Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 5 september 2015
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

 

 

 

WKE en UNA nog altijd de volle buit; Domderby prooi voor Hercules

Hercules - Magreb '90 2-1 (0-1)

zondag 6 september 2015 om 14:00
 
Opstelling Hercules: Jarno de Jonge, Kevin Ligtermoet, Loed Keizer, Marciano van Leijenhorst, Rob Rietveld, Colin Broers, Floris Burgers, Frank Heus, Thomas Reynaers, Roy Kelder, Tyrone Fonfille
Wissels Hercules: Arjan van Dijk, Jevgeni Gromov, Mart Stokkers, Wesly van Ojen, Raymond van Nistelrooij, Francis van Rooij, Osarugue Solace Uyi Olaye
 
Opstelling Magreb '90: Stan Bijl, Emilio Samseij, Hamza Mahdad, Rachid Moamedi, Ismael Sardi, Marley Berkvens, Rachid Maamri, Charles Dissels, Jawad Bellahsan, Moussa Kalisse, Nourdin Boukhari
Wissels Magreb '90: Emanuel Bamba, Mohammed Zouzou, Amir Alisic, Anouar Benerroua, Hassan Aanzi, Ismail Ouaddouh, Christian Gandu
 
Scheidsrechter: Gast de T.
Toeschouwers: 2300
Hercules Minuut Magreb '90
3   Rachid Moamedi
Rob Rietveld 21  
46   Hassan Aanzi Marley Berkvens
Frank Heus 51  
60   Mohammed Zouzou Charles Dissels
Osarugue Solace Uyi Olaye Thomas Reynaers 65  
65   Anouar Benerroua Moussa Kalisse
Frank Heus 66  
Frank Heus 68  
Wesly van Ojen Colin Broers 76  
Francis van Rooij Frank Heus 79  
Osarugue Solace Uyi Olaye 90  

VVSB - Koninklijke HFC 2-1 (0-0)

zondag 6 september 2015 om 14:00
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jelmer Vijlbrief, Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Maikey Parami, Tomas Tavilla, Tommy Bekooij
Wissels VVSB: Ruben Valk, Sten Admiraal, Tim de Rijk, Brandon Zigo Tichem, Stijn van der Slot
 
Opstelling Koninklijke HFC: Tom Boks, Carlos Opoku, Danny Hols, Hidde Prijs, Vincent Volkert, Bart Nelis, Donny Verdam, Gertjan Tamerus, Mike van den Ban, Rachid El Yaakoubi, Wouter Haarmans
Wissels Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Mathieu Christianen, Jeffrey Sam-Sin, Nigel Castien, Diego Sedoc, Koen Beeren, Pieter Bas den Hartigh
 
Scheidsrechter: Elswijk C.C. van
Toeschouwers: 800
VVSB Minuut Koninklijke HFC
Peet van der Slot 29  
46   Koen Beeren Wouter Haarmans
Frans van Niel 47  
55   Koen Beeren
56   Nigel Castien Bart Nelis
Stefan Kraaijvanger 67  
Frans van Niel 71  
78   Jeffrey Sam-Sin Rachid El Yaakoubi
Sten Admiraal Maikey Parami 90  

Frans van Niel bezorgt VVSB de zege op Koninklijke HFC

Frans van Niel heeft met zijn twee doelpunten ervoor gezorgd dat VVSB de tweede overwinning van dit seizoen kan bijschrijven. De technisch begaafde middenvelder scoorde door middel van twee afstandsschoten. Koen Beeren zorgde nog voor de treffer namens Koninklijke HFC.

VVSB moest het doen zonder Giovialli Serbony. De spits raakte vorige week tegen OJC Rosmalen geblesseerd en was nog niet fit genoeg voor deze wedstrijd. Zijn vervanger was Maikey Parami, hierdoor schoof de behendige Tomas Tavilla door naar de spits-positie. In de verdediging keerde Stefan Kraaijvanger weer terug, hij speelde in de basis ten faveure van Tim de Rijk.

Al na 5 minuten was Tommy Bekooij dicht bij de openingstreffer, maar doelman Tom Boks kon de inzet van de aanvaller van VVSB keren. Een paar minuten later zag Tomas Tavilla zijn inzet op de paal belandden, de rebound was voor Maikey Parami, maar zijn schot werd gered door Boks.

Na een half uur spelen werd ook de Koninklijke HFC gevaarlijk met name uit standaardsituaties. Hidde Prijs en Mike van den Ban waren gevaarlijk, maar doelman Ronald van der Meer kon deze inzetten keren. De inzet van Haarmans was Van der Meer te machtig, maar nog net voor de doellijn kon Jelmer Vijlbrief de bal wegwerken.

Na drie minuten in de tweede helft scoorde Frans van Niel de openingstreffer voor VVSB. De middenvelder van VVSB ging met een mooie actie voorbij zijn directe tegenstander en schoot met zijn linkerbeen de bal in de korte hoek. Enkele minuten later was het aan de andere kant ook raak. Uit een lange bal van Tamerus nam Koen Beeren de bal aan met zijn borst en uit de draai verschalkte hij Van der Meer.

Na de gelijkmaker leek VVSB even van slag maar al snel hadden de Noordwijkerhouters het betere van het spel. Vladimir Jozic (speelde zijn 300e wedstrijd voor VVSB) was met een laag schot gevaarlijk, maar doelman Boks redde met de voeten. Diezelfde Boks was een paar minuten later verslagen. Het was opnieuw Frans van Niel die met een afstandsschot de doelman verschalkte.

In de slotfase was het pompen of verzuipen voor de Koninklijke HFC en ging ook de lange keeper Boks mee met spelhervatting. Enkele hachelijke momenten waren er voor het doel van VVSB, maar de Noordwijkerhouters konden na deze momenten de drie punten weer bijschrijven.

Frans van Niel scoorde beide doelpunten voor VVSB.

Foto: Tino Stulen

SWZ Boso Sneek - de Treffers 3-0 (2-0)

zondag 6 september 2015 om 14:00
 
Opstelling SWZ Boso Sneek: Kevin van der Meulen, Adnan Jarour, Alwin Velds, Daniel Zwart, Kevin Huitema, Eric Nederhoed, Erolind Derguti, Wesley Tankink, Age Hains Boersma, Freerk de Jong, Sean de Ruiter
Wissels SWZ Boso Sneek: Robin Kist, Arnold Otten, Daniel Bennik, Getuar Derguti, Tjeerd Andries Andringa
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Bram Eltink, Frenk Keukens, Joris Janssen, Just Berends, Robin Janssen, Bas Hendriks, Coen Maertzdorf, Hafid Sarkouke, Robert Mutzers, Wesley Meeuwsen
Wissels de Treffers: Jordy van de Kracht, Charles Kazlaukas, Thiemo Vanmaris, Lennart Rekmans, Rick Verbeek
 
Scheidsrechter: Kloeze J. te
Toeschouwers: 400
SWZ Boso Sneek Minuut de Treffers
1   Just Berends (Eigen doelpunt)
Freerk de Jong 40  
46   Thiemo Vanmaris Hafid Sarkouke
46   Charles Kazlaukas Bram Eltink
Age Hains Boersma 55  
58   Just Berends
59   Thiemo Vanmaris
68   Lennart Rekmans Joris Janssen
Daniel Bennik Freerk de Jong 75  
Eric Nederhoed 80  
Tjeerd Andries Andringa Erolind Derguti 87  
Arnold Otten Eric Nederhoed 90  

de Treffers verliest in Sneek

De zon scheen en voor het eerst dit seizoen hield De Treffers geen blessure over aan een officiële wedstrijd. Voor zover de positieve punten.
De Treffers leed in Sneek een 3-0 nederlaag tegen vv SWZ Boso Sneek. De Treffers probeerde het spel te maken maar kwam niet tot hele grote kansen, Sneek daarentegen was agressiever en speelde continu de lange bal om de spitsen te bereiken. Het bleek een beproefd recept te zijn.

Stel u warmt een saucijzenbroodje een seconde of 30 op in de magnetron, het resultaat zal hetzelfde zijn als het spel van de rood-zwarten in Sneek. Slappe hap.
Het spel willen maken is positief maar De Treffers kwam er in Sneek keihard achter dat zonder strijd en passie geen overwinningen geboekt zullen worden. De Treffers werd door de Friezen afgetroefd op scherpte, felheid en passie. Hierdoor gaan de supporters met een minder prettig gevoel de Groesbeekse kermis in.

Het begin van de wedstrijd was niet best. Terwijl een handsbal van Sneek niet werd geconstateerd werd er wel gefloten voor een overtreding van De Treffers. De vrije trap werd door Just Berends onhoudbaar achter eigen keeper Niels Kornelis gekopt.
De Treffers kreeg hierna wat meer grip op de wedstrijd maar wist de gelijkmaker niet aan te tekenen. Een kopbal van Robert Mutzers vond zijn Waterloo in de handen van de keeper en enkele vrije trappen rond de zestienmeter van Sneek werden niet gevaarlijk.
Mogelijkheden voor Robert Mutzers en Wesley Meeuwsen kwamen net tekort om het als tot een kans, laat staan doelpunt, te transformeren.

Vijf minuten voor rust sloeg het noodlot wederom toe. Een afstandsschot van Freerk (geen spelfout) de Jong zorgde voor een verdubbeling van de marge, 2-0 voor Sneek. Compleet onnodig omdat ook Sneek tot dan toe nog niet heel gevaarlijk was geworden. Veel te gemakkelijk balverlies zorgt tweemaal voor een tegendoelpunt.
In de 43e minuut kon er aan beide kanten nog een grote kans genoteerd worden. Age Hains Boersma kreeg een goede kans maar De Treffers goalie Niels Kornelis redde op prima wijze. Dezelfde minuut kregen de rood-zwarten een vrije trap op de rand van de zestienmeter van Sneek. Hier kon wederom de vergelijking met het saucijzenbroodje gemaakt worden.

In de rust vond trainer Anton Janssen de tijd rijp voor een dubbele wissel. Bram Eltink en Hafid Sarkouke bleven achter in de kleedkamer. Thiemo Vanmaris mocht het veld betreden evenals Charles Kazlauskas. Charles maakte zijn debuut in het centrum van de verdediging terwijl Just Berends opschoof naar de linksback positie. Het veranderde het spel niet. De Treffers kreeg wat mogelijkheden in de persoon van Meeuwsen, Maertzdorf en Mutzers maar overtuigend was het allerminst.

Sneek bleef daarentegen hard werken en was gevaarlijk met snelle uitvallen die met de lange bal bespoedigd werden. De Treffers bleef ondertussen voetballen maar zonder passie en idee. Een hulpeloze poging bleek het. Gemakkelijk balverlies op beslissende momenten en de verdediging die niet al te zeker leek. Tel daarbij een gebrek aan passie en strijd op en er kan geconcludeerd worden dat De Treffers de 3-0 nederlaag in Sneek volledig aan zichzelf te wijten heeft.

Volgende week komt landelijk amateurkampioen FC Lienden naar sportpark ‘Zuid’. De Treffers zal zich willen revancheren voor de afgelopen twee nederlagen. FC Lienden heeft na 3 wedstrijden slechts 1 punt waardoor er een belangrijke wedstrijd ontpopt in de vierde ronde van de competitie.

Website de Treffers

Wedstrijd niet gevonden

De inzet van Robby Holder belandde op de paal; Anton Jongsma (niet in beeld) tikte de rebound binnen.

Foto: Freddy van de Berg

AFC - TEC 3-2 (1-1)

zondag 6 september 2015 om 14:30
 
Opstelling AFC: László Sándor, Guido Moelee, Jasper de Haer, Mallqui Cabezas Navarez, Marien Willemsen, Randel Shakison, Daan Sutorius, Mark van den Boogaart, Edip Biberoglu, Melvin Grootfaam, Pieter Koopman
Wissels AFC: Maksim van Ingen, Geoffrey Galatá, Jermano Huwaë, Koen Bosma, Matthijs Jesse, Mitchell Theuns
 
Opstelling TEC: Sebastiaan van der Sman, Akihiro Takasawa, Gregory Viereck, Walter Kiomegni, Ibrahim Aliskan, Matthijs van Gessel, Jip Bartels, Kurtley de Windt, Mohammed Nouri, Sven van Ingen, Trumaine Balrak
Wissels TEC: Christian de Haan, Illiaas Rodjan, Massaro Latuheru, Bart Westerlaken, Nehemia Sanaky, Joël Sanaky
 
Scheidsrechter: Elzen F.M.L van den
Toeschouwers: 400
AFC Minuut TEC
Pieter Koopman 7  
Marien Willemsen (Eigen doelpunt) 14  
19   Matthijs van Gessel
33   Sven van Ingen
46   Nehemia Sanaky Walter Kiomegni
57   Joël Sanaky Trumaine Balrak
57   Ibrahim Aliskan
60   Jip Bartels
Geoffrey Galatá Jasper de Haer 72  
Koen Bosma Mallqui Cabezas Navarez 74  
Koen Bosma 77  
78   Bart Westerlaken Sven van Ingen
83   Bart Westerlaken
Daan Sutorius 90 + 3

Daan Sutorius was goud waard voor 'zijn' AFC.

Foto: twitterpicture@AFC_Amsterdam

UNA - HSC '21 4-1 (1-1)

zondag 6 september 2015 om 14:30
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Glenn Schapendonk, Sander van Weert, Teun Sebregts, Thomas Huijben, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Sjoerd van Beers, Mart van de Gevel, Nick Tielemans
Wissels UNA: Jorn Wagener, Willem Tieben, Dennis van de Reek, Emre Bostanci, Mark Janssen, Thom van de Donk
 
Opstelling HSC '21: Jeffrey Brammer, Burak Basut, Caglar Uguz, Kelvin Veensma, Leon van Dijk, Bas ter Hogt, Erwin Nieuwboer, Jordi van Ek, Bas Postma, Rick Bouwmeister, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Marin Juresic, Tom Brummelhuis, Cenk Uguz, Joost Exterkate, Yeftha Nyamsangya
 
Scheidsrechter: Ruperti C.
Toeschouwers: 350
UNA Minuut HSC '21
Benjamin van Wanrooij 8  
36   Erwin Nieuwboer
41   Burak Basut
54   Stef Ottink
Mark Janssen Sjoerd van Beers 60  
68   Cenk Uguz Jordi van Ek
Emre Bostanci Nick Tielemans 71  
Glenn Schapendonk 75  
75   Bas ter Hogt
78   Yeftha Nyamsangya Kelvin Veensma
Mark Janssen 83  
Dennis van de Reek Teun Sebregts 87  
Mart van de Gevel 90 + 2

Ook de derde competitiewedstrijd werd door UNA in winst omgezet. Ditmaal werd HSC’21 de dupe van de dadendrang van onze geelzwarten. Aan scorend vermogen heeft de ploeg van Mark Schenning geen gebrek. Het team uit Haaksbergen zag er vier achter doelman Jeffrey Brammer vliegen. Daarmee hebben de Zeelstenaren in drie wedstrijden al tien keer gescoord. Fier bovenaan dus, met 100% van de punten die er te pakken waren.

HSC’21, dat maar één punt vergaarde uit de eerste twee duels, mocht zeker niet onderschat worden. Wedstrijden tegen de Twentenaren waren altijd al moeilijk voor UNA. Ook afgelopen zondag bleven de taaie Twenten fel van zich afbijten. Doch na acht minuten kon er al gejuicht worden op Sportpark Zeelst. Mart v.d. Gevel stuurde Benjamin van Wanrooij weg en die kogelde de knikker achter keeper Brammer: 1-0. De start was veel belovend, doch naarmate de wedstrijd vorderde sloop er toch wat slordigheid in de Zeelster formatie. HSC’21 knokte terug en na 36 minuten stond de 1-1 op het scorebord. Erwin Nieuwboer wist Petar Stoskovic te kloppen. Een actie die weinig spelers in de Topklasse lukt. Voor rust had UNA toch nog de leiding kunnen nemen, maar Teun Sebregts zag zijn kopbal via de binnenkant van de paal weer het veld ingaan.

Na de pauze was het de bedoeling dat de geelzwarten meer druk zouden gaan zetten op de kooi van doelman Brammer. Aanvankelijk gebeurde dat nog niet. Stef Ottink mikte in kansrijke positie voor de groenwitten naast.

Met de minuut kroop UNA steeds meer uit haar schulp. Teun Sebregts zag zijn kans niet beloond worden en Mark Janssen mikte net over de lat. De druk van UNA nam toe en in minuut 75 viel eigenlijk al de beslissing. Glenn Schapendonk kopte de 2-1 in het Haaksbergse doel. Toen was het hek van de dam. Zeven minuten later zette Mark Janssen de 3-1 op het scorebord. Dat leek de einduitslag te worden, maar de mannen van Mark Schenning trakteerden het publiek nog op een toetje. In de toegevoegde tijd zorgde Mart v.d. Gevel nog voor de 4-1.

Aanstaande zaterdag volgt voor UNA de kraker tegen de nummer twee van de ranglijst: WKE in Emmen. Zeker geen makkie!

EVV - HBS 0-1 (0-0)

zondag 6 september 2015 om 14:30
 
Opstelling EVV: Michel Vercruijsse, Bryan Simons, Joep op den Kamp, Juliën Clout, Rick Geenen, Aron Gielen, Jerome Beckers, Michéle Meerburg, Michele Zotti, Nico Czichi, Paul Schröders
Wissels EVV: Maikel Schuffelen, Aziz Ait Mansour, Mike Verheyen, Remy Joosten, Tomas Overhof, Mutlu Sariaydin
 
Opstelling HBS: Gianni Kamperveen, Bart Koffeman, Ricardo Samoender, Richello Fecunda, Dominique Broekhuizen, Kevin Schutte, Mike de Geer, Willem Six, Ali al Fredawi, Mike Tros, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Silver Wartna, Stijn Houben, Berend Kaster, Jasper Roberti
 
Scheidsrechter: Tunnissen N.
Toeschouwers: 250
EVV Minuut HBS
Tomas Overhof Aron Gielen 9  
Michele Zotti 54  
60   Berend Kaster Ali al Fredawi
Mutlu Sariaydin Nico Czichi 60  
61   Tjeerd Westdijk
Tomas Overhof 67  
Juliën Clout 71  
75   Dominique Broekhuizen
77   Jasper Roberti Willem Six
Remy Joosten Paul Schröders 78  
81   Tjeerd Westdijk
88   Stijn Houben Mike Tros

EVV heeft ook in haar 2e thuisduel niet kunnen scoren. HBS deed dat wel en won met 0-1.

Trainer Leo Beckers had ten opzichte van het duel tegen Kon. HFC een wijziging aangebracht. De geblesseerde Yael Heatubun was vervangen door Nico Czichi.

In de beginfase was de eerste kans voor EVV. Door een fout in de HBS-achterhoede kreeg Paul Schröders een dikke kans maar strandde op HBS-doelman Gianni Kamperveen.
In de 9e minuut moest Leo Beckers al noodgedwongen wisselen. Aron Gielen moest met een hamstringblessure naar de kant. Tomas Overhof nam zijn plaats in.
Even later had EVV op voorsprong moeten komen. Paul Schröders kon weer alleen op Kamperveen af maar dit keer belandde zijn inzet tegen de paal.
HBS kwam in het verloop van de 1e helft beter in de wedstrijd en vlak voor de pauze had Tjeerd Westdijk de 0-1 op de schoen. Na een goede actie van aanvoerder Mike de Geer kon hij vrij uithalen, echter Michel Vercruysse behoedde EVV voor een achterstand.
Ruststand 0-1
Direct na de pauze leidde een misverstand tussen Joep Op den Kamp en Michel Vercruysse tot een hachelijke situatie maar gelukkig kon HBS niet profiteren. Aan de overkant was er ook de nodige paniek toen een voorzet van Michele Zotti door een HBS-verdediger bijna in eigen doel werd gewerkt.
Vervolgens zagen de toeschouwers lange tijd een wedstrijd met veel foute passes aan beide zijden. Het waren de gasten die in het verdere verloop de kansen kregen. Westdijk schoot naast en na een afstandsschot van invaller Berend Kaster kon Michel Vercruysse nog redden.
Dat kon hij niet in de 73e minuut. Tjeerd Westdijk profiteerde van een slippertje in de EVV-achterhoede en gaf een perfecte voorzet op middenvelder Dominique Broekhuizen. Zijn lage schuiver betekende de 0-1.
Trainer Leo Beckers dirigeerde Joep Op den Kamp naar voren maar EVV kon geen vuist maken. Via Mick de Geer hadden de gasten zelfs nog een tweede treffer kunnen aantekenen maar ook nu weer bleef Michel Vercruysse overeind. Tien minuten voor tijd moest HBS met 10 spelers verder. Westdijk kreeg vanwege een handsbal (hij ving een hoge bal die over de zijlijn zou gaan) zijn 2e geel. Maar ook dat kon HBS niet meer verontrusten.

Website EVV

JVC Cuijk - OJC Rosmalen 2-1 (1-0)

zondag 6 september 2015 om 14:30
 
Opstelling JVC Cuijk: Bart Tinus, Jorrit Ritzen, Stevie Hattu, Ilias Zaimi, Jacky Chi, Robin Custers, Ryan Bouwmeester, Simon van Zeelst, Chefrino Eind, Frank Hol, Rik Renirie
Wissels JVC Cuijk: Yorrit Kanters, Erik van Loon, Bjenze Graat, Jay van Boxtel, Mitch van der Ven, Boy Visser, Cayfano Latupeirissa
 
Opstelling OJC Rosmalen: Stijn van der Donk, Bas Peters, Frank van Mosselveld, Guus Habraken, Jelle Scholts, Jesse Dibbets, Joey Lokasi, Kevin van Zijl, René Geerts, Jaouad Chraou, Stefan de Jong
Wissels OJC Rosmalen: Paul van den Elzen, Mike Scholten, Randy van Heijnsbergen, Yvo van Engelen, Tsvetelin Tonev, Daan Schreuders, Tim Strijbosch
 
Scheidsrechter: Thijs E.P.W.
Toeschouwers: 650
JVC Cuijk Minuut OJC Rosmalen
26   Frank van Mosselveld
Chefrino Eind 27  
46   Tsvetelin Tonev Stefan de Jong
Cayfano Latupeirissa Frank Hol 63  
65   Mike Scholten Kevin van Zijl
Cayfano Latupeirissa 69  
71   Tim Strijbosch Joey Lokasi
Robin Custers 75  
Boy Visser Rik Renirie 79  
82   Guus Habraken
Mitch van der Ven Ilias Zaimi 85  
Boy Visser 88  
Jacky Chi 90 + 3
90 + 4 Jaouad Chraou (Penalty)

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!