Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 14 november 2015
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

Prima grasmat in Echt, bij EVV tegen TEC.

Foto: twitterpicture@sv_TEC

 

 

OJC Rosmalen vergroot zorgen HBS; de Treffers in spektakelstuk langs JVC Cuijk.

VVSB - SWZ Boso Sneek 2-1 (0-0)

zondag 15 november 2015 om 14:00
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jelmer Vijlbrief, Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tommy Bekooij
Wissels VVSB: Luuk van Paridon, Tim de Rijk, Brandon Zigo Tichem, Stijn van der Slot, Tomas Tavilla
 
Opstelling SWZ Boso Sneek: Kevin van der Meulen, Adnan Jarour, Alwin Velds, Daniel Zwart, Thijs Goes, Daniel Bennik, Eric Nederhoed, Erolind Derguti, Pascal Hettinga, Wesley Tankink, Getuar Derguti
Wissels SWZ Boso Sneek: Robin Kist, Nickel Nzoko, Age Hains Boersma, Patrick Altenburg, Tim Posthuma
 
Scheidsrechter: Cairo L.
Toeschouwers: 600
VVSB Minuut SWZ Boso Sneek
40   Daniel Zwart (Gemiste penalty)
Tommy Bekooij 63  
66   Erolind Derguti (Penalty)
Tim de Rijk Vladimir Jozic 67  
69   Patrick Altenburg Pascal Hettinga
Tomas Tavilla Bas Ruigrok 75  
Peet van der Slot 84  
Frans van Niel 89  
Stijn van der Slot Giovialli Serbony 90  

VVSB wint in slotfase van SWZ Boso Sneek

VVSB heeft voor de tweede week op rij gewonnen in de zondagse topklasse. Nadat vorige week Hercules met 0-3 opzij werd gezet, wonnen de Noordwijkerhouters nu van SWZ Boso Sneek. Tommy Bekooij opende de score voor VVSB, nadat SWZ Boso Sneek al een strafschop had gemist. De tweede strafschop maakte de Friezen wel, waarna Frans van Niel in de blessuretijd de winnende treffer maakte.

VVSB opende sterk en had met Serbony in de eerste minuut al een mogelijkheid. In de 10e minuut sneed Tommy Bekooij naar binnen, maar schoot de aanvaller van VVSB recht op de handen van doelman Kevin van der Meulen. Ook SWZ Boso Sneek beet al vroeg van zich af en had in de gebroeders Derguti twee handenbinders voorin. De oudste van de twee, Erolind, zag zijn schot gekeerd worden door Ronald van der Meer. De jongste, Getuar, schoot wild over.

In de 39e minuut mocht Daniel Zwart aanleggen voor een vrije trap. De bal van de verdediger belandde in de muur, waarna scheidsrechter Cairo een strafschop zag voor hands. Diezelfde Zwart mocht hierdoor gaan aanleggen van elf meter, maar zijn strafschop werd gered door Ronald van der Meer.

VVSB startte goed in de tweede helft en had vele kansen. Echter was het doelman Van der Meulen die zijn ploeg op de been hield na inzetten van Maikey Parami, Jordy Zwart en Giovialli Serbony. In de 63e minuut was doelman Van der Meulen kansloos nadat Bekooij de bal vanaf links over de doelman heen schoot.

Een paar minuten kon VVSB genieten van deze voorsprong, want al snel kregen ze opnieuw een strafschop tegen. Ronald van der Meer haalde aan de zijkant van het strafschopgebied een Sneekse aanvaller neer, waardoor scheidsrechter Cairo opnieuw een strafschop gaf. Nu stond Erolind Derguti achter de bal, raakte doelman Van der Meer de inzet nog wel, maar schoot de aanvaller hard genoeg raak.

Diezelfde Derguti raakte een paar minuten later nog de paal. VVSB wisselde aanvallend en bleef druk zetten op de Friezen. Serbony had in de 86e minuut een enorme kans op de 2-1, maar de spits van VVSB schoot via de paal naast. In de blessuretijd haalde VVSB alsnog de volle buit binnen. Jubelaris Frans van Niel, hij speelde vorige week zijn 200e wedstrijd voor VVSB, schoot hard en laag op het doel van Sneek. Doelman Van der Meulen was kansloos en Sportpark de Boekhorst slaakte een zucht van verlichting.

Stefan van den Burg

Bezorgdheid om SWZ Boso Sneek doelman Kevein van der Meulen.

Foto: Tino Stulen.

Wedstrijd niet gevonden

HBS - OJC Rosmalen 2-3 (2-1)

zondag 15 november 2015 om 14:00
 
Opstelling HBS: Gianni Kamperveen, Bart Koffeman, Mahjoub Mathlouthi, Ricardo Samoender, Richello Fecunda, Dominique Broekhuizen, Niels van Pelt, Jasper Roberti, Jim Roberti, Mike Tros, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Danny Gout, Jan-Paul Saeijs, Stijn Houben, Joost Jonkman, Sami Aoulad Said
 
Opstelling OJC Rosmalen: Koen van Boxtel, Bas Peters, Guus Habraken, Jelle Scholts, Mike Scholten, Randy van Heijnsbergen, Yvo van Engelen, Joey Lokasi, Tom Wijkmans, Jaouad Chraou, Tim Strijbosch
Wissels OJC Rosmalen: Paul van den Elzen, Melvin van Gestel, Kevin van Zijl, Jeroen van Schoonhoven, Kay Huijgens
 
Scheidsrechter: Wiemer A.
Toeschouwers: 400
HBS Minuut OJC Rosmalen
Tjeerd Westdijk 15  
Jasper Roberti 20  
24   Jelle Scholts
40   Kay Huijgens Jaouad Chraou
Jasper Roberti 45  
Sami Aoulad Said Jim Roberti 46  
Niels van Pelt 57  
62   Bas Peters
66   Kevin van Zijl Yvo van Engelen
Jan-Paul Saeijs Dominique Broekhuizen 68  
69   Mike Scholten
75   Jeroen van Schoonhoven Tom Wijkmans
77   Kay Huijgens
79   Jeroen van Schoonhoven
82   Mike Scholten
Stijn Houben Mike Tros 84  

Afgelopen zondag trad de hoofdmacht van HBS in Den Haag aan tegen OJC Rosmalen. De wedstrijd begon met een minuut stilte. Beide clubs staan onderaan in de topklasse zondag. Het verslag kan deze keer kort blijven: het was beroerd. Wat dan precies? Alles. Het weer was dramatisch, regen en wind. HBS speelde beroerd, maar OJC Rosmalen speelde niet veel beter. En de scheidsrechter bleef maar fluiten voor alles wat bewoog. En dat is veel tijdens de herfst. Herfstvoetbal op een herfstdag was ´t. Hoogtepunten? OJC kreeg 5 mogelijkheden, waarvan er 1 op de lat belandde en 3 in het goal. HBS kreeg er 7, waarvan er 2 in het net eindigde en er 2 gered werden door de doelman uit Rosmalen. In de 1e helft bepaalde keeper Gianni Kamperveen voor HBS dat de club met een voorsprong de rust in ging.
Tientallen ballen vlogen doelloos en zonder enige richting als een herfstblad door de frisse wind. Opspringende spelers die lukraak ballen door kopten, op de hak namen, tegen de scheenbeschermer lieten ketsen, op het bovenbeen namen. Alsof de bal aan een hemels touwtje hing. Ze vlogen alle kanten op en verdwenen te vaak over de zijlijn. Balbezit was bij beide clubs zondag een geschuwd begrip. Er was één combinatie van OJC in de 55e minuut die bij het gewenste niveau hoorde. De bal ging in het goal maar de speler stond buitenspel. Naar enige structuur, die in nood wel eens wil helpen, was het zondag lang zoeken.
Vraag is wel waarom het zo beroerd was. De scheidsrechter wilde iets onder controle houden wat er niet was. Waarom? Het was een sportieve wedstrijd. De clubs voetbalden meer overeenkomstig de plek die ze innemen in de stand van de competitie dan het spel dat bij de individuele kwaliteiten van de spelers past. Bij HBS werd Mike de Geer zeker gemist. Nog één mooie opmerking van de tribune: Jasper Roberti scoorde de 2-1, na een voorzetje van Tjeerd Westdijk, met zijn edele delen. `Dat is pas clubliefde´ fluisterde een toeschouwer net iets te hard. O ja, voor de duidelijkheid, HBS verloor met 2-3 na lange tijd met 2-1 voor te hebben gestaan. Gelijk spel was meer passend geweest.
Donderdag 19 november speelt HBS ´s avonds tegen Oude Maas voor de 3e ronde districtsbeker. Mogelijk is dan ook de KNVB tot een uitspraak gekomen over de tegenstander van AZ voor de KNVB beker. De volgende competitiewedstrijd speelt HBS tegen Magreb, dat ook onderin verblijft. Weer kans op 3 punten, hoewel HBS zich meer lijkt thuis te voelen bij de beter spelende clubs.

facebook HBS

de Treffers - JVC Cuijk 4-3 (0-0)

zondag 15 november 2015 om 14:30
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Bram Eltink, Frenk Keukens, Joris Janssen, Kenny Leemans, Robin Janssen, Twan Smits, Coen Maertzdorf, Rick Verbeek, Robert Mutzers, Wesley Meeuwsen
Wissels de Treffers: Jordy van de Kracht, Charles Kazlaukas, Just Berends, Thiemo Vanmaris, Hafid Sarkouke, Lennart Rekmans
 
Opstelling JVC Cuijk: Bart Tinus, Erik van Loon, Jorrit Ritzen, Sam Nijpels, Ilias Zaimi, Jacky Chi, Ryan Bouwmeester, Shanon Carmelia, Cayfano Latupeirissa, Chefrino Eind, Rik Renirie
Wissels JVC Cuijk: Yorrit Kanters, Timo Peters, Jay van Boxtel, Mitch van der Ven, Boy Visser, Frank Hol
 
Scheidsrechter: Hof M.
Toeschouwers: 1000
de Treffers Minuut JVC Cuijk
36   Ryan Bouwmeester
40   Chefrino Eind
42   Ilias Zaimi
54   Jacky Chi
56   Jorrit Ritzen
62   Shanon Carmelia
Lennart Rekmans Kenny Leemans 66  
68   Mitch van der Ven Rik Renirie
Rick Verbeek 71  
72   Boy Visser Cayfano Latupeirissa
78   Chefrino Eind
Hafid Sarkouke Robert Mutzers 80  
Coen Maertzdorf 81  
81   Frank Hol Chefrino Eind
Bram Eltink 85  
Wesley Meeuwsen 90 + 2

Het was nog lang gezellig in de kantine van Sportpark Zuid. En niet zonder reden. De Treffers toonde veerkracht: tien minuten voor tijd met 1-3 achter staan om uiteindelijk met 4-3 te winnen. Dat was het enerverend slot van een boeiende derby tegen JVC: een wedstrijd om nog lang over na te praten, een wedstrijd om in te lijsten.

De omstandigheden waren niet echt ideaal. Een nat veld, veel wind, moeilijk om de bal goed te plaatsen. En dat was in de eerste helft goed te merken. De mannen uit Cuijk gingen daar nog het beste mee om. Weliswaar waren er kansen voor Rick Verbeek (schot over doel) en Coen Maertzdorf (kopbal in handen van doelman Tinus), maar JVC oefende de meeste druk uit. Met name Bouwmeester en Carmelia kwamen regelmatig gevaarlijk op. De thuisclub moest het van de counters hebben; daarbij was de snelheid van Maertzdorf (voor mij man of the match) een gevaarlijk wapen. Hij zette Meeuwsen en Mutzers een aantal keren goed voor doel, maar beiden wisten daarvan niet optimaal te profiteren. Maar eerlijk is eerlijk: de beste mogelijkheid was voor JVC. Met enig geluk werd de inzet van Xaimi gestuit.

Na de thee eenzelfde beeld. En dat resulteerde in de 56e minuut in een voorsprong voor JVC. Uit een hoekschop kopte aanvoerder Jorrit Ritzen de bal in de touwen: 0-1. Vier minuten later leek het helemaal hopeloos: Carmelia profiteerde van balverlies aan Trefferszijde en knalde de 0-2 binnen. Maar de roodzwarten toonden de veerkracht, de mouwen werden opgestroopt. En trainer Anton Janssen ging achterin één op één spelen. Ken Leemans, die een voortreffelijke wedstrijd speelde, werd als verdediger ingeruild voor een aanvaller, Lennart Rekmans. En met resultaat: in de 70e minuut zette Coen Maertzdorf goed door, waarna Rick Verbeek het beslissende duwtje voor de aansluitingstreffer gaf: 1-2. De gelijkmaker leek een kwestie van tijd. Frenk Keukens zetten een solo in, die pas door doelman Tinus werd onderbroken. Rekmans kopte naast uit een voorzet van wie anders dan Maertzdorf. Maar het was juist JVC, dat scoorde. Chefrino Eind ging er in de counter vandoor en schoof de bal langs de uitkomende Niels Kornelis in de 78e minuut. De wedstrijd leek gespeeld. Maar de roodzwarten rechtten hun rug en kwamen terug. En hoe! Vanuit een onmogelijke hoek schoot Maertzdorf de bal onder de lat in doel in de 81e minuut. Vanuit een hoekschop zorgde linksback (!) Bram Eltink voor de gelijkmaker in de 85e minuut. En nadat pogingen van Maertzdorf en invaller Sarkouke niet het gewenste effect hadden, was het uitgerekend Wesley Meeuwsen, die diep in blessuretijd voor de winnende treffer zorgde tegen zijn oude club: 4-3. Het sportpark ontplofte. Met bovengenoemd resultaat. De Treffers is opgerukt naar een gedeeld tweede plaats op de ranglijst.

website de Treffers

Foto: voetbal-shoot.nl

FC Lienden - AFC 3-2 (2-0)

zondag 15 november 2015 om 14:30
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Guido van Rijn, Leon Broekhof, Christiaan van Hussen, Erik van Eem, Mike Vreekamp, Milad Intezar, Mo Bendadi, Tom van der Neut, Fathi Ben Ahmed, Frank Wiafe-Danquah
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Jesse Wielinga, Guiliano Grot, Mark Fennebeumer, Mo Ajiach, Sergio Zijler, Vincent Verheul
 
Opstelling AFC: László Sándor, Geoffrey Galatá, Guido Moelee, Marien Willemsen, Magid Jansen, Mark van den Boogaart, Edip Biberoglu, Jonathan Richard, Koen Bosma, Melvin Grootfaam, Mitchell Theuns
Wissels AFC: Youssef el Abdallaoui, Mallqui Cabezas Navarez, Randel Shakison, Danny Goedkoop, Matthijs Jesse, Pieter Koopman
 
Scheidsrechter: Witlox R.
Toeschouwers: 400
FC Lienden Minuut AFC
Frank Wiafe-Danquah 11  
Frank Wiafe-Danquah 35  
53   Pieter Koopman Jonathan Richard
Mike Vreekamp 58  
66   Melvin Grootfaam
67   Randel Shakison Geoffrey Galatá
69   Randel Shakison
Mo Ajiach Mo Bendadi 72  
Frank Wiafe-Danquah 74  
79   Matthijs Jesse Edip Biberoglu
Mark Fennebeumer Fathi Ben Ahmed 90  
Guiliano Grot Frank Wiafe-Danquah 90 + 1
90 + 2 Pieter Koopman

Frank Wiafe-Danquah trof tweemaal doel.

Foto: Joop Kappert

UNA - Hercules 4-2 (2-1)

zondag 15 november 2015 om 14:30
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Thomas Huijben, Willem Tieben, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Sjoerd van Beers, Mark Janssen, Nick Tielemans, Niek van Boekel , Rob van Boekel
Wissels UNA: Jorn Wagener, Emre Bostanci, Jorn Sweres, Thom van de Donk
 
Opstelling Hercules: Jarno de Jonge, Daan van Benthem, Jevgeni Gromov, Kevin Ligtermoet, Marciano van Leijenhorst, Wesly van Ojen, Colin Broers, Frank Heus, Thomas Reynaers, Francis van Rooij, Roy Kelder
Wissels Hercules: Guy ten Kate, Mart Stokkers, Jordey Buitenhuis, Osarugue Solace Uyi Olaye, Tyrone Fonfille
 
Scheidsrechter: Elzen F.M.L van den
Toeschouwers: 400
UNA Minuut Hercules
Niek van Boekel 28  
Niek van Boekel 33  
44   Frank Heus
46   Osarugue Solace Uyi Olaye Frank Heus
49   Colin Broers
Willem Tieben 51  
58   Tyrone Fonfille Jevgeni Gromov
Pieter-Jan Scheerlinck 63  
Jorn Sweres Mark Janssen 65  
Rob van Boekel 67  
Thomas Huijben 70  
Niek van Boekel 75  
Pieter-Jan Scheerlinck 82  
Emre Bostanci Benjamin van Wanrooij 85  
88   Roy Kelder
Thom van de Donk Nick Tielemans 90  

UNA weet weer wat winnen is. De formatie van Mark Schenning snakte naar een zege en wist dat tegen de opponent van vandaag enkel een zege telde. Hercules kende tot vandaag een ongeslagen status in uitwedstrijden, dus makkelijk was de opgave niet voor de thuisploeg.
UNA nam gedurende de eerste helft het initiatief en zocht met name de rechterflank voor het opzetten van aanvallen. Dat leverde dreiging op, maar serieus gevaarlijk werd het niet voor de Utrechters. Tot minuut 28: UNA krijgt een hoekschop waaruit de geheel vrijstaande Niek van Boekel, met dank aan een grabbelende doelman Jarno de Jonge, de score weet te openen. Vijf minuten later een vlot lopende aanval over links, Rob van Boekel ziet zijn schot geblokt, maar broer Niek is er als de kippen bij om de afvallende bal met een geplaatst schot te promoveren tot de 2-0. Hercules zet er bar weinig tegenover, maar de ploeg wordt kort voor rust in het zadel geholpen door een misverstand tussen Thomas Huijben en Petar Stoskovic. Heus krijgt de treffer op zijn naam, maar of hij (of Thomas Huijben) de bal als laatste toucheert is de vraag. Ruststand 2-1.
De thuisploeg komt goed uit de startblokken na de thee, maar ziet Hercules in minuut 49 langszij komen. Met een prachtig schot scoort Colin Broers de gelijkmaker. UNA oogt aangeslagen, maar Hercules is niet in staat door te drukken. Geheel uit het niets valt de 3-2 voor de thuisploeg. De schuiver van Rob van Boekel vanaf 18 meter treft doel. Het slotakkoord is tevens de mooiste treffer van de middag. UNA krijgt een vrij trap op de rand zestien meter. Jeroen Stottelaar stelt zich samen met Pieter Jan Scheerlinck op achter de bal. Niet Jeroen, maar Pieter Jan veegt de bal met een streep in de kruising, 4-2. Een pareltje en tevens de winst voor de thuisploeg.

EVV - TEC 0-0 (0-0)

zondag 15 november 2015 om 14:30
 
Opstelling EVV: Michel Vercruijsse, Bryan Simons, Joep op den Kamp, Juliën Clout, Rick Geenen, Tom Hanssen, Jerome Beckers, Michele Zotti, Jeroen Evelein, Paul Schröders, Yael Heatubun
Wissels EVV: Maikel Schuffelen, Nico Czichi, Remy Joosten
 
Opstelling TEC: Sebastiaan van der Sman, Akihiro Takasawa, Gregory Viereck, Illiaas Rodjan, Obi Onyeike, Bart Westerlaken, Ibrahim Aliskan, Matthijs van Gessel, Nehemia Sanaky, Jip Bartels, Mohammed Nouri
Wissels TEC: Christian de Haan, Massaro Latuheru, Walter Kiomegni, Joël Sanaky, Kurtley de Windt, Sven van Ingen, Trumaine Balrak
 
Scheidsrechter: Tunnissen N.
Toeschouwers: 250
EVV Minuut TEC
63   Kurtley de Windt Nehemia Sanaky
66   Ibrahim Aliskan
Yael Heatubun (Gemiste penalty) 67  
Paul Schröders 70  
71   Joël Sanaky Mohammed Nouri
73   Sven van Ingen Jip Bartels
Remy Joosten Paul Schröders 84  
Nico Czichi Yael Heatubun 86  
90   Sven van Ingen

Magreb '90 - Koninklijke HFC 1-3 (0-2)

zondag 15 november 2015 om 14:30
 
Opstelling Magreb '90: Michiel Belhadj, Hamza Mahdad, Rachid Moamedi, Hassan Aanzi, Ismael Sardi, Ismail Ouaddouh, Luidjino Martir Hojer, Rachid Maamri, Moussa Kalisse, Nourdin Boukhari, Richard Barroilhet
Wissels Magreb '90: Stan Bijl, Anes Beslija, Yassin Ouja, Zakaria Amrani, Charles Dissels, Christian Gandu, Jawad Bellahsan
 
Opstelling Koninklijke HFC: Tom Boks, Carlos Opoku, Danny Hols, Hidde Prijs, Vincent Volkert, Donny Verdam, Gertjan Tamerus, Jeffrey Sam-Sin, Mike van den Ban, Rachid El Yaakoubi, Wessel Boer
Wissels Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Tuncay Yener, Diego Sedoc, Jeroen de Bruijn, Koen Beeren, Reggie Schaap, Wouter Haarmans
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
Toeschouwers: 600
Magreb '90 Minuut Koninklijke HFC
6   Mike van den Ban
Hamza Mahdad 34  
35   Carlos Opoku (Penalty)
41   Wessel Boer
44   Gertjan Tamerus
Anes Beslija Hamza Mahdad 46  
Jawad Bellahsan Moussa Kalisse 46  
Jawad Bellahsan 47  
Jawad Bellahsan 55  
66   Wouter Haarmans Wessel Boer
Charles Dissels Nourdin Boukhari 75  
87   Gertjan Tamerus
88   Koen Beeren Rachid El Yaakoubi
90   Tuncay Yener Jeffrey Sam-Sin

 

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!