Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 19 september 2015
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

Foto: Tino Stulen

 

 

HSC '21 haalt uit bij SWZ Boso Sneek; WKE alleen aan kop.

Wedstrijd niet gevonden

AFC - OJC Rosmalen 3-1 (0-0)

zaterdag 19 september 2015 om 17:00
 
Opstelling AFC: László Sándor, Geoffrey Galatá, Guido Moelee, Jasper de Haer, Marien Willemsen, Daan Sutorius, Magid Jansen, Mark van den Boogaart, Edip Biberoglu, Melvin Grootfaam, Pieter Koopman
Wissels AFC: Tamba dos Santos, Jermano Huwaë, Mallqui Cabezas Navarez, Jonathan Richard, Koen Bosma, Mitchell Theuns, Tom van den Brink
 
Opstelling OJC Rosmalen: Koen van Boxtel, Bas Peters, Frank van Mosselveld, Guus Habraken, Jelle Scholts, Mike Scholten, Kevin van Zijl, René Geerts, Tsvetelin Tonev, Jaouad Chraou, Stefan de Jong
Wissels OJC Rosmalen: Sven Jansen, Randy van Heijnsbergen, Yvo van Engelen, Jesse Dibbets, Tom Wijkmans, Kay Huijgens, Tim Strijbosch
 
Scheidsrechter: Wesdorp M.A.
Toeschouwers: 400
AFC Minuut OJC Rosmalen
30   Randy van Heijnsbergen Frank van Mosselveld
Melvin Grootfaam 45  
46   Tim Strijbosch Stefan de Jong
Mark van den Boogaart 54  
Jonathan Richard Jasper de Haer 59  
Koen Bosma Pieter Koopman 61  
Edip Biberoglu 62  
Daan Sutorius 64  
Koen Bosma 70  
72   Randy van Heijnsbergen
76   Mike Scholten
78   Tim Strijbosch
81   Jesse Dibbets Kevin van Zijl
Mitchell Theuns Mark van den Boogaart 84  

UNA - FC Lienden 2-2 (1-0)

zaterdag 19 september 2015 om 19:30
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Glenn Schapendonk, Sander van Weert, Teun Sebregts, Willem Tieben, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Mark Janssen, Mart van de Gevel, Nick Tielemans
Wissels UNA: Jorn Wagener, Nick van den Boomen, Thomas Huijben, Dennis van de Reek, Sjoerd van Beers, Thom van de Donk
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Guido van Rijn, Leon Broekhof, Christiaan van Hussen, Mike Vreekamp, Milad Intezar, Tom van der Neut, Fathi Ben Ahmed, Frank Wiafe-Danquah, Guiliano Grot, Mark Fennebeumer
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Ralph Dua, Ralph Hovestad, Ciawar Khandan, Erik van Eem, Mo Ajiach, Vincent Verheul
 
Scheidsrechter: Hof M.
Toeschouwers: 600
UNA Minuut FC Lienden
Willem Tieben 32  
Mark Janssen 43  
Pieter-Jan Scheerlinck 53  
56   Christiaan van Hussen
Jeroen Stottelaar 58  
59   Mo Ajiach Mark Fennebeumer
Teun Sebregts 59  
62   Ralph Dua Leon Broekhof
65   Guiliano Grot
Emre Bostanci Mark Janssen 73  
76   Erik van Eem Milad Intezar
Thom van de Donk Benjamin van Wanrooij 84  
88   Mike Vreekamp
Dennis van de Reek Mart van de Gevel 89  
90   Erik van Eem

Ook deze zaterdagavond lukte het UNA niet om van FC Lienden te winnen. Wel was de thuisploeg goed op weg, maar een 2-0 voorsprong werd omgebogen tot een 2-2 gelijkspel.
De bezoekers uit de Betuwe waren gedurende de eerste 45 minuten de bovenliggende partij, zonder echt goede kansen te creëren. De beste mogelijkheid was een vrije trap op rand zestien meter van Frank Wiafe-Danquah, maar zijn inzet ging rakelings langs de verkeerde kant van de paal.
Kort voor rust kwam UNA op voorsprong door Mark Janssen. Na de thee verdubbelde Jeroen Stottelaar de score met een snoeiharde vrije trap boven in de kruising. Vervolgens ging Lienden risico nemen, waarbij het veelvuldig de lange bal hanteerde op de bonkige spits Guiliano Grot. Met succes, want Grot rondde een aanval doeltreffend af. UNA probeerde met man en macht de zege over de streep te trekken, maar kreeg twee minuten voor tijd de deksel op de neus.
Mike Vreekamp speelde zich knap vrij en knalde de bal hoog in het doel van Stoskovic. Een gelijkspel was volgens de neutrale toeschouwer(s) een terechte uitslag.
UNA zal het verder moeten stellen zonder Mart van de Gevel. Zijn droom (een wereldreis) wordt werkelijkheid, maar zelf gaf hij aan nog even te twijfelen omdat voetballen op dit niveau bij een prachtige vereniging ook zijn charmes heeft. Ik zou zeggen na Hawaï weer richting Veldhoven en dan specifiek Zeelst, het mooiste plekske!

Foto: Theo van Sambeek/Kempen Pers

EVV - de Treffers 0-1 (0-1)

zaterdag 19 september 2015 om 19:30
 
Opstelling EVV: Michel Vercruijsse, Bryan Simons, Joep op den Kamp, Juliën Clout, Mike Verheyen, Jerome Beckers, Michéle Meerburg, Michele Zotti, Tomas Overhof, Emil Miljkovic, Paul Schröders
Wissels EVV: Maikel Schuffelen, Aziz Ait Mansour, Tom Hanssen, Nico Czichi, Steff de Wit, Mutlu Sariaydin, Yael Heatubun
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Bram Eltink, Charles Kazlaukas, Joris Janssen, Just Berends, Robin Janssen, Thiemo Vanmaris, Twan Smits, Rick Verbeek, Robert Mutzers, Wesley Meeuwsen
Wissels de Treffers: Jordy van de Kracht, Kenny Leemans, Bas Hendriks, Coen Maertzdorf, Hafid Sarkouke, Lennart Rekmans
 
Scheidsrechter: Elswijk C.C. van
Toeschouwers: 350
EVV Minuut de Treffers
10   Rick Verbeek
Aziz Ait Mansour Joep op den Kamp 55  
Mutlu Sariaydin Michele Zotti 60  
Tom Hanssen Mike Verheyen 70  
72   Hafid Sarkouke Thiemo Vanmaris
Michel Vercruijsse 83  
89   Coen Maertzdorf Robert Mutzers
94   Kenny Leemans Robin Janssen

De Treffers boekt belangrijke overwinning

Rick Verbeek werd tegen zijn oude team EVV matchwinner door al in de tiende minuut de eerste en uiteindelijk enige treffer van de wedstrijd te maken.

De wedstrijd golfde in het begin van de wedstrijd op en neer. De Groesbekers begonnen sterk maar het eerste wapenfeit was voor de thuisploeg. In de vijfde minuut besloot de prima leidende scheidsrechter van Elswijk terecht een doelpunt van EVV af te keuren wegens buitenspel.
Vijf minuten daarna konden de vele rood-zwarte supporters hun handen in de lucht steken. Dit was niet om een van de vele passerende treinen te begroeten, het
was een belangrijke goal die gevierd werd. Robert Mutzers had een mooie actie in petto en legde de bal af op de inkomende Rick Verbeek. Verbeek kon met een schuiver de Limburgse keeper verschalken, 0-1!

Na de goal bleef het spel op en neer golven. De naam die EVV heeft als counterploeg was vandaag niet aan henzelf besteed. EVV speelde prima voetbal en bleef de aanval zoeken, al dan niet genoodzaakt door de vroege achterstand. In de 23e minuut kreeg EVV een goede kans om de gelijkmaker aan te tekenen, het schot ging echter naast.
Ditzelfde recept verdween in het notitieboekje toen een vrije trap van EVV op de rand van de zestienmeter wederom naast geschoten werd.

De Treffers liet zich niet onbetuigd in de eerste helft. Thiemo Vanmaris had na 32 minuten spelen een mooie passeerbeweging in huis maar zijn voorzet verdween in de keeperwanten van de doelman. Even later kreeg De Treffers een goede kans om de score te verdubbelen. Een handsbal van een EVV verdediger betekende op ‘randje 16’ een vrije trap. De vrije trap kwam helaas niet verder dan de opgestelde muur.

De laatste kans van de eerste helft was voor de thuisploeg. Slordig verdedigend wegkoppen leverde een kans op voor EVV, wederom stond hierbij het vizier niet op scherp. De laatste drie fluitjes van de scheidsrechter in de eerste helft betekende dat de bezoekers van de wedstrijd op zoek gingen naar de knusse kantine voor een hapje en/of drankje. De geschonken koffie (6-, de bedoeling was goed) zorgde voor wat innerlijke verwarming waarna vol goede moed de plek langs de kant weer werd opgezocht.

Robin Janssen was met zijn ouderwetse gebikkel belangrijk in de ontwikkeling van redelijk wat aanvallen van de rood-zwart hemden. Naast hard werken liet Janssen ook nog een ‘Zidane-pirouette’ zien op het middenveld. De voortzetting was met een pass op Thiemo Vanmaris ook uitstekend alleen was de verdediger net iets alerter dan Vanmaris.
In het eerste kwartier na rust had De Treffers de score uit moeten bouwen naar een veiligere marge. Het verdedigende middenveld met Robin Janssen en Twan Smits veroverde veel ballen en ook de voortzetting naar de voorwaartsen was veelal goed. Zo leverde een balverovering in de 52e minuut een goede kans op voor Mutzers, zijn schot was echter te hoog.
Ook in de 54e minuut was er weer een goede kans voor de Groesbekers. Een goede actie van Thiemo Vanmaris bracht de bal bij Robert Mutzers maar een goede redding van de EVV goalie degradeerde het schot van goal naar corner.
De door dezelfde Mutzers genomen corner leverde direct gevaar op. Een scrimmage voor de goal leek een loterij en de winnaar was EVV.

De Treffers ging door waar het in de tweede helft gebleven was en EVV kwam er even niet aan te pas. Goed druk zetten van Robin Janssen bracht het balbezit van EVV naar De Treffers en een pass van Janssen op Verbeek leverde een 2 tegen 2 situatie op. Robert Mutzers kon helaas geen goede eindbal geven en dus kon ook
deze aanval niet een, op dat moment terechte, 0-2 voorsprong opleveren.

Nadat EVV trainer Leo Beckers een wissel toegepast had en zijn mannen naar voren had gedirigeerd, werd EVV gevaarlijker. De thuisploeg ging één op één spelen en had niets meer te verliezen. Dit resulteerde in opportunistisch spel en ook kansen. Schoten voorlangs, reddingen van Niels Kornelis en eenmaal de paal hielden de 0-1 tussenstand op het bord.

De Groesbekers moesten zich in de laatste periode toeleggen op counteren, dit leverde nog wel een aantal kansen op.
Wesley Meeuwsen had zichzelf een mogelijkheid verschanst, hij rommelde zich tussen twee tegenstanders vrij maar zag helaas zijn schot geblokt worden. Rick Verbeek kreeg ook nog een goede kans maar zijn schot werd gepakt door de EVV keeper.
De voor Thiemo Vanmaris ingevallen Hafid Sarkouke speelde vol energie en was betrokken bij een aantal uitbraken. Als Hafid een van de counters had beloond met een goal dan was dit voor EVV een Sarkouk(i)e van eigen deeg geweest. Nogmaals, EVV verliet vandaag haar verdedigende stellingen en ging vol voor de aanval, iets wat wel eens anders is geweest.

Uiteindelijk werd er dus niet meer gescoord door beide teams waardoor De Treffers een zeer belangrijke overwinning boekte.
De door iedere speler geleverde strijd zorgde ervoor dat de overwinning over de streep getrokken werd.

De 0-1 werd door de vele supporters uit Groesbeek gevierd en de spelers en begeleiding zijn goed gemutst de nieuwe spelersbus (sinds de nieuwe spelersbus hebben we ‘al’ onze wedstrijden in winst omgezet) ingegaan voor de lange terugreis.

website de Treffers

Hercules - HBS 2-1 (1-0)

zondag 20 september 2015 om 14:00
 
Opstelling Hercules: Jarno de Jonge, Kevin Ligtermoet, Loed Keizer, Marciano van Leijenhorst, Rob Rietveld, Colin Broers, Floris Burgers, Frank Heus, Thomas Reynaers, Roy Kelder, Tyrone Fonfille
Wissels Hercules: David Pertijs, Daan van Benthem, Jevgeni Gromov, Mart Stokkers, Wesly van Ojen, Francis van Rooij, Osarugue Solace Uyi Olaye
 
Opstelling HBS: Gianni Kamperveen, Ricardo Samoender, Richello Fecunda, Berend Kaster, Dominique Broekhuizen, Kevin Schutte, Mike de Geer, Niels van Pelt, Willem Six, Mike Tros, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Silver Wartna, Bart Koffeman, Ali al Fredawi, Jasper Roberti
 
Scheidsrechter: Steeg A.M.
Toeschouwers: 800
Hercules Minuut HBS
Roy Kelder 10  
12   Berend Kaster
Thomas Reynaers 62  
Osarugue Solace Uyi Olaye Tyrone Fonfille 62  
Floris Burgers 69  
Francis van Rooij Thomas Reynaers 72  
74   Ali al Fredawi Willem Six
74   Jasper Roberti Berend Kaster
Wesly van Ojen Roy Kelder 81  
85   Mike de Geer
Floris Burgers 88  

Afgelopen zondag speelde HBS in Utrecht tegen Hercules. Prachtige dag, redelijk wat publiek, aangename ambiance. Vorig jaar werd Ricardo Samoender door zijn Utrechtse collega een rode kaart aangenaaid. Maar dat is verleden tijd. Zondag kwam Hercules door een misverstand achterin bij HBS door een kopbal over Niels van Pelt en doelman Gianni Kamperveen in de 6e minuut op voorsprong. Daarna waren er twee partijen die het spel bepaalden. Dat waren HBS en de scheidsrechter die graag floot voor alles dat tegen zijn zin in bewoog. HBS was beter, maar niet in staat om voorin de bal vast te houden en kansen te creëren. Schot van Mike de Geer werd prachtig gekeerd door de Hercules doelman. Corners van Ricardo Samoender werden op de doellijn weg gekopt. Minder opgewonden en meer in de voeten spelen had HBS voordeel gebracht. In de 2e helft kroop Hercules wat meer uit zijn schulp. De scheidsrechter toomde zijn ijdelheid enigszins in, maar HBS was niet bij machte het spel te bepalen. De 2-0 ontstond na een sterke aanval van Hercules en passief verdedigen van HBS. Daarna ging de partij gelijk op. Een sterk slotoffensief van HBS bracht HBS na een energieke aanval over rechts via de voet van Mike de Geer op 2-1. Maar daar bleef het bij. Leuke wedstrijd? Net niet. Een gelijkspel was meer verdiend. Na de partij verhuisde de selectie naar het restaurant van de familie Roeleveld in Scheveningen voor een aangenaam diner. Woensdag tegen FC Oss. Nogmaals: HBS kan gecontroleerd en sprankelend over de grond combinerend voetballen. Winnen van FC Oss is zeker niet onmogelijk.
PS. Wat niet bijdraagt aan de motivatie van de spelers is dat trouwe HBS supporters hun spelers tijdens wedstrijd vanaf de zijlijn benaderen met negatieve kritiek. Dat grote gelijk is meer iets voor de borrel achteraf. Het syndroom van de beste stuurlui.

facebook HBS

SWZ Boso Sneek - HSC '21 0-7 (0-3)

zondag 20 september 2015 om 14:00
 
Opstelling SWZ Boso Sneek: Kevin van der Meulen, Adnan Jarour, Alwin Velds, Daniel Zwart, Daniel Bennik, Eric Nederhoed, Erolind Derguti, Wesley Tankink, Age Hains Boersma, Freerk de Jong, Sean de Ruiter
Wissels SWZ Boso Sneek: Tijs Spieringhs, Kevin Huitema, Getuar Derguti, Patrick Altenburg, Tjeerd Andries Andringa
 
Opstelling HSC '21: Jeffrey Brammer, Burak Basut, Caglar Uguz, Freek Grondman, Leon van Dijk, Bas ter Hogt, Cenk Uguz, Erwin Nieuwboer, Jordi van Ek, Bas Postma, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Wouter Lankheet, Kelvin Veensma, Koen Garritsen, Rick Bouwmeister, Yeftha Nyamsangya
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
Toeschouwers: 250
SWZ Boso Sneek Minuut HSC '21
5   Erwin Nieuwboer
13   Bas ter Hogt
34   Stef Ottink
Daniel Zwart 36  
Tjeerd Andries Andringa Age Hains Boersma 46  
65   Rick Bouwmeister Bas Postma
Getuar Derguti Eric Nederhoed 66  
Kevin Huitema Daniel Bennik 66  
69   Kelvin Veensma Leon van Dijk
71   Cenk Uguz
72   Bas ter Hogt
75   Yeftha Nyamsangya Bas ter Hogt
81   Rick Bouwmeister
84   Stef Ottink

HSC'21 gaat helemaal los in Sneek

Verslag Rene Waning/hsc21.nl

Vijf minuten was de wedstrijd tegen Sneek Wit Zwart oud, toen HSC’21 voor de eerste keer dit seizoen op voorsprong kwam. Het was kennelijk net dat duwtje in de rug dat de ploeg nodig had, want in de 85 minuten die volgden wervelde HSC’21 naar de eerste seizoenszege. En met de uiteindelijke score van 0-7 boekten de groenwitten ook nog eens de hoogste overwinning in de 125e Topklassewedstrijd

Bij een dergelijke score gaat het na afloop al snel over de vraag of HSC’21 nu zo goed was of Sneek zo slecht. Zoals altijd ligt de waarheid in het midden. Het verweer van de Friezen was wel heel erg pover, maar dat neemt niet weg dat HSC’21 daar optimaal van presteerde en een geweldige wedstrijd op de mat legde. Bas Postma stuitte in de openingsfase nog op de paal, maar luttele seconden later legde hij goed breed op Erwin Nieuwboer die de openingstreffer op zijn naam zetten. Met een prachtig lobje bepaalde Bas ter Hogt de stand op 0-2 en toen Stef Ottink na ruim een half uur spelen de score naar drie tilde was het duel gespeeld. De score had op dat moment zelfs al hoger kunnen zijn, want met name Cenk Uguz miste ook nog een goede kans. Het enige wapenfeit van de thuisclub kwam van Age Hains Boersma.
Na rust kabbelde de wedstrijd aanvankelijk voort, maar in het laatste kwart van de wedstrijd zette HSC’21 de versnelling weer in. Cenk Uguz, nogmaals Bas ter Hogt, invaller Rick Bouwmeister en de onnavolgbare Stef Ottink met zijn tweede van de middag bepaalden de eindstand op 0-7.

Het was de zege die HSC’21 zo hard nodig had en die weer wat lucht geeft op de ranglijst, waarin de verschillen nog erg klein zijn. De groenwitten kunnen nu ontspannen en met een heerlijk gevoel vooruitkijken naar het bekertreffen met Go Ahead Eagles.

TEC - Koninklijke HFC 2-3 (0-2)

zondag 20 september 2015 om 14:00
 
Opstelling TEC: Sebastiaan van der Sman, Akihiro Takasawa, Erik van Dee, Léon Hese, Walter Kiomegni, Ibrahim Aliskan, Matthijs van Gessel, Nehemia Sanaky, Jip Bartels, Joël Sanaky, Mohammed Nouri
Wissels TEC: Christian de Haan, Gregory Viereck, Illiaas Rodjan, Massaro Latuheru, Bart Westerlaken, Sven van Ingen
 
Opstelling Koninklijke HFC: Tom Boks, Carlos Opoku, Danny Hols, Hidde Prijs, Vincent Volkert, Bart Nelis, Donny Verdam, Gertjan Tamerus, Jeffrey Sam-Sin, Mike van den Ban, Rachid El Yaakoubi
Wissels Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Jochem Lindenhovius, Diego Sedoc, Koen Beeren, Pieter Bas den Hartigh, Wessel Boer, Wouter Haarmans
 
Scheidsrechter: Tunnissen N.
Toeschouwers: 600
TEC Minuut Koninklijke HFC
26   Donny Verdam
28   Mike van den Ban
34   Rachid El Yaakoubi
Jip Bartels 50  
Illiaas Rodjan Léon Hese 57  
Mohammed Nouri 59  
66   Gertjan Tamerus
69   Koen Beeren Rachid El Yaakoubi
Bart Westerlaken Erik van Dee 71  
Sven van Ingen Joël Sanaky 71  
Jip Bartels 89  
89   Pieter Bas den Hartigh Jeffrey Sam-Sin
90 + 1 Wouter Haarmans Mike van den Ban

HFC wint met 10 man van TEC

Toen ik na afloop van de wedstrijd in Tiel bij de uitgang van het veld aan trainer Pieter Mulders vroeg of hij de wedstrijd in één woord kon samenvatten, zei hij: “Tien”.
Of zei hij “Team”?
Joop van Schaik meende het laatste, maar Joop meent wel meer. Na een lange terugweg met Ruud Onstein ben ik tot de conclusie gekomen dat Pieter achter beide uitspraken staat.

Want er heeft zich op de mooie groene grasmat van de Tielse Eendracht Combinatie (sinds 1924) een klein wondertje voltrokken. Nou ja, een wondertje. Het was in ieder geval een wedstrijd die je niet kon verzinnen en die je niet snel zult vergeten.

Na een min of meer gelijk opgaand begin troffen wij uit vrije trappen paal (Gertjan Tamerus, 15e) en keeper (Jeffrey Sam-Sin, 18e ) en zag TEC een gevaarlijke inzet gestopt door de prima keepende Tom Boks (25e ). Ons overwicht nam toe, totdat in de 27e minuut ons het definitief lijkend noodlot trof in de vorm van een rode kaart voor Donny Verdam. Na de gebruikelijke emoties en praatpartijen nam TEC de vrije trap voor het eigen strafschopgebied, je zou zeggen richting ons doel, maar vlak daarna verkeek de keeper van TEC zich bij een kort teruggetrapte bal op de altijd jagende Mike van den Ban die zijn schot blokkeerde. De bal caramboleerde rechtstreeks in het doel van TEC (0-1, 29e ).
Ben ik nog te volgen?

Vijf minuten later, na een afgekeurde goal van TEC, leek de wereld nog verder op zijn kop toen Rachid el Yaakoubi uit een pass van Gertjan de 0-2 scoorde (34e ).

HFC trok zich vaak massaal terug, maar de uitvallen waren en bleven tot het eind toe levensgevaarlijk. Ik heb ze niet geteld, maar ik schat dat de onzen een stuk of 10 (sleutelgetal van deze wedstrijd) goede kansen gehad hebben. Mike en Rachid waren steeds het eindpunt van scherpe counters. En Gertjan stond goed te verdelen. Opmerkelijk goed was ook Jeffrey die eindelijk weer eens in de basis speelde.

En dan onze verdediging. IJzersterk en nauwelijks fouten makend. Een heel klein foutje van Vincent Volkert vormde in de 58e minuut de inleiding tot de eerste goal van TEC. Dat leek op dat moment veel te vroeg, maar uit één van die steeds maar terugkerende counters scoorde Rachid op zijn tandvlees de bevrijdende 1-3.

Rachid werd gewisseld voor Koen Beeren en in de eindfase kwamen ook nog Wouter Haarhuis en Pieter Bas den Hartigh vermoeide strijders aflossen. Het maakte allemaal niet uit. Dit elftal zat met hart en ziel in de wedstrijd. Pas ver in blessuretijd viel nog de 2-3, maar dat was veel te laat voor TEC.

Als supporter van HFC vond ik de zege meer dan verdiend. En eigenlijk behoor je dan als schrijver na afloop alle spelers een hand te geven. Dat heb ik dan ook gedaan. Met als laatste Pieter Mulders, tien, team.
Hoe zal het nu woensdag 16 u. tegen FC Eindhoven gaan?
Gelukkig gaan Joop en Ruud ook nog wat schrijven aan het eind van dit mooie weekend.
En spreek ik de al dan niet vileine hoop uit dat de prachtige Grote HFC-er die deze week in ons aller brievenbus is beland (hulde aan de makers) ten eeuwigen dage mag verschijnen.

Willem Padt (Kon. HFC)

JVC Cuijk - Magreb '90 1-3 (0-1)

zondag 20 september 2015 om 14:30
 
Opstelling JVC Cuijk: Bart Tinus, Erik van Loon, Jorrit Ritzen, Ilias Zaimi, Jacky Chi, Mitch van der Ven, Robin Custers, Ryan Bouwmeester, Shanon Carmelia, Chefrino Eind, Rik Renirie
Wissels JVC Cuijk: Yorrit Kanters, Timo Peters, Bjenze Graat, Jay van Boxtel, Boy Visser, Cayfano Latupeirissa, Frank Hol
 
Opstelling Magreb '90: Stan Bijl, Emilio Samseij, Hamza Mahdad, Rachid Moamedi, Ismael Sardi, Luidjino Martir Hojer, Rachid Maamri, Charles Dissels, Jawad Bellahsan, Moussa Kalisse, Richard Barroilhet
Wissels Magreb '90: Michiel Belhadj, Anouar Benerroua, Hassan Aanzi, Ismail Ouaddouh, Yassin Ouja, Christian Gandu, Nourdin Boukhari
 
Scheidsrechter: Witlox R.
Toeschouwers: 650
JVC Cuijk Minuut Magreb '90
12   Rachid Moamedi
Rik Renirie 26  
29   Jawad Bellahsan
35   Ismael Sardi
Cayfano Latupeirissa Rik Renirie 52  
Boy Visser Robin Custers 52  
66   Ismail Ouaddouh Moussa Kalisse
76   Nourdin Boukhari Charles Dissels
Frank Hol Jacky Chi 76  
77   Jawad Bellahsan
80   Christian Gandu Jawad Bellahsan
Chefrino Eind 85  
90   Nourdin Boukhari

Foto: voetbal-shoot.nl/Edwin Verhoeven

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!