Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 11 april 2015
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

 

 

 

Spanning helemaal terug!

Speelronde 27 werd gisteravond geopend in Emmen. WKE had zeker kansen, maar VVSB was slagvaardiger. Voor de rust scoorde de jarige Kraaijvanger een vrije trap; na de thee was het op aangeven van Parami, Tavilla die WKE doelman Nijland wist te verschalken. De thuisclub voerde de druk flink op, maar VVSB hield stand; 0-2.

De 2 affiches van de zondagmiddag waren natuurlijk koploper FC Lienden op bezoek bij JVC Cuijk en achtervolger UNA thuis tegen het stugge Kon. HFC. Het werd een grote slag voor UNA. De ploeg van oefenmeester Schenning won door een doelpunt van invaller Sweres moeizaam met 2-1. FC Lienden liep tegen de 4e nederlaag van het seizoen aan. Waar Uiterloo in het 1e bedrijf de lat raakte, was het JVC dat in de 2e helft 2 keer doel trof. Direct uit de kleedkamer was het Carmelia met de 1-0; Öztürk miste een kwartier voor tijd een strafschop; van der Laan zette de 2-0 eindstand op de borden.

ADO '20 heeft zich in de strijd een uiterst slechte dienst bewezen. Op het eigen sportpark de Vlotter gaf het in het slotkwartier een 3-1 voorsprong uit handen. Bij het zo goed als gedegradeerde Leonidas was Dogan met 3 doelpunten de gevierde man. Eindstand: 3-4.

HSC '21, dat zo'n 60 minuten met een man minder speelde (rood voor Agelink), sleepte tegen AFC toch nog een puntje uit het vuur. De Amsterdammers kwamen via Joshua Patrick en Willemsen tot 2 keer toe op voorsprong; Raterink en Grondman trokken de stand naar 2-2.

Hercules is na het 0-2 verlies tegen de Treffers afgezakt naar de gevreesde p/d plek. Van Benthem kreeg van scheidsrechter Hof een rode kaart; de toegekende vrije trap werd door van Riel tot doelpunt gepromoveerd; het slotakkoord was voor invaller van Veen. De ploeg uit de Domstad heeft nog wel 1 wedstrijd te goed.

HBS ziet de gevarenzone met de week dichterbij komen. Doordat 'de Kraaien' zelf met 0-1 verloren van EVV, ging OJC Rosmalen -dat aan 2 dode spelmomenten genoeg had tegen hfc EDO (1-2)- over de Hagenaars heen.

WKE - VVSB 0-2 (0-1)

zaterdag 11 april 2015 om 18:00
 
Opstelling WKE: Ramon Nijland, Angelo Zimmerman, Jorrit Kunst, Anton Jongsma, Orlando Smeekes, Sander Meertens, Emad Sanafikhah, Erik Eleveld, Guiliano Grot, Jan Hooiveld, Yumé Ramos
Wissels WKE: Diederik Bangma, Guus de Vries, Joeri van der Tuin, Roan Poelstra, Mohamed Kaddouri
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jelmer Vijlbrief, Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tomas Tavilla
Wissels VVSB: Raimond Duivenvoorde, Tim de Rijk, Brandon Zigo Tichem, Michael van Laere, Stijn van der Slot
 
Scheidsrechter: Gast de T.
Toeschouwers: 200
WKE Minuut VVSB
14   Stefan Kraaijvanger
49   Maikey Parami
57   Tomas Tavilla
Johnny de Vries Emad Sanafikhah 60  
61   Tim de Rijk Peet van der Slot
76   Michael van Laere Giovialli Serbony

VVSB wint voor het eerst bij WKE

Voor de eerste keer in de topklasse heeft VVSB de uitwedstrijd bij WKE weten te winnen. Nadat Stefan Kraaijvanger in de eerste helft met een vrije trap zijn ploeg op een voorsprong schoot, kopte Tomas Tavilla in de tweede helft de tweede treffer voor VVSB binnen.

De wedstrijd tussen WKE en VVSB ging in een hoog tempo gelijkop. De eerste kans van de wedstrijd was voor WKE. De inzet van Yume Ramos werd gekeerd door Ronald van der Meer. Aan de andere kant was het wel direct raak. Op de rand van het strafschopgebied mocht verdediger Stefan Kraaijvanger aanleggen voor een vrije trap, die hij keurig in het doel krulde. Kraaijvanger beloonde hiermee zijn 25e verjaardag met een doelpunt.

In de eerste helft hadden beide ploegen nog enkele mogelijkheden op een doelpunt, maar de doelmannen van beide ploegen stonden een puike wedstrijd te keepen. In de tweede helft werd het al snel 0-2 voor VVSB. Uit een actie van Maikey Parami kon de andere buitenspeler van VVSB, Tomas Tavilla, met zijn hoofd de 0-2 scoren.

Naar mate de tweede helft vorderde werd WKE steeds sterker en kreeg Van der Meer veel werk voor zijn kiezen. Hij kon de inzetten van Smeekes, Hooiveld en Grot keren. Aan de andere kant was het invaller Tim de Rijk die bijna scoorde, maar zijn goede schot van buiten het strafschopgebied werd knap gepakt door Jorrit Kunst.

In het slot van de wedstrijd kreeg Tomas Tavilla de kans op de wedstrijd op slot te gooien, maar zijn schot werd opnieuw gepakt door Kunst. WKE werd ook nog erg gevaarlijk. Verdediger Jelmer Vijlbrief haalde de bal van de lijn, anders werd het nog erg spannend in Emmen.

Beide ploegen konden het net niet meer vinden, waardoor VVSB voor het eerst in Emmen wist te winnen. Voordat de wedstrijd tegen WKE was begonnen, had de bus van VVSB een pitstop gemaakt bij het Van der Valk Hotel van Ton Duivenvoorde. De selectie en staf hebben hier een sportmaaltijd genuttigd wat werd gesponserd door Gerard Heemskerk.

Tekst: Stefan van den Burg (VVSB)

VVSB had nooit eerder gewonnen bij WKE.

Foto: Tino Stulen

JVC Cuijk - FC Lienden 2-0 (0-0)

zondag 12 april 2015 om 14:30
 
Opstelling JVC Cuijk: Joris van Gerwen, Djimmie van Putten, Jorrit Ritzen, Stevie Hattu, Frenk Schaap, Jordie van der Laan, Oktay Öztürk, Ryan Bouwmeester, Shanon Carmelia, Boy Visser, Rik Renirie
Wissels JVC Cuijk: Sjors Witt, Erik van Loon, Jurre Grotenhuis, Mark Kuijpers, Ismail Aktas, Jacky Chi, Mark Fennebeumer
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Marciano van Leijenhorst, Erik van Eem, Mike Vreekamp, Milad Intezar, Tom van der Neut, Wesley Vaes, Abderrahim Loukili, Mo Ajiach, Rafael Uiterloo, Youssef el Jebli
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Anthony Albert, Nick Vijlbrief, Petar Djenic, Ralph Dua, Anssu Sani Camara, Vincent Verheul
 
Scheidsrechter: Steeg A.M.
Toeschouwers: 850
JVC Cuijk Minuut FC Lienden
Shanon Carmelia 46  
Stevie Hattu 60  
60   Mo Ajiach
71   Ralph Dua Marciano van Leijenhorst
71   Anssu Sani Camara Wesley Vaes
77   Tom van der Neut
Oktay Öztürk (Gemiste penalty) 78  
79   Vincent Verheul Abderrahim Loukili
Jordie van der Laan 79  
Erik van Loon Ryan Bouwmeester 83  
Mark Fennebeumer Jordie van der Laan 85  
Ismail Aktas Rik Renirie 90 + 1

Foto: twitterpicture@jvc_cuijk

UNA - Koninklijke HFC 2-1 (1-1)

zondag 12 april 2015 om 14:30
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Eelco Horsten , Teun Sebregts, Thomas Huijben, Willem Tieben, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Brian Boogers, Nick Tielemans, Rob van Boekel
Wissels UNA: Danilo Verus, Alex van Overdijk, Dennis van de Reek, Jorn Sweres, Ron Jansen
 
Opstelling Koninklijke HFC: Brian van der Werff, Hidde Prijs, Kevin Keij, Tuncay Yener, Vincent Volkert, Bart Nelis, Donny Verdam, Mike van den Ban, Nigel Castien, Martijn Tjon-A-Njoek, Rachid El Yaakoubi
Wissels Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Gertjan Tamerus, Michiel Lindenhovius, Reggie Schaap, Wouter Haarmans
 
Scheidsrechter: Dröge S.
Toeschouwers: 650
UNA Minuut Koninklijke HFC
Rob van Boekel 5  
13   Nigel Castien
25   Donny Verdam
61   Gertjan Tamerus Martijn Tjon-A-Njoek
Jorn Sweres Rob van Boekel 67  
71   Wouter Haarmans Nigel Castien
73   Vincent Volkert
Jorn Sweres 77  
Benjamin van Wanrooij 80  
84   Reggie Schaap Tuncay Yener
Ron Jansen Nick Tielemans 87  
Brian Boogers 90  
Dennis van de Reek Benjamin van Wanrooij 90  

Zelf won UNA van de Koninklijke HFC en FC Lienden liet in Cuijk bij JVC drie punten liggen, 2-0. Het verschil bedraagt met nog drie duels te gaan nog maar twee punten. De ploeg van coach Mark Schenning beleefde tegen de Haarlemse debutant een lastige middag. Het werd uiteindelijk een aantrekkelijk duel waarbij het na drie minuten al 1-1 had kunnen staan.

Het was Rob van Boekel die na vijf minuten de score echt opende door een voorzet van Benjamin van Wanrooij van dichtbij binnen te tikken, 1-0. Zijn tiende van dit seizoen. Zeven minuten later raakte UNA-verdediger Thomas Huijben het leder verkeerd. Mike van den Ban strandde vervolgens op goalie Petar Stoskovic. De terugspringende bal werd door Nigel Castien met een lob binnen geschoten, 1-1.

Na de pauze leek het duel lange tijd op een 1-1 gelijkspel uit te draaien. Dertien minuten voor tijd werd een mislukt schot van Jeroen Stottelaar op de rechterflank door Nick Tielemans opgepikt. Invaller Jorn Sweres kwam voor zijn man uit en schoot de voorzet van Tielemans binnen, 2-1. Daarna beleefde UNA nog een bang kwartiertje. Zeker toen Brian Boogers in de laatste minuut van de reguliere speeltijd in de fout ging en met een rode kaart van het veld moest.

ADO '20 - Leonidas 3-4 (2-1)

zondag 12 april 2015 om 14:00
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Aaron Bruijn, Brian-Paul Tesselaar, Dennis de Wit, Rydell Tuinfort, Sem van Amersfoort, Marcel Huisman, Sead Mazreku, Clive Keus, Tom van den Brink, Tristan Buchinhoren
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Gino Felixdaal, Mitchell Bolck, Jeffrey Klijbroek, Joep de Kok, Joy Schoonhoven
 
Opstelling Leonidas: Sergio Kirienko Panea, Mike Navajas Sanchez, Regillio Nooitmeer, Stephan van Waas, Franck Seuguep Tchuisseu, Houchine el Hammach, Lesley van Waas, Peter van Gommeren, Burak Dogan, Joey Grootenboer, Olaf van der Sande
Wissels Leonidas: Lubos Adamec, Charlie van den Ouweland, Nick Slotboom, Alper Kazbogan
 
Scheidsrechter: Cairo L.
Toeschouwers: 500
ADO '20 Minuut Leonidas
16   Burak Dogan
Clive Keus 19  
Tom van den Brink 38  
55   Charlie van den Ouweland Mike Navajas Sanchez
Clive Keus 62  
65   Alper Kazbogan Olaf van der Sande
68   Alper Kazbogan
72   Burak Dogan
Joy Schoonhoven Tristan Buchinhoren 77  
Jeffrey Klijbroek Marcel Huisman 82  
89   Burak Dogan

ADO'20 gooit eigen glazen in!

Als je in een superbelangrijk duel met nog zo'n 20 minuten te gaan met 3-1 voor staat, mag je denken dat het "kat in het bakkie" is. In het duel ADO'20 - Leonidas bleek dat helaas minder waar!

Eigenlijk was de wedstrijd tegen Leonidas te gek voor woorden. Behoudens een mooie ADO-aanval in de eerste minuut, resulterend een randje buitenspel situatie voor Clive Keus, waren het de Rotterdammers die in de beginfase het spel in handen namen. De 0-1 in de 16e min. van Burak Dogan, die in een rommelige situatie op de juiste plek stond, was dan ook geen verrassing.
Vreemd genoeg begon ADO pas daarna te voetballen. Dat resulteerde meteen al in de gelijkmaker. In de 19e min. werd Clive Keus de diepte ingestuurd en de ADO-spits was doelman Sergio Krienko Panea net even te snel af (1-1). De Heemskerkers namen daarna het initiatief over en Leonidas kwam onder druk te staan. Na een krap half uur leverde dat ook een 2-1 voorsprong op. Een voorzet van de opgekomen Dennis de Wit werd knap ingeschoten door Clive Keus. Na de in eerste instantie redding van de Leonidas-goalie schoot Tom van den Brink in de rebound raak (2-1). Als je verwachtte dat ADO nu zou doordrukken, kwam je bedrogen uit. Leonidas voelde zich geenszins verslagen en voerde de druk op het ADO-doel weer op. Desondanks dat was het wel ADO dat de wedstrijd voorlopig op slot had kunnen gooien. In de 36e min. verscheen Clive Keus alleen voor het Leonidas-doel, zijn inzet werd echter gepareerd, waarna Marcel Huisman in de rebound zijn bekeken inzet net aan gestopt zag ten koste van een corner. Bij die actie raakte keeper Sergio Kirienko Panea geblesseerd, waardoor er sprake was van enige paniek in de Leonidas-gelederen: ze hadden n.l. geen reserve doelman op de bank!
In de tweede helft gebeurde er lange tijd niets. Het spel werd er niet beter op. Zowel ADO als Leonidas lieten duidelijk merken niet voor niets in de onderste regionen van de Topklasse te verkeren.
In de 26e min. leek dan toch de beslissing te vallen. De snel opgekomen ADO-verdediger Dennis de Wit bediende met een voorzet op maat Clive Keus en de 3-1 was een feit.
Dan denk je dat ADO gecontroleerd de wedstrijd kan uitspelen. Nee dus!
Na de 3-2 van de invaller Alper Oguz Kazbogan werd het opeens een heel andere wedstrijd. Leonidas rook alsnog zijn kans en ADO oogde nerveus, de 3-3 van Burak Dogan (op het randje van buitenspel) leek ADO te nekken. Dat had niet hoeven gebeuren toen Tom van den Brink in de 85e min. alleen voor het Rotterdamse doel verscheen, maar hij was niet koelbloedig genoeg om dat kunstje te klaren.
Het ADO-drama werd daarna compleet toen wederom Burak Dogan uit het niets de 4-3 eindstand op het scorebord liet verschijnen.
Voor de ca. 575 toeschouwers restte er niet veel meer dan het idee dat het Topklassedoek voor ADO al is gevallen.
De goed en rustig leidende arbiter Cairo hield de kaarten op zak.

Website ADO '20

HSC '21 - AFC 2-2 (0-1)

zondag 12 april 2015 om 14:30
 
Opstelling HSC '21: Jeffrey Brammer, Freek Grondman, Jasper Agelink, Leon van Dijk, Arjan Goorman, Coplan Soumaoro, Erwin Nieuwboer, Koen Garritsen, Remy Raterink, Rick Bouwmeister, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Wouter Lankheet, Dion Hartgerink, Tom Veldhuis, Bas ter Hogt, Brent Schutte, Mart Schutten, Lieuwe Geesing
 
Opstelling AFC: Youssef el Abdallaoui, Guido Moelee, Jasper de Haer, Marien Willemsen, Magid Jansen, Wout Meulemans, Enrico Patrick, Joshua Patrick, Melvin Grootfaam, Mitchell Theuns, Pepijn Veerman
Wissels AFC: Kerwin Hartman, Mallqui Cabezas Navarez, Bas Middelkoop, Daan Sutorius, Danny Goedkoop, Damian Menzo
 
Scheidsrechter: Koekoek T.
Toeschouwers: 550
HSC '21 Minuut AFC
Stef Ottink 0  
0   Damian Menzo
0   Jasper de Haer
0   Joshua Patrick
0   Guido Moelee
34   Joshua Patrick
Jasper Agelink 36  
Remy Raterink 47  
58   Marien Willemsen
Freek Grondman 63  
Bas ter Hogt Remy Raterink 76  
Mart Schutten Koen Garritsen 81  

HSC'21 knokt zich met tien man naar punt tegen AFC

Verslag Rene Waning/ www.hsc21.nl

Twee mokerslagen kreeg HSC’21 te verwerken in een fase kort voor rust. Eerst maakte Joshua Patrick vanuit het niets de openingstreffer voor AFC en vrijwel direct daarna werd een onhandige overtreding van Jasper Agelink wel heel erg gretig door scheidsrechter Koekoek met rood bestraft. De groenwitten rechtten echter de rug en sleepten uiteindelijk een belangrijk punt binnen in de degradatiestrijd.

Dat de belangen groot waren was vanaf het begin zichtbaar. Beide teams startten wat onrustig aan de wedstrijd die dan ook even tijd nodig had om op gang te komen. Hoewel HSC’21 een licht overwicht had was er voor beide doelen wat dreiging, maar de openingstreffer kwam toch enigszins uit de lucht vallen. De rappe en gevaarlijke Joshua Patrick ontsnapte aan drie verdedigers en had vrij baan naar Jeffrey Brammer. Die stopte de eerste inzet nog, maar in de rebound kon Patrick alsnog simpel binnen schuiven. Kort daarna beging Jasper Agelink de gewraakte overtreding. Hij was te laat en kwam wat onbesuisd in op Pepijn Veerman. Scheidsrechter Koekoek, die met het spelregelboekje in de hand de wedstrijd leidde, toonde zich echter geen meester in het lezen van de wedstrijd, want hij had de actie van Agelink ook best met geel af kunnen doen.

Kort na rust had het tiental van HSC’21 de best denkbare opsteker. Een vrije trap van Bouwmeister werd door de bij de eerste paal opduikende Remy Raterink knap binnen gekopt. Ook met tien tegen elf was de wedstrijd in balans, maar toch kwam AFC opnieuw op voorsprong. Jeffery Brammer bokste de bal voor de voeten van Marien Willemsen die droog uithaalde: 1-2. In de fase daarna mocht HSC’21 diezelfde Brammer dankbaar zijn, want hij redde tot drie keer toe op goede kansen van AFC. In plaats van 1-3 werd het echter weer gelijk. Een scherp aangesneden vrije trap van Koen Garritsen werd door Freek Grondman met zijn uitschuifbeen tot in het doel verlengd.

Er volgden daarna nog 25 enerverende minuten, waarin het hard werkende en goed spelende HSC’21 gaandeweg een steeds groter overwicht kreeg, maar ook moest blijven oppassen voor de tegenstoot van AFC. Rick Bouwmeister was nog het dichtst bij de winnende treffer, maar hij stuitte van dichtbij op doelman El Abdallaoui. Uiteindelijk werd het behaalde punt toch als een overwinning gevierd, ook al omdat hiermee de aanval van AFC werd afgeslagen.

Foto: René Waning

Hercules - de Treffers 0-2 (0-0)

zondag 12 april 2015 om 14:00
 
Opstelling Hercules: Ritchie Steinmann, Boy Voorwerk, Daan van Benthem, Justin Sporkslede, Kevin Ligtermoet, Rob Rietveld, Wesly van Ojen, Achraf Nemji, Nathan Bijl, Okan Özçelik, Roy Kelder
Wissels Hercules: Bram van Riezen, Jevgeni Gromov, Joey Koetsier, Bas Koppel, Thomas Reynaers, Jeroen Meefout, Luuk Baas
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Frenk Keukens, Jasper Zuidwijk, Eef van Riel, Fabian Peppinck, Jan Willem Stronks, Kenny Leemans, Coen Maertzdorf, Soufiane Dadda, Stefan de Jong, Wessel van der Horst
Wissels de Treffers: Dennis Smit, Bas Bakker, Michel van Veen, Bas Broekman
 
Scheidsrechter: Hof M.
Toeschouwers: 1350
Hercules Minuut de Treffers
9   Fabian Peppinck
47   Jan Willem Stronks
Rob Rietveld 53  
Daan van Benthem 72  
73   Eef van Riel
75   Michel van Veen Soufiane Dadda
76   Wessel van der Horst
80   Michel van Veen
Luuk Baas Roy Kelder 81  
90   Bas Broekman Coen Maertzdorf

Hercules lijdt dure nederlaag tegen De Treffers

In een grotendeels gelijk opgaande wedstrijd heeft Hercules het niet gered tegen een individueel beter De Treffers. In de eerste helft heeft Hercules de straf uit de zuid west hoek komende wind tegen en treft in de Groesbekers een sterk en degelijk spelend team dat met de wind in de rug voor rust enkele kansen weet te creëren. Goed keeperswerk van Hercules doelman Ritchie Steinmann voorkomt een doelpunt. Hercules krijgt via Achraf Nemji een pracht kans echter zijn snel ingeschoten bal wordt goed gepareerd door de Groesbeekse keeper. De mooiste kans voor rust is voor aanvoerder Rob Rietveld die met de door Okan Ozcelik genomen vrije trap vrij voor de keeper alles goed doet echter zijn vlammende schot gaat rakelings over. In deze over het geheel genomen faire wedstrijd verzuimt scheidrechter Hof verdediger Fabian Peppinck van De Treffers in de eerste helft na een grove charge op Boy Voorwerk de tweede gele kaart te tonen. Hof spaart de linksback van De Treffers, die daar goed mee wegkomen. Rust 0 – 0.

Na rust komt Hercules goed uit de startblokken maar is het onzorgvuldig in de afwerking en mist het dat greintje geluk dat bij een doelpoging soms nodig is om tot een goal te komen. Het fysiek sterke De Treffers weet de nul op het scorebord te houden maar creëert zelf geen uitgespeelde kansen. In de 60-ste minuut is het Hercules aanvoerder Rob Rietveld die ingrijpt maar de bal niet goed onder controle krijgt en vervolgens verzuimt op te ruimen waardoor ineens een van aanvallers 1 op 1 komt met Daan van Benthem. Van Benthem zet een correcte sliding in waarbij hij eerst de bal speelt en in de beweging de aanvaller raakt. Scheidsrechter Hof ziet de ingezette actie echter anders en stuurt Van Benthem onterecht met rood eraf. Gelukkig heeft scheidsrechter assistent De Jong, goed opgelet en geeft Hof aan dat de ingezette actie buiten de 16 meter heeft plaatsgevonden. Gevolg: geen penalty maar en een vrije trap op de rand 16. Echter , de door De Treffers speler, Van Riel voortreffelijk genomen vrije trap verdwijnt dan uiteindelijk toch achter doelman Steinmann. De Treffers leidt met 0-1 en Hercules kan met 10 man verder.

Hercules recht de rug en zet meer druk naar voren. De grootste kans is dan voor Nathan Bijl nadat hij de bal van Ken Leemans heeft afgepakt en alleen op de keeper afgaat. Bijl verzuimt de bal breed te spelen naar meegelopen medespelers die bal in het lege doel hadden kunnen lopen en schiet tegen de keeper op. Weg kans en dan geldt de wet van het voetbal …. "als jij ze maakt doet de tegenstander dat wel”…. . In een goed uitgevoerde counter is het Menno van Veen die de wedstrijd 10 minuten voor tijd op slot gooit en de 0-2 aantekent.

Door dit resultaat kan Hercules de komende weken extra aan de bak om van de nacompetitie plek af te komen. Dat kan nog prima lukken met een wedstrijd meer op het programma dan de concurrentie en met de getoonde inzet en drive.

Robbert Geelen (Hercules)

HBS - EVV 0-1 (0-1)

zondag 12 april 2015 om 14:00
 
Opstelling HBS: Bas Meeuwissen, Jan-Paul Saeijs, Ricardo Samoender, Steve van Kesteren, Dominique Broekhuizen, Jochem Hendriks, Mike de Geer, Niels van Pelt, Willem Six, Sami Aoulad Said, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Gianni Kamperveen, Mahjoub Mathlouthi, Stijn Houben, Berend Kaster, Jasper Roberti, Jim Roberti, Serano van der Hurk
 
Opstelling EVV: Michel Vercruijsse, Ahmed Ammi, Aziz Ait Mansour, Bryan Simons, Joep op den Kamp, Juliën Clout, Mike Verheyen, Jerome Beckers, Rick Verbeek, Stan Rullenraad, Yael Heatubun
Wissels EVV: Luuk Peeters, Aron Gielen, Joey Dekkers, Nico Czichi, Pascal Boer
 
Scheidsrechter: Grilis B.
Toeschouwers: 600
HBS Minuut EVV
45 + 2 Yael Heatubun
55   Mike Verheyen
Berend Kaster Steve van Kesteren 59  
66   Joey Dekkers Bryan Simons
Serano van der Hurk Sami Aoulad Said 69  
73   Nico Czichi Ahmed Ammi
Ricardo Samoender 90  

Op een zonovergoten Craeyenhout ontving dit weekend HBS de Echter Voetbal Vereniging (EVV) uit Echt dus, Limburg, zuid oost gelegen. Het is maar 200 kilometer, maar de bank spreekt een strak dialect en zelfs bij vlagen Duits. EVV speelt al tijden met succes depressie voetbal: weinig eigen initiatief, potdicht achterin, lange ballen naar voren, laag tempo, zo nodig fysieke daadkracht en een afgemeten voorhoede die zeer doelgericht is. En maar wachten op de tegenstander. Hoe treed je zulk voetbal tegemoet? HBS koos in de 1e helft voor een defensieve benadering, een concept dat weinig zelfvertrouwen toonde, veel balverlies en nauwelijks mogelijkheden. Men vond elkaar niet. Tjeerd Westdijk en Willem Six kregen voorin de meeste ballen op borsthoogte aangespeeld. En ontstond er een kans, zoals de keer dat Six een bal van de keeper onderschepte, dan werd er gefloten. Een kans van Dominique Broekhuizen vloog voor langs. De fysieke component van het spel van EVV gold in de 1e helft met name Niels van Pelt. Niels is de afgelopen weken een van de beste spelers bij HBS, zo niet de beste. Niels kreeg beuk na beuk van verschillende EVV-ers op vooral zijn hoofd. Uiteindelijk eindigde hij de strijd met behoorlijk letsel, blauw oog, gescheurde lip. De maaiveldcultuur. De scheids zag er in het geheel geen kwaad in. In de laatste minuut van de 1e helft scoorde EVV uit het niets volgens eigen concept na een te collectieve aanval van HBS, 0-1.
In de 2e helft ging HBS meer voetballen. Het middenveld oogde rustiger. Er ontstonden combinaties. EVV kwam 10, misschien 12 keer, op de helft van HBS, hield daar twee corners aan over, een schitterend schot op het goal dat even schitterend werd gekeerd door HBS doelman Bas Meeuwissen en een bal die de buitenkant van de paal schampte. 35 minuten werd er op de helft van EVV gespeeld. Een paar mogelijkheden deden zich voor. Corners draaiden naar binnen. Schoten op het goal werden geblokt. De bal vloog over. HBS scoorde niet. De EVV doelman Michel Vercruysse deed prima zijn werk. Het spel van EVV, hoe vreugdeloos ook, leverde drie punten op. HBS verloor meer dan drie punten en moet nu aantreden tegen de top. Daar staat de rangorde nog niet vast. Verschil is dat Lienden en UNA met zicht op de titel zelf het spel zullen willen bepalen. Kijken hoe dat uitpakt.

Facebook HBS

EDO hfc - OJC Rosmalen 1-2 (0-0)

zondag 12 april 2015 om 14:00
 
Opstelling EDO hfc: Gregory Martin, Chesron Esseboom, Sonny ten Hoope, Yannick Hoogeboom, Dennis Dinkgreve, Jeff Kemper, Robin de Ridder, Daan Siegerist, Jeffrey van den Berg, Ronnie Rosenhart, Sven Berntzen
Wissels EDO hfc: Björn Haggerty, Ercüment Satar, Nabil Haddouzi, Tatchery Langguth, Edip Biberoglu, Terence Groothusen
 
Opstelling OJC Rosmalen: Bart Tinus, Bas Peters, Glenn Schapendonk, Guus Habraken, Jelle Scholts, Mike Scholten, Kevin van Zijl, René Geerts, Irey Sadal, Thijs van der Velden, Wesley Meeuwsen
Wissels OJC Rosmalen: Koen van Boxtel, Randy van Heijnsbergen, Galid Cherrou, Armand Selmani, Bas Smulders
 
Scheidsrechter: Brito Roque S. de
Toeschouwers: 100
EDO hfc Minuut OJC Rosmalen
43   Mike Scholten
46   Galid Cherrou Kevin van Zijl
Sven Berntzen 50  
61   Bas Smulders Guus Habraken
63   Glenn Schapendonk
Edip Biberoglu Daan Siegerist 65  
90   Mike Scholten

Vreugde bij OJC Rosmalen, na de late winnende treffer.

Foto: voetbal-shoot.nl

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!