter bij hfc EDO een 0-2 (2 keer Lesley van Waas) ruststand in de 2e helft prijs. Dinkgreve schoot een vrije trap binnen, waarna el Hammach (voor de 2e keer dit seizoen) wegens commentaar op de leiding binnen 1 minuut 2 keer geel zag. Met 11 tegen 10 sleepte EDO via wederom Dinkgreve toch nog een puntje uit het vuur, 2-2. De wedstrijd eindigde met een zware charge van Tjeertes, met rood bestraft, op Leonidas speler Ilyas Chouaibi. De speler in kwestie moest met hoogstwaarschijnlijk een beenbreuk naar het ziekenhuis.

AFC deed in de strijd tegen degradatie voor de 2e week op rij goede zaken. De Kon. HFC dat door een rode kaart voor Tamerus een uur lang met 10 man moest voetballen werd door een doelpunt van Sutorius met 1-0 verslagen.

Een krachteloos HSC '21 ging op eigen terrein met 0-3 koppie onder tegen JVC Cuijk.

HBS, dat door een rode prent voor Westdijk de gehele 2e helft met een man minder speelde, hield aan het thuisduel met Hercules toch nog een puntje over. Het eindigde zoals het begon: 0-0.

EVV - UNA 2-1 (1-1)

zaterdag 28 februari 2015 om 19:30
 
Opstelling EVV: Michel Vercruijsse, Juliën Clout, Mike Verheyen, Rick Geenen, Aron Gielen, Jerome Beckers, Joey Dekkers, Nico Czichi, Steff de Wit, Rick Verbeek, Yael Heatubun
Wissels EVV: Luuk Peeters, Ahmed Ammi, Aziz Ait Mansour, Bryan Simons, Stan Rullenraad
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Eelco Horsten , Teun Sebregts, Thomas Huijben, Willem Tieben, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Brian Boogers, Jorn Sweres, Rob van Boekel
Wissels UNA: Danilo Verus, Alex van Overdijk, Elroy Deege, Nick Tielemans, Ron Jansen
 
Scheidsrechter: Blank E.
Toeschouwers: 250
EVV Minuut UNA
31   Jorn Sweres
Mike Verheyen 44  
46   Alex van Overdijk Eelco Horsten
Aron Gielen 56  
Ahmed Ammi Nico Czichi 62  
67   Nick Tielemans Jorn Sweres
Bryan Simons Aron Gielen 72  
Yael Heatubun 80  
82   Ron Jansen Willem Tieben
Bryan Simons 84  
Stan Rullenraad Yael Heatubun 88  
Jerome Beckers 90  

UNA LOOPT TEGEN LIMBURGSE LAMP

In de uitwedstrijd van afgelopen zaterdag trof UNA het stugge EVV. De blauwwitte club uit Echt scoorde het minst in de Topklasse, maar de verdediging stond ook het kleinste aantal tegentreffers toe. Ofschoon UNA eerder dit seizoen thuis met 3-1 won van de ploeg van trainer Leo Beckers, komt het niet zo vaak voor dat er vier doelpunten vallen in duels met EVV.

De club van Sportpark In De Bandert speelde deze competitie al zeven maal gelijk. Vijf keer bleven de nullen op het scorebord. Het besef bij de Limburgers, dat er toch eens gewonnen moest worden om uit de gevarenzone te blijven, groeide. Dat resulteerde in de wedstrijd tegen UNA al snel in twee fraaie scoringskansen. Eerst was het Yael Heatubun die vanaf een paar meter het UNA doel onder vuur nam. Petar Stoskovic greep echter in. Enkele minuten later kwam Rick Verbeek oog in oog te staan met de sluitpost uit Woudrichem. Weer hield Stoskovic zijn doel schoon.

De Zeelstenaren bleven rustig en veroverden steeds meer veldoverwicht. In de 32e minuut kwam de beloning. Jorn Sweres schoot de 0-1 achter keeper Michel Vercruysse. Toen het er alle schijn van had dat de geelzwarten de rust met voorsprong in zouden gaan, sloeg EVV in de 44e minuut toe. Mike Verheijen zorgde voor de 1-1. UNA kon opnieuw beginnen.

Na de pauze werd de zieke Eelco Horsten vervangen door Alex van Overdijk. De ploeg van Mark Schenning ging op jacht naar de voorsprong. Brian Boogers verscheen voor het doel van Vercruysse. Hij had kunnen kiezen voor een pass op de aanstormende Jorn Sweres, maar verkeerde zelf ook in een riante scoringspositie. Brian mikte net naast. Ook Benjamin van Wanrooij’s vrije trap had een beter lot verdiend, doch eindigde in hoekschop.

Tien minuten voor tijd sloegen de sluipschutters weer toe. Deze keer was het Heatubun die scoorde en de stand op 2-1 bracht. UNA bracht aanvaller Ron Jansen nog in voor verdediger Willem Tieben, maar de tijd was te kort om nog een gelijkspel uit de strijd te slepen.

Zesde seizoensnederlaag voor UNA, maar plaats drie op de ranglijst blijft behouden.

Website UNA

FC Lienden - ADO '20 1-0 (0-0)

zondag 1 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Nick Vijlbrief, Ralph Dua, Erik van Eem, Mike Vreekamp, Milad Intezar, Tom van der Neut, Wesley Vaes, Abderrahim Loukili, Rafael Uiterloo, Youssef el Jebli
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Anthony Albert, Petar Djenic, Maikel Lange, Anssu Sani Camara, Mo Ajiach, Vincent Verheul
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Aaron Bruijn, Brian-Paul Tesselaar, Gino Felixdaal, Mitchell Bolck, Rydell Tuinfort, Sem van Amersfoort, Jeffrey Klijbroek, Marcel Huisman, Ted Amson, Clive Keus
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Dennis de Wit, Sead Mazreku, Ferry Heijnis, Tristan Buchinhoren
 
Scheidsrechter: Kok M.J.
Toeschouwers: 250
FC Lienden Minuut ADO '20
Mo Ajiach Nick Vijlbrief 46  
50   Clive Keus
59   Dennis de Wit Rydell Tuinfort
77   Ferry Heijnis Brian-Paul Tesselaar
78   Tom van den Brink
Anssu Sani Camara Rafael Uiterloo 82  
Abderrahim Loukili 90 + 3

Wanneer je als buitenstaander de stand FC Lienden - ADO’20 1-0 leest, dan denk je: ja dat is een logische uitslag. Het is tenslotte de koploper tegen de nummer 13. Maar wanneer je, zoals ik, de wedstrijd hebt gezien, dan weet je dat het onverdiend is voor Lienden en dat bij ADO maar één ding overheerst: jammer.
De wedstrijd FC Lienden–ADO’20 wordt gespeeld onder een flauw zonnetje en een harde wind die precies in de lengterichting van het kunstgrasveld staat. Dat maakt het voetbal moeilijk en zorgt af en toe voor rare capriolen van de bal. Lienden begint aanvallend en zet ADO’20 onder druk. De defensie van de Heemskerkers staat echter goed en de ploeg geeft weinig weg. En wanneer de bal een keertje doorkomt, is doelman Jack Laan op zijn post. Hij is niet op een foutje te betrappen. ADO knokt zich langzaam maar zeker onder de druk uit en krijgt ook zijn kansjes. Zo wordt 10 minuten voor de rust Lienden-doelman Jan Schimmel gedwongen tot een prima redding op een hard schot van Tom van den Brink. Vlak voor rust breekt Clive Keus door en ligt ineens op de grond. Scheidsrechter Kok wuift het weg maar het heeft alle schijn van het neerleggen van een doorgebroken speler…
Na de rust heeft Lienden de harde wind in de rug en met name de sterke vleugelspelers Youssef el Jebli en Abderrahim Loukili bezorgen de ADO-verdediging handen vol werk. De grootste kans van de wedstrijd is voor El Jebli die vrij voor de keeper de bal vanaf ongeveer 5,45 meter huizenhoog over knalt. Maar veel meer kansen verschaft Lienden zich eigenlijk niet. ADO wel. In de 70ste minuut scoort Clive Keus maar zijn doelpunt wordt –terecht- afgekeurd wegens buitenspel. Geen doelpunt maar wel een signaal want vanaf dat moment trekt ADO het spel naar zich toe en creëert kansen. Een schot van Van den Brink, een kopbal van Gino Felixdaal, een mooie actie van Jeffrey Klijbroek en opnieuw een buitenspelgoal van Keus.
In de blessuretijd belandt een hoge corner van Klijbroek bij de geheel vrijstaande Keus, maar zijn pegel gaat over. Jammer. Daarmee verspeelt ADO de kans op een grote verrassing. Maar het wordt nog erger. In de allerlaatste aanval van de wedstrijd gaat de voor Rydell Tuinfort ingevallen Dennis de Wit over de bal heen waardoor Loukili vrij voor Laan kan verschijnen en kan scoren. Scheidsrechter Kok fluit vrijwel direct af. Zo verliest ADO tegen de verhouding in, in de allerlaatste seconde van de wedstrijd. Dat is heel zuur en vooral heel erg…jammer dus.

Website ADO '20 (Peter Hekman)

Onderweg naar de koploper even lunchen.

Foto: twitterpicture@EdwinReder

OJC Rosmalen - VVSB 0-0 (0-0)

zondag 1 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling OJC Rosmalen: Bart Tinus, Guus Habraken, Jelle Scholts, Mike Scholten, Randy van Heijnsbergen, Erik van Beekveld, Ilias Zaimi, Kevin van Zijl, René Geerts, Bas Smulders, Thijs van der Velden
Wissels OJC Rosmalen: Remco Fransen, Bas Peters, Galid Cherrou, Armand Selmani, Irey Sadal, Wesley Meeuwsen
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jelmer Vijlbrief, Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Brandon Zigo Tichem, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tomas Tavilla
Wissels VVSB: Raimond Duivenvoorde, Martijn Hogenboom, Tim de Rijk, Michael van Laere, Stijn van der Slot
 
Scheidsrechter: Brito Roque S. de
Toeschouwers: 400
OJC Rosmalen Minuut VVSB
Kevin van Zijl 30  
43   Stefan Kraaijvanger
46   Stijn van der Slot Giovialli Serbony
Wesley Meeuwsen Bas Smulders 56  
60   Michael van Laere Maikey Parami
Irey Sadal Erik van Beekveld 62  
74   Tim de Rijk Brandon Zigo Tichem

Na het gelijkspel eerder dit seizoen in Noordwijkerhout (2-2) hebben OJC Rosmalen en VVSB in Rosmalen opnieuw de punten gedeeld. In een weinig verhullende wedstrijd konden beide ploegen het net niet laten bollen.

VVSB dat het zonder de geschorste Bas Ruigrok moest doen, kon maar weinig potten breken in Rosmalen. De thuisploeg beperkte zich bijna alleen maar tot verdedigen waardoor de wedstrijd geen hoogstaand niveau kende. De harde wind schuin over het veld zal ook een mede oorzaak hiervan zijn geweest.

De kleine kansen die er wel waren, werden echter goed gekeerd door beide doelmannen. De tweede helft werd naar mate de tijd vorderde geleidelijk beter. OJC Rosmalen-spits Wesley Meeuwsen had in één van de spaarzame uitvallen de kans op de 1-0, maar zijn schot belandde op de paal.

In het laatste kwartier van de wedstrijd werd de druk op het doel van OJC Rosmalen opgevoerd. Frans van Niel had hierin de grootste mogelijkheid, maar zijn schot met zijn linkerbeen spatte uiteen op de lat. In de absolute slotfase kreeg aanvoerder Vladimir Jozic nog de kans om er met de drie punten vandoor te gaan, maar zijn schot werd opnieuw gekeerd door Bart Tinus.

Tekst: Stefan van den Burg

Foto: Tino Stulen

de Treffers - WKE 4-3 (3-0)

zondag 1 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Barry Beijer, Jim van Alst, Joris Janssen, Eef van Riel, Kenny Leemans, Robin Janssen, Coen Maertzdorf, Fabio Palacios Macedo Santiago, Soufiane Dadda, Wessel van der Horst
Wissels de Treffers: Dennis Smit, Frenk Keukens, Jasper Zuidwijk, Jan Willem Stronks, Menno Scholten, Michel van Veen, Jos Peltzer
 
Opstelling WKE: Diederik Bangma, Angelo Zimmerman, Antoine van der Linden, Guus de Vries, Jorrit Kunst, Anton Jongsma, Kay Velda, Sander Meertens, Erik Eleveld, Guiliano Grot, Jan Hooiveld
Wissels WKE: Ramon Nijland, Joeri van der Tuin, Roan Poelstra, Simon IJzerman, Orlando Smeekes, Emad Sanafikhah, Yumé Ramos
 
Scheidsrechter: Ruperti C.
Toeschouwers: 600
de Treffers Minuut WKE
Soufiane Dadda 4  
Soufiane Dadda 10  
Kenny Leemans 15  
25   Jan Hooiveld
Kenny Leemans 26  
Fabio Palacios Macedo Santiago (Penalty) 33  
46   Simon IJzerman Sander Meertens
Coen Maertzdorf 48  
Jan Willem Stronks Soufiane Dadda 63  
65   Anton Jongsma
66   Orlando Smeekes Erik Eleveld
73   Yumé Ramos Kay Velda
76   Guus de Vries
Menno Scholten Joris Janssen 76  
Frenk Keukens Wessel van der Horst 81  
84   Yumé Ramos
Fabio Palacios Macedo Santiago 89  
90 + 1 Yumé Ramos

WKE keek, zoals wel vaker is gebeurd dit seizoen, al na een kwartier tegen een 2-0 achterstand aan. Eerst was daar in de 10e minuut een strafschop die door Soufiane Dadda onberispelijk werden binnen geschoten. 5 minuten later was het Ken Leemans die de 2-0 aantekende. Nog voor rust, in de 33ste minuut was het die de ruststand bepaalde Santiago Palacios op 3-0.

Was WKE dan zoveel minder dan de Treffers. Nee, integendeel, volgens trainer Paul Weerman was WKE de bovenliggende partij. Maar we geven een penalty weg en maken 2 persoonlijke fouten, aldus een teleurgestelde trainer Paul Weerman.

De tweede helft ging WKE op jacht naar eerherstel en men kwam nog dichtbij. Eerst was daar Anton Jongsma die in de 65ste minuut de achterstand tot 3-1 verkleinde. In de 85ste minuut zorgde de ingevallen Yumé Ramos voor de 3-2. Daarna gingen alle remmen los met risico op een counter. Een vrij bal voor de Treffers werd in de 88ste minuut fraai binnen geschoten door Santiago Palacios.

Maar nog gaf WKE zich niet gewonnen, want bij de eerste de beste aanval van WKE scoorde wederom Yumé Ramos 4-3. In de allerlaatste minuut kreeg Antoine van de r Linden nog een goede kans op de gelijkmaker, maar helaas hij miste. Een gelijkspel was zeker verdiend geweest.

Website WKE

Foto: Jan Peters

EDO hfc - Leonidas 2-2 (0-2)

zondag 1 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling EDO hfc: Kenny Heemskerk, Chesron Esseboom, Wim van Zalinge, Yannick Hoogeboom, Dennis Dinkgreve, Robin de Ridder, Barry Tjeertes, Edip Biberoglu, Jeffrey van den Berg, Nico Yonis, Sven Berntzen
Wissels EDO hfc: Björn Haggerty, Jeff Kemper, Siebe Hoenderdos, Jordan Gast, Romario Aroma
 
Opstelling Leonidas: Roy Rondeltap, Leroy van Dongen, Mike Navajas Sanchez, Regillio Nooitmeer, Stephan van Waas, Charlie van den Ouweland, Houchine el Hammach, Lesley van Waas, Peter van Gommeren, Burak Dogan, Joey Grootenboer
Wissels Leonidas: Yusuf Can, Lubos Adamec, Veysel Ayhan, Yassine Belghar, Nick Slotboom, Ilyas Chouaibi
 
Scheidsrechter: Dröge S.
Toeschouwers: 200
EDO hfc Minuut Leonidas
28   Lesley van Waas
31   Yassine Belghar Stephan van Waas
45   Lesley van Waas
Dennis Dinkgreve 53  
54   Houchine el Hammach
54   Houchine el Hammach
Jeffrey van den Berg 65  
68   Ilyas Chouaibi Joey Grootenboer
79   Nick Slotboom Leroy van Dongen
Dennis Dinkgreve 81  
81   Roy Rondeltap
Siebe Hoenderdos Jeffrey van den Berg 88  
Barry Tjeertes 90  

AFC - Koninklijke HFC 1-0 (0-0)

zondag 1 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling AFC: Youssef el Abdallaoui, Guido Moelee, Jasper de Haer, Randel Shakison, Daan Sutorius, Wout Meulemans, Enrico Patrick, Jonathan Richard, Joshua Patrick, Mitchell Theuns, Pepijn Veerman
Wissels AFC: Kerwin Hartman, Mathijs Miserus, Billy Tavares
 
Opstelling Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Carlos Opoku, Kevin Keij, Tuncay Yener, Vincent Volkert, Bart Nelis, Donny Verdam, Gertjan Tamerus, Nigel Castien, Martijn Tjon-A-Njoek, Rachid El Yaakoubi
Wissels Koninklijke HFC: Brian van der Werff, Hidde Prijs, Roy Verkaik, Jeffrey Sam-Sin, Mike van den Ban, Reggie Schaap, Wouter Haarmans
 
Scheidsrechter: Lip B. van der
Toeschouwers: 500
AFC Minuut Koninklijke HFC
12   Kevin Keij
24   Tuncay Yener
33   Gertjan Tamerus
59   Mike van den Ban Nigel Castien
Randel Shakison 74  
Daan Sutorius 76  
79   Reggie Schaap Tuncay Yener
82   Donny Verdam
86   Jeffrey Sam-Sin Bart Nelis
86   Vincent Volkert
Billy Tavares Enrico Patrick 87  
Pepijn Veerman 90  

HFC verliest van AFC

Winden waaien om de Zuidas, als ik naar het terrein van AFC wandel.

De laatste keer dat we een competitiewedstrijd tegen AFC op het in 1961 geopende complex van Goed Genoeg speelden, was in het seizoen 1963/1964. Toen degradeerden wij uit de hoogste klasse van het amateurvoetbal om er pas in 2014/2015 terug te keren. AFC degradeerde in die periode niet. Na ruim 50 jaar ziet het complex er nog hetzelfde uit, met het beroemde bordje “Be Friends” boven de spelersingang en “Keep Smiling” boven de spelersuitgang van het hoofdveld.

Natuurlijk hebben wij onze vrienden van AFC ook wel in de tussentijd gezien, b.v. bij de viering van het 100-jarig bestaan van AFC in 1995 (met honderden mensen dineren onder de Nachtwacht in het Rijks), maar die mooie foto met de kopbal van Gerard Koenders in ca. 1963 - en laten we het er even op houden dat dat een doeltreffende kopbal was - was daar het laatste wapenfeit van de onzen. Helaas is daar op 1 maart 2015 geen goal bijgekomen.

Want we hebben ons betere voetbal niet verzilverd en we hebben ook een beetje pech gehad. Genesteld op de zonnige tribune in de prettige sigarenrook van Jack van Gelder zagen we een leuke partij met kansjes over en weer. De beste kansen waren voor ons en vooral de kans van Vincent Volkert, op aangeven van Gertjan Tamerus, was een mooie (29’). Af en toe komen wij met onze slidings iets te laat in, met als gevolg een duidelijke gele kaart voor Kevin Keij (13’), een iets minder duidelijke gele kaart voor Tuncay Yener (24’) en een voor discussie vatbare rode kaart voor Gertjan Tamerus (33’) die in de categorie viel van “je kunt ‘m volgens de letter van de wet geven”. We moesten dus een uur in ondertal spelen.

AFC wist zich met die numerieke meerderheid weinig raad. De kansen bleven over en weer en het wachten was op het moment dat de bal ergens goed/fout zou vallen in het strafschopgebied. Dat gebeurde in ons strafschopgebied in de 75e minuut toen Daan Sutorius de bal goed voor zijn voeten kreeg en de 1-0 voor AFC binnenschoot.

Daarna hebben wij nog alle gelegenheid gehad om via onze counters de 1-1 binnen te halen, maar de bal kwam met de harde wind mee net fout uit en Carlos Opoku, steeds opduikend in de punt van de aanval, kopte in de 85e minuut een paar centimeter naast. Aan het eind nemen de krachten wat af en ook Donny Verdam loopt nog tegen een gele kaart aan.

Jammer, jammer, want er had tegen deze tegenstander veel meer ingezeten. Zeker in het eerste half uur hadden we op voorsprong moeten komen, maar ook daarna hadden we een gelijkspel moeten halen. Helaas ontbrak nu het subtiele tikje waarmee Bart Nelis in de thuiswedstrijd de gelijkmaker scoorde.

Het katterig gevoel waarmee we na afloop in het clubhuis belanden (een ongeslagen reeks van 7 wedstrijden, met 15 punten, is afgebroken en een aantal schorsingen dreigt voor volgende week), wordt snel weggespoeld in de gezellige ambiance met de AFC’ers. Na verloop van tijd concludeer ik: ach, als we dan toch een keer moeten verliezen, dan maar van AFC. Ik leg mijn doorwrochte conclusie bij de uitgang voor aan Carlos. Hij is het ermee eens.

Willem Padt (Kon. HFC)

Na een corner gaat HFC aanvoerder Opoku onder luid gekerm naar de grond, maar AFC mag door.

Foto: twitterpicture@KoninklijkeHFC1

HBS - Hercules 0-0 (0-0)

zondag 1 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling HBS: Bas Meeuwissen, Arthur van der Kaaij Rijers, Jan-Paul Saeijs, Mahjoub Mathlouthi, Ricardo Samoender, Jochem Hendriks, Kevin Schutte, Mike de Geer, Niels van Pelt, Serano van der Hurk, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Gianni Kamperveen, Berend Kaster, Dominique Broekhuizen, Jasper Roberti, Jim Roberti
 
Opstelling Hercules: Ritchie Steinmann, Jevgeni Gromov, Justin Sporkslede, Kevin Ligtermoet, Matthijs Blijham, Wesly van Ojen, Achraf Nemji, Adil Tihouna, Nathan Bijl, Okan Özçelik, Francis van Rooij
Wissels Hercules: Bram van Riezen, Joey Koetsier, Nicky Besamusca, Jordey Buitenhuis, Thomas Reynaers, Jeroen Meefout, Luuk Baas
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
Toeschouwers: 600
HBS Minuut Hercules
Mike de Geer 11  
Dominique Broekhuizen Arthur van der Kaaij Rijers 25  
28   Adil Tihouna
Jochem Hendriks 32  
40   Matthijs Blijham
Tjeerd Westdijk 40  
46   Jeroen Meefout Adil Tihouna
Serano van der Hurk 56  
76   Thomas Reynaers Francis van Rooij
Jasper Roberti Serano van der Hurk 77  
Kevin Schutte 81  
Berend Kaster Mahjoub Mathlouthi 83  
83   Luuk Baas Justin Sporkslede
Jan-Paul Saeijs 87  

HBS ontving dit weekend Hercules op een zonnig en winderig sportpark Craeyenhout. De wolken spoedden langs de hemel. Waar is het HBS clublied? Hercules, de zoon geboren uit overspel van oppergod Zeus (Zeus was immers verbonden met Hera) blonk als mythologische held uit in slimheid en kracht. Menig sportverband werd naar hem vernoemd. Zo werd in Utrecht in 1882 USV Hercules opgericht als cricketvereniging; in 1889 werd voetbal aan de club toegevoegd. Vier jaar later pas ontstond HBS.
Tijdens de uitwedstrijd van 2 november j.l. liet HBS, na een 1-0 voorsprong, Hercules terug in de wedstrijd komen. Daar was Utrechts theater en een dwaling van het toezicht voor nodig. Maar de rode kaart voor Ricardo Samoender, die na het zien van de beelden werd geseponeerd, was niet de reden van het verlies. HBS speelde in Utrecht een weinig overtuigende partij.
Dat was dit weekend niet veel anders. Wederom verloor de leiding zich in de jaren ’50: vlijt en ijver (veel fluiten, veel te veel gele kaarten - zelfs voor uitglijden van Mike de Geer en voor een tackle op de bal van Serano van der Hurk). Zelfregulerend vermogen werd niet toegestaan. Te ingewikkeld. Vorige week speelde HBS tegen WKE. Zonder één kaart. Natuurlijk had scheidsrechter Kok toen ook kaarten kunnen trekken. Maar hij deed het niet. Hij liet het vinden van de balans aan de spelers over en het werd een leuke partij.
Dit weekend was er van een wedstrijd nauwelijks sprake. Ongeveer in de 20e minuut blesseerde Arthur van der Kaaij zich heel ongelukkig en tot tranen toe. Dominique Broekhuizen, niet in de basis, viel in en dwong HBS tot voetbal. Dat duurde niet lang, omdat de leiding besloot Tjeerd Westdijk met rood van het veld te sturen. Na de wedstrijd bleek dat de één dit had gezien en de ander dat. Niet overtuigend. Vlijt en ijver. Hoe dan ook, HBS vervolgde de wedstrijd met 10 man, een kopie van de wedstrijd in Utrecht. Daarna begon de ellende pas echt. Hercules durfde niet aan te vallen en verstapte zich menig maal in zaalvoetbal kunsten. Slimheid en kracht? HBS zette alle zeilen bij om de boel achterin dicht te houden. Was ’t leuk? Nee, voor het publiek was er weinig aan. Mike de Geer liep zijn longen uit zijn lijf. Niels van Pelt was de beste speler van het veld. Samen met Kevin Schutte. Jochem Hendriks pakte de rol van Arthur zeer adequaat op. In de 74e minuut schoot Hercules voor het eerst op het HBS goal. Eén minuut later kreeg Dominique Broekhuizen een kans. Dat was ‘t. Jasper Roberti en Berend Kaster liepen lang warm en vielen de laatste 10 minuten in. Wetzel bracht daarmee het aantal “echte” HBS-ers weer terug op twee. Doet dat er toe? Niets. Hercules, zo bleek uit een gesprek na de wedstrijd, zal volgend seizoen veel spelers verliezen door betere financiële aanbiedingen van andere clubs. De wet van het geld geldt zelfs als je uit 1882 stamt. Volgende week speelt HBS weer thuis en wel tegen het jongere HSC uit 1921, uit Haaksbergen. Gelukkig nam Jochem Hendriks zijn prachtige pas geboren dochter mee naar de strijd en was er enige reden tot vrolijkheid. O ja, het werd 0-0.

Facebook HBS

Spelers betreden het veld.

Foto: twitterpicture@StanSchrijft

HSC '21 - JVC Cuijk 0-3 (0-1)

zondag 1 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling HSC '21: Jeffrey Brammer, Burak Basut, Freek Grondman, Kelvin Veensma, Arjan Goorman, Koen Garritsen, Mart Schutten, Milan Verschoor, Rick Bouwmeister, Robert Wilens, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Wouter Lankheet, Leon van Dijk, Sebastiaan Bökkerink, Bas ter Hogt, Erwin Nieuwboer, Lieuwe Geesing, Remy Raterink
 
Opstelling JVC Cuijk: Joris van Gerwen, Djimmie van Putten, Jorrit Ritzen, Stevie Hattu, Frenk Schaap, Jacky Chi, Oktay Öztürk, Shanon Carmelia, Boy Visser, Cayfano Latupeirissa, Mark Fennebeumer
Wissels JVC Cuijk: Yorrit Kanters, Erik van Loon, Jurre Grotenhuis, Mark Kuijpers, Ismail Aktas, Jordie van der Laan, Rik Renirie
 
Scheidsrechter: Gerrets L.J.
Toeschouwers: 400
HSC '21 Minuut JVC Cuijk
15   Boy Visser
57   Rik Renirie Boy Visser
Lieuwe Geesing Robert Wilens 64  
Leon van Dijk Freek Grondman 64  
71   Jorrit Ritzen
73   Cayfano Latupeirissa
74   Erik van Loon Oktay Öztürk
Bas ter Hogt Koen Garritsen 75  
77   Frenk Schaap
79   Cayfano Latupeirissa
81   Jordie van der Laan Cayfano Latupeirissa

Alarmfase één voor dolend HSC'21

Het is nog maar drie weken geleden dat HSC'21 WKE een pak op de broek gaf. Van de hoop een groeiend vertrouwen na de eerste zege van 2015 is drie weken later echter niets meer te bespeuren. Na een bekernederlaag tegen Go Ahead Kampen en een dure uitglijder tegen ADO'20 was HSC'21 zondagmiddag dolende tegen JVC Cuijk. De bezoekers, ook niet bepaald overstromend van vertrouwen, maakten er dankbaar gebruik van en wonnen uiteindelijk met ruime cijfers: 0-3. Voor HSC'21 is het inmiddels alle hens aan dek in de strijd tegen degradatie.
Wat als Rick Bouwmeister na een paar minuten spelen de bal opzij gehad gelegd in plaats van in het zijnet te schieten? Het had HSC'21 waarschijnlijk een snelle voorsprong opgeleverd en misschien wel een mooie middag. In plaats daarvan liep HSC'21 zelf tegen een rappe tegengoal aan. Na een kwartier spelen omzeilde JVC Cuijk de HSC-defensie en kon Boy Visser de 0-1 aantekenen. Het was voor JVC Cuijk - na één punt uit de laatste acht duels - het sein om zich terug te trekken en HSC'21 de bal te gunnen. De thuisclub deed daarmee echter schrikbarend weinig. Stroperig en ideëenloos werd de bal rondgespeeld en als de diepte dan toch werd gezocht belandde de bal meestal in niemandsland. Het heilige vuur om de wedstrijd om te keren ontbrak daarbij ogenschijnlijk en ook van een individuele actie moest het niet komen, want de vleugelspitsen Ottink en Bouwmeister bleven vrijwel onzichtbaar. Slechts een schot van Arjan Goorman stichtte enig gevaar, maar die ging net over het doel.

Met slechts een 0-1 achterstand was er gelegenheid wat recht te zetten na de rust, maar HSC'21 kwam zowel qua spelers als qua speelwijze onveranderd uit de kleedkamer. Het zoeken en verstoppen bleef en ook qua strijd moest HSC'21 het nog steeds afleggen tegen een ook niet overtuigend, maar wel met meer passie spelend JVC Cuijk. De Brabanders bleven simpel overeind en begonnen gaandeweg de tweede helft op zoek te gaan naar de genadeklap. Die viel een kwartier voor tijd. HSC'21 kreeg de bal maar niet weg na een aanval van de bezoekers, waarna Frenk Schaap de 0-2 achter de graaiende handen van Jeffrey Brammer tikte. Niet veel later was ook het laatste restje verzet van HSC'21 gebroken, toen Cayfano Latupeirissa de eindstand op 0-3 bepaalde.

Website HSC '21

Arjan Goorman wint een kopduel.

Foto: Wim Busschers

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!