Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2015
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

Hercules - hfc EDO

Foto: twitterpicture@StanSchrijft

 

VVSB vergeet 2 punten in te lopen.

Koploper FC Lienden kwam niet verder dan 2-2 in Rotterdam, bij Leonidas. Lange tijd leek VVSB 2 punten in te gaan lopen, maar na de schitterende 0-1 van Peet van der Slot vergat de ploeg van hoofdtrainer van Leeuwen verder afstand te nemen. Tot 2 keer toe werd de bal van de lijn gehaald en van Niel raakte de paal. UNA kwam 1 minuut voor tijd via Boogers op gelijke hoogte. VVSB was helemaal van slag en invaller Jansen maakte dankbaar gebruik, 2-1. Ondanks het gelijke spel loopt FC Lienden dus 1 punt verder uit.

De Treffers had ook mooi dichterbij de kop kunnen komen. Ware het niet dat er, ondanks een snelle 0-1 voorsprong door een rake kopbal van topscorer Santiago, met 2-1 werd verloren bij de Koninklijke HFC.

JVC Cuijk won met dezelfde cijfers van OJC Rosmalen. En ook hier was de uitploeg op voorsprong gekomen. OJC was overigens uiterst ontevreden over het optreden van scheidsrechter Hof. Net voor de 2-1 van Carmelia werd de uitploeg namelijk een loepzuivere penalty onthouden.

WKE - AFC eindigde in 2-2. WKE nam 2 keer de leiding, maar zag de Amsterdammers even vaak langszij komen.

HSC '21 deed in strijd tegen degradatie goede zaken. Tegen een zwaar gehavend (veel geschorsten en geblesseerden) HBS won het met 1-2. Nadat Goorman, overigens wel de maker van de 0-1, een strafschop gestopt zag worden door Meeuwissen, was het Bouwmeister met het winnende doelpunt.

ADO '20 zakte door de 0-1 nederlaag gisteravond tegen EVV onder de streep. De ploeg van trainer Sluijter heeft evenveel punten als AFC, maar een wedstrijd meer gespeeld.

EDO lijkt de handdoek definitief te hebben gegooid. Hercules was op eigen veld met 3-0 te sterk. Luuk Baas scoorde namens de gastheren 2 maal.

Leonidas - FC Lienden 2-2 (2-1)

zondag 8 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Leonidas: Sergio Kirienko Panea, Leroy van Dongen, Mike Navajas Sanchez, Regillio Nooitmeer, Yassine Belghar, Charlie van den Ouweland, Lesley van Waas, Nick Slotboom, Peter van Gommeren, Burak Dogan, Joey Grootenboer
Wissels Leonidas: Michael Advokaat, Lubos Adamec, Veysel Ayhan, Franck Seuguep Tchuisseu, Alper Kazbogan
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Guido van Rijn, Marciano van Leijenhorst, Ralph Dua, Christiaan van Hussen, Erik van Eem, Mike Vreekamp, Milad Intezar, Abderrahim Loukili, Rafael Uiterloo, Youssef el Jebli
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Petar Djenic, Maikel Lange, Wesley Vaes, Anssu Sani Camara, Mo Ajiach, Vincent Verheul
 
Scheidsrechter: Wiemer A.
Toeschouwers: 125
Leonidas Minuut FC Lienden
6   Christiaan van Hussen
Burak Dogan 26  
30   Rafael Uiterloo
36   Maikel Lange Marciano van Leijenhorst
Burak Dogan 36  
53   Mo Ajiach Rafael Uiterloo
Franck Seuguep Tchuisseu Nick Slotboom 55  
Lubos Adamec Charlie van den Ouweland 65  
74   Mo Ajiach
Alper Kazbogan Joey Grootenboer 75  
Leroy van Dongen 76  
78   Anssu Sani Camara Mike Vreekamp
Franck Seuguep Tchuisseu 81  
Lubos Adamec 85  

UNA - VVSB 2-1 (0-1)

zondag 8 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Eelco Horsten , Teun Sebregts, Thomas Huijben, Willem Tieben, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Brian Boogers, Jorn Sweres, Rob van Boekel
Wissels UNA: Danilo Verus, Alex van Overdijk, Elroy Deege, Nick Tielemans, Ron Jansen
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jelmer Vijlbrief, Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Maikey Parami, Michael van Laere, Tomas Tavilla
Wissels VVSB: Raimond Duivenvoorde, Tim de Rijk, Brandon Zigo Tichem, Giovialli Serbony, Stijn van der Slot
 
Scheidsrechter: Cairo L.
Toeschouwers: 400
UNA Minuut VVSB
44   Peet van der Slot
Brian Boogers 89  
90   Tim de Rijk Maikey Parami
Ron Jansen 90 + 2

VVSB vergeet te winnen bij UNA.

In de topper tussen UNA en VVSB is de thuispoloeg als gelukkige winnaar uit de bus gekomen. Waar VVSB legio kansen om zeep hielp, kon UNA uit de enkele kansen die zij kregen het net vaker laten bollen. Voor VVSB scoorde Peet van der Slot, namens UNA Brian Boogers en Ron Jansen.

VVSB startte zonder de geblesseerde Giovialli Serbony. De spits kampte met een knieblessure en werd in de punt van de aanval vervangen door Michael van Laere. UNA kreeg de eerste kans van de wedstrijd. Benjamin van Wanrooij trok naar binnen en punterde de bal op het doel, maar doelman Ronald van der Meer kon de inzet keren. Aan de andere kant was het verdediger Peet van der Slot die uit een corner via een speler van UNA op de lat kopte.

Bij vlagen was VVSB de betere van het veld, maar kon dit maar mondjesmaat in kansen uitdrukken. In de 33e minuut kreeg aanvoerder Vladimir Jozic een grote kans, maar zijn lob ging via de handen van keeper Petar Stoskovic net naast. Vlak voor rust scoorde VVSB dan toch. Peet van der Slot schoot de bal vanuit een schier onmogelijk hoek van het veld op het doel en de bal plofte neer in de lange hoek van het doel. Langs de lijn gingen de gedachten direct uit naar het wonderschone doelpunt van Marco van Basten tegen de Sovjet-Unie op het EK van 1988.

In de tweede helft vergeet VVSB de score op te laten lopen. Met name bij Frans van Niel en Vladimir Jozic zat het geluk niet mee. Bij Van Niel gingen zijn schoten net naast en op de paal. Bij Jozic's schot stond spits Brian Boogers op de lijn om de bal te keren.

In de slotfase ging UNA opportunistischer voetballen en ging het met een extra spits (Ron Jansen) spelen. In de 88e minuut bracht het opportunistische voetbal de gelijkmaker. De bal werd op het middenveld veroverd van Tomas Tavilla en met een razendsnelle counter kon Brian Boogers de bal in het doel tikken. En de koek bleek nog niet op bij UNA, want een paar minuten later kon invaller Ron Jansen geheel vrijstaand de winnende treffer maken.

Voor VVSB een zure nederlaag. Opnieuw werd er een voorsprong weggegeven. Volgende week wacht EVV. Deze wedstrijd is de laatste voor de tweede periode. Op dit moment staat VVSB op de eerste plaats en bij minimaal een gelijkspel betekent dat dat zij deze periode winnen en volgend seizoen pas in de tweede ronde van de KNVB Beker instromen. VVSB heeft dus alle steun nodig om de prijs te pakken. Tijdens deze wedstrijd wordt ook de kantine weer omgebouwd tot een "Mijn Kantine is Top" feest. De kantine wordt dan overgenomen door Strandtent Nederzandt.

Tekst: Stefan van den Burg (VVSB)

In het verleden kende UNA een zogenaamd "Zeelster kwartiertje". Gedurende 15 minuten kon het spoken op Sportpark Zeelst en viel na afloop van de wedstrijd , verdiend of onverdiend, het welbekende kwartje in het voordeel van de geel zwarten.
Bij het bereiken van de Topklasse werden deze wedstrijden, en zo ook het beruchte "Zeelster kwartiertje", een zeldzaamheid. Echter op 8 maart 2015 herhaalde de geschiedenis zich.
Zoals de verslaggever van VVSB optekent verdiende de club uit Noordwijkerhout de overwinning, maar in voetbal is niets zeker. Dat zoiets waarheid is bleek bijvoorbeeld vorig weekend, toen UNA in Echt met een 1-2 nederlaag van het veld stapte tegen EVV. Trainer Leo Beckers vond het een verdiende zege, omdat EVV in de eerste helft verzuimde bij drie opgelegde kansen te scoren. Na rust voetbalde één ploeg (UNA) en kroop de ander ver terug op de eigen helft (EVV). Slechts één kans (tegenover twee van de bezoekers) was goed voor de zege van de thuisploeg.
Het geeft aan dat in voetbal alles mogelijk is en die ongeschreven wet werd vandaag weer eens waarheid. In extremis, of liever op een wijze die Houdini niet zou misstaan, bleven de punten op Sportpark Zeelst.

UNA

Boogers kopt een bal van de eigen doellijn.

Foto: Tino Stulen

Koninklijke HFC - de Treffers 2-1 (1-1)

zondag 8 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Carlos Opoku, Hidde Prijs, Kevin Keij, Tuncay Yener, Bart Nelis, Donny Verdam, Nigel Castien, Martijn Tjon-A-Njoek, Rachid El Yaakoubi, Reggie Schaap
Wissels Koninklijke HFC: Brian van der Werff, Roy Verkaik, Jeffrey Sam-Sin, Mike van den Ban, Koen Beeren, Wouter Haarmans
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Barry Beijer, Jim van Alst, Joris Janssen, Eef van Riel, Kenny Leemans, Robin Janssen, Coen Maertzdorf, Fabio Palacios Macedo Santiago, Jos Peltzer, Soufiane Dadda
Wissels de Treffers: Dennis Smit, Frenk Keukens, Jan Willem Stronks, Menno Scholten, Michel van Veen, Bas Broekman, Stefan de Jong
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
Toeschouwers: 800
Koninklijke HFC Minuut de Treffers
6   Fabio Palacios Macedo Santiago
22   Soufiane Dadda
Martijn Tjon-A-Njoek 41  
Reggie Schaap 42  
Hidde Prijs 44  
46   Coen Maertzdorf
Bart Nelis 52  
Mike van den Ban Reggie Schaap 60  
69   Joris Janssen
71   Stefan de Jong Soufiane Dadda
71   Frenk Keukens Joris Janssen
Koen Beeren Rachid El Yaakoubi 86  
Roy Verkaik Nigel Castien 89  
89   Bas Broekman Eef van Riel

Voltreffers

Als na een minuut of vijf Santiago Palacio Macedo (zo’n typisch Groesbeekse naam) de bal tegen de HFC-touwen jaagt, komen de sombere gedachten aan de uitwedstrijd ongewild boven: het zal toch niet.
Nee, het zal niet. Met tomeloze inzet die soms gepaard gaat met onnodige fouten wordt getracht aan de greep van de Treffers te ontkomen. En dat lukt!

Tjoek, Nigel en Rachid komen wel bij het doel maar (nog) niet bij het net.
De ontlading komt rond de 38e minuut als de sympathieke Reggie Schaap de bal snoeihard inkopt. Een verdiende beloning voor een speler die zich immer bescheiden opstelt, ook bij de zoveelste bankzit.
Na de rust heeft de rook- en drankploeg van 65-plussers de Spoelderruimte nog maar amper verlaten of Nigel Castien brengt Bart Nelis in stelling. Die aarzelt geen seconde en maakt een goal die zelfs de meegereisde Treffers in vervoering brengt: 2-1.

Met onstuitbare wilskracht wordt de voorsprong met succes verdedigd.
Nog wapenfeiten? Jazeker: de lange doch vergeefse rush van Carlos, de fenomenale reddingen van Gerard van Rossum, het effectieve gebikkel van wissel Koen Beeren, de flitsende bewegingen van Mike van den Ban, de scheids die Pieter berispt en de laatste minuten meegenieten met Roy Verkaik.

Mannen, jullie hebben de trouwe aanhang een fantastische middag bezorgd: bedankt.
Na afloop reden ondergetekende, Pieter Mulders en Paul Bouwman richting Michelin locatie de Bokkendoorns. John Beeren (fijn dat je er weer helemaal bij bent!) en zijn gastvrouwen bezorgden ons een super avond waarbij de gesprekken op het niveau stonden van de kwaliteit van de drank(!), de gerechten en de zo verdiende zege.

Joop van Schaik (Kon. HFC)

Corner Kon. HFC. Bal belandt uiteindelijk in het zijnet.

Foto: twitterpicture@KoninklijkeHFC1

JVC Cuijk - OJC Rosmalen 2-1 (0-1)

zondag 8 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling JVC Cuijk: Yorrit Kanters, Djimmie van Putten, Erik van Loon, Stevie Hattu, Frenk Schaap, Jacky Chi, Oktay Öztürk, Shanon Carmelia, Boy Visser, Mark Fennebeumer, Rik Renirie
Wissels JVC Cuijk: Arjan Ardts, Jurre Grotenhuis, Mark Kuijpers, Ismail Aktas, Jordie van der Laan
 
Opstelling OJC Rosmalen: Bart Tinus, Bas Peters, Guus Habraken, Jelle Scholts, Randy van Heijnsbergen, Erik van Beekveld, Ilias Zaimi, René Geerts, Bas Smulders, Thijs van der Velden, Wesley Meeuwsen
Wissels OJC Rosmalen: Remco Fransen, Mike Scholten, Yvo van Engelen, Murat Dogan, Armand Selmani, Kay Huijgens
 
Scheidsrechter: Hof M.
Toeschouwers: 700
JVC Cuijk Minuut OJC Rosmalen
28   Thijs van der Velden
Mark Fennebeumer 50  
52   Bas Peters
67   Mike Scholten Erik van Beekveld
Jordie van der Laan Boy Visser 80  
Shanon Carmelia 82  
Ismail Aktas Rik Renirie 85  
85   Kay Huijgens Randy van Heijnsbergen

Öztürk (JVC Cuijk) gebruikt Smulders (OJC Rosmalen) als ondersteuning.

Foto: Edwin Verhoeven/voetbal-shoot.nl

WKE - AFC 2-2 (1-1)

zondag 8 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling WKE: Diederik Bangma, Angelo Zimmerman, Antoine van der Linden, Guus de Vries, Kevin Görtz, Simon IJzerman, Anton Jongsma, Kay Velda, Erik Eleveld, Jan Hooiveld, Yumé Ramos
Wissels WKE: Jorrit Kunst, Orlando Smeekes, Guiliano Grot
 
Opstelling AFC: Youssef el Abdallaoui, Guido Moelee, Marien Willemsen, Randel Shakison, Daan Sutorius, Magid Jansen, Wout Meulemans, Enrico Patrick, Jonathan Richard, Joshua Patrick, Pepijn Veerman
Wissels AFC: Jasper de Haer, Mitchell Theuns
 
Scheidsrechter: Steeg A.M.
Toeschouwers: 300
WKE Minuut AFC
Yumé Ramos 17  
30   Enrico Patrick (Penalty)
Antoine van der Linden 45  
Jorrit Kunst Kevin Görtz 51  
54   Jasper de Haer Randel Shakison
Orlando Smeekes Erik Eleveld 61  
Simon IJzerman 70  
Guiliano Grot Yumé Ramos 73  
Anton Jongsma 75  
80   Pepijn Veerman
83   Mitchell Theuns Wout Meulemans

Op sportpark Grote Geert, onder een vriendelijk glimlachend zonnetje trad WKE aan tegen AFC uit Amsterdam. De Amsterdammers draaien na hun kampioenschap van vorig seizoen een slecht seizoen. Ze moeten uitkijken dat ze niet degraderen. Dus je zou zeggen een makkie voor WKE. En zo leek het in het begin ook, WKE was zonder echt goed te spelen, de betere ploeg.

In de 17e minuut was Anton Jongsma attent en kwam in balbezit door te lang treuzelen van een verdediger van AFC en ging alleen op de doelman af, met aan zijn linkerzijde Yumé Ramos. Even leek het dat hij de bal te ver vooruit speelde, maar kon op het laatste moment de bal bij Yumé Ramos krijgen en die had geen moeite de bal in een leeg doel te spelen.

AFC kwam in de 29ste minuut op gelijke hoogte. Een voorzet op van links in het strafschopgebied ging richting een volledig vrijstaande speler van AFC, maar voordat hij de bal kon controleren besprong Guus de Vries van achteren deze speler en werkte hem naar de grond. Strafschop en die werd beheerst binnen geschoten door Enrico Patrick. WKE was nog voor rust dicht bij een treffer uit een vrije bal van Antoine van der Linden en een goede kopbal, uit een voorzet van Erik Eleveld, van Yumé Ramos, net over. Ruststand 2-2.

De tweede helft sleepte zich voort zonder spectaculaire momenten tot een kwartier voor het einde. Een verre pass, vanaf het eigen strafschopgebied, van Jan Hooiveld op Orlando Smeekes, die passeert een mannetje en bedient op maat Anton Jongsma, die kapt een tegenstander uit en scoort beheerst in de verste hoek. Diezelfde Anton Jongsma was vandaag de beste WKE-er.

Maar ook deze voorsprong kon WKE niet vasthouden. Een verre pass vanaf de middellijn zeilde over Antoine van der Linden heen en vanaf de rand van het strafschopgebied nam Pepijn Veerman de bal ineens uit de lucht met de binnenkant van rechter voet en zette de eindstand van 2-2 op het scorebord.

HBS - HSC '21 1-2 (0-0)

zondag 8 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling HBS: Bas Meeuwissen, Mahjoub Mathlouthi, Ricardo Samoender, Steve van Kesteren, Stijn Houben, Berend Kaster, Dominique Broekhuizen, Jochem Hendriks, Mike de Geer, Niels van Pelt, Willem Six
Wissels HBS: Gianni Kamperveen, Lars Verheij, Noa de Jong, Rowin Rog, Jim Roberti
 
Opstelling HSC '21: Jeffrey Brammer, Burak Basut, Freek Grondman, Leon van Dijk, Arjan Goorman, Erwin Nieuwboer, Koen Garritsen, Milan Verschoor, Rick Bouwmeister, Robert Wilens, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Wouter Lankheet, Kelvin Veensma, Bas ter Hogt, Coplan Soumaoro, Mart Schutten, Lieuwe Geesing, Remy Raterink
 
Scheidsrechter: Lip B. van der
Toeschouwers: 700
HBS Minuut HSC '21
45   Burak Basut
51   Arjan Goorman
Dominique Broekhuizen 56  
Mahjoub Mathlouthi 57  
58   Arjan Goorman (Gemiste penalty)
Jochem Hendriks 60  
Jasper Roberti Jochem Hendriks 60  
63   Rick Bouwmeister
Rowin Rog Mahjoub Mathlouthi 65  
Stijn Houben 71  
76   Leon van Dijk
80   Lieuwe Geesing Stef Ottink
80   Bas ter Hogt Koen Garritsen
Noa de Jong Stijn Houben 82  
85   Remy Raterink Robert Wilens
90   Freek Grondman

Zwaarbevochten driepunter voor HSC '21 bij HBS

Verslag www.hsc21/Rene Waning

HSC’21 boekte zondag in Den Haag een zeer belangrijke 2-1 overwinning op HBS. Daardoor heeft de ploeg van Eddy Boerhof weer wat lucht in de strijd tegen degradatie. Een lust voor het oog was de wedstrijd niet, maar de zege kwam tot stand op basis van hard werken. Daardoor kan HSC’21 na een weekje rust met een positief gevoel starten aan een cruciale serie van vier wedstrijden tegen concurrenten uit het rechterrijtje.
Het zat HSC’21 vooraf niet tegen in Den Haag. De thuisclub miste een handvol basiskrachten door schorsingen, waaronder sterkhouders als Jan Paul Saeijs en Tjeerd Westdijk. Bovendien startte HSC’21 sterk aan de wedstrijd. Waar de twijfel de afgelopen weken zichtbaar was, begon HSC’21 nu vastberaden aan het duel. In de eerste helft was de ploeg de baas op het veld, al leidde dat niet tot overdreven veel kansen. Het was ook zeker niet zo dat de groenwitten fantastisch speelden, maar de onverzettelijkheid en teamgeest waren prima in orde.
Kort nu rust kwam de beloning. Doelman Bas Meeuwissen dook met bal en al buiten het strafschopgebied en Arjan Goorman schoot de toegekende vrije trap snoeihard binnen. Het was het begin van een knotsgekke fase die tien minuten later werd afgesloten met de knappe 1-2 van Rick Bouwmeister. Die aanval was het hoogtepunt van de wedstrijd. Robert Wilens gaf de bal perfect mee aan de uit zijn rug demarrerende Stef Ottink en diens voorzet werd door Bouwmeister binnen gegleden.
Tussendoor gebeurde er van alles. Vijf minuten na de openingstreffer tekende Dominique Broekhuizen voor de gelijkmaker en direct vanaf de aftrap kreeg HSC’21 een strafschop na een handsbal in de zestien. Arjan Goorman had daar opmerkelijk genoeg meer moeite mee dan met de vrije trap even daarvoor, hij stuitte op Meeuwissen.
Na de 1-2 brak een hectisch half uurtje aan voor HSC’21. HBS drukte en kreeg ook een paar goede kansen. De groenwitten hadden het zich op hun beurt een stuk makkelijker kunnen maken door één van de countermogelijkheden wat beter uit te spelen. Na 94 minuten kon HSC’21 echter opgelucht adem halen: de 1-2 was veilig over de finishlijn gesleept.

ADO '20 - EVV 0-1 (0-0)

zaterdag 7 maart 2015 om 19:00
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Aaron Bruijn, Brian-Paul Tesselaar, Gino Felixdaal, Mitchell Bolck, Rydell Tuinfort, Sem van Amersfoort, Jeffrey Klijbroek, Marcel Huisman, Tom van den Brink, Tristan Buchinhoren
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Dennis de Wit, Sead Mazreku, Ferry Heijnis, Joy Schoonhoven
 
Opstelling EVV: Michel Vercruijsse, Juliën Clout, Mike Verheyen, Rick Geenen, Aron Gielen, Jerome Beckers, Joey Dekkers, Nico Czichi, Steff de Wit, Rick Verbeek, Yael Heatubun
Wissels EVV: Luuk Peeters, Ahmed Ammi, Aziz Ait Mansour, Bryan Simons, Chefrino Eind, Stan Rullenraad
 
Scheidsrechter: Elswijk C.C. van
Toeschouwers: 500
ADO '20 Minuut EVV
17   Ahmed Ammi Steff de Wit
Mitchell Bolck 31  
46   Chefrino Eind Nico Czichi
Joy Schoonhoven Brian-Paul Tesselaar 60  
Gino Felixdaal 64  
67   Yael Heatubun
Ferry Heijnis Tristan Buchinhoren 71  
Sead Mazreku Aaron Bruijn 81  
82   Stan Rullenraad Ahmed Ammi
87   Aron Gielen

Hercules - EDO hfc 3-0 (1-0)

zondag 8 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling Hercules: Ritchie Steinmann, Jevgeni Gromov, Justin Sporkslede, Kevin Ligtermoet, Rob Rietveld, Wesly van Ojen, Achraf Nemji, Nathan Bijl, Okan Özçelik, Francis van Rooij, Luuk Baas
Wissels Hercules: Bram van Riezen, Nicky Besamusca, Adil Tihouna, Amin el Bouzidi, Thomas Reynaers, Jeroen Meefout
 
Opstelling EDO hfc: Kenny Heemskerk, Chesron Esseboom, Sonny ten Hoope, Tatchery Langguth, Wim van Zalinge, Dennis Dinkgreve, Edip Biberoglu, Jeffrey van den Berg, Nico Yonis, Ronnie Rosenhart, Sven Berntzen
Wissels EDO hfc: Gregory Martin, Nabil Haddouzi, Gino Demon, Siebe Hoenderdos, Janyro Purperhart
 
Scheidsrechter: Kok M.J.
Toeschouwers: 1100
Hercules Minuut EDO hfc
Okan Özçelik 21  
46   Gregory Martin Kenny Heemskerk
Luuk Baas 48  
Thomas Reynaers Francis van Rooij 59  
Luuk Baas 70  
Amin el Bouzidi Nathan Bijl 71  
74   Siebe Hoenderdos
74   Siebe Hoenderdos Jeffrey van den Berg
Jeroen Meefout Luuk Baas 78  
82   Gino Demon Tatchery Langguth

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!