Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: vrijdag 27 november 2015
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

SWZ Boso Sneek ontving Hercules.

Foto: twitterpicture@SneekWitZwart

 

 

AFC wipt via VVSB naar plek 3.

OJC Rosmalen - de Treffers 0-3 (0-1)

zaterdag 28 november 2015 om 18:00
 
Opstelling OJC Rosmalen: Koen van Boxtel, Bas Peters, Jelle Scholts, Melvin van Gestel, Randy van Heijnsbergen, Yvo van Engelen, Joey Lokasi, Kevin van Zijl, Tom Wijkmans, Kay Huijgens, Tim Strijbosch
Wissels OJC Rosmalen: Paul van den Elzen, Ritchie van Ooijen, Erik van Beekveld, Tsvetelin Tonev, Jeroen van Schoonhoven
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Bram Eltink, Frenk Keukens, Joris Janssen, Kenny Leemans, Robin Janssen, Twan Smits, Coen Maertzdorf, Rick Verbeek, Robert Mutzers, Wesley Meeuwsen
Wissels de Treffers: Jordy van de Kracht, Charles Kazlaukas, Just Berends, Thiemo Vanmaris, Hafid Sarkouke, Lennart Rekmans
 
Scheidsrechter: Peeters V.
Toeschouwers: 400
OJC Rosmalen Minuut de Treffers
Melvin van Gestel 9  
Randy van Heijnsbergen 19  
23   Joris Janssen
Erik van Beekveld Randy van Heijnsbergen 30  
33   Wesley Meeuwsen
51   Rick Verbeek
Jeroen van Schoonhoven Tom Wijkmans 66  
Tsvetelin Tonev Joey Lokasi 66  
85   Robert Mutzers
85   Lennart Rekmans Wesley Meeuwsen
89   Hafid Sarkouke Coen Maertzdorf
89   Thiemo Vanmaris Robert Mutzers

de Treffers dendert voort

Op een regenachtig en winderig sportpark De Groote Wielen in Rosmalen ging De Treffers verder waar het gebleven was, winnen. De zesde overwinning op rij werd een feit, OJC Rosmalen – De Treffers 0-3.

De in grote getallen meegetrokken Groesbeekse supporters zagen een vrouwelijk arbitraal trio op het veld staan. Spelers van zowel OJC als De Treffers dachten in het begin naar ieder fluitsignaal een discussie aan te moeten gaan met mevrouw Peeters. De spelers zouden beter moeten weten, als een dergelijke discussie thuis al niet gewonnen wordt, dan helemaal niet in het veld.

Het eerste wapenfeit van de wedstrijd werd aangetekend door de thuisploeg. In de zeventiende minuut kregen zij een vrije trap maar deze kwam in de handen van Niels Kornelis terecht.
Voor dit wapenfeit kabbelde de wedstrijd voort en was er geen sprake van een wervelende strijd.
Het balbezit was in de eerste helft veelvuldig voor de rood-zwarten maar verder dan speldenprikjes kwamen beide teams niet. Tot de 33e minuut. Goed voorbereidend werk van Ken Leemans zorgde voor balbezit bij Robert Mutzers. Met een mooie steekpass zorgde hij ervoor dat Wesley Meeuwsen alleen voor de OJC keeper stond. Met een beheerste knal zorgde Wesley voor de 0-1 voorsprong.

De grootste OJC kans van de eerste helft werd vakkundig uit het doel gehaald door Niels. Een corner kwam bij de OJC speler terecht en hij schoot de bal richting de kruising. Met een katachtige redding degradeerde Niels de knal tot een corner.
Verder waren er in de eerste helft kansjes voor Robert Mutzers en Twan Smits maar de kansjes zorgde niet voor het opveren van toeschouwers.
Feitje: In elke wedstrijd die Twan Smits zonder masker speelt hebben we gewonnen, zowel voor als na zijn blessure.

De rust deed De Treffers goed, met de wind in de rug werd veelvuldig gezocht naar een verdubbeling van de score. OJC stond met de rug tegen de muur en creëerde pas kansen toen de 0-2 van Rick Verbeek al was aangetekend. Hij was het eindstation van een flitsende aanval. Wesley kopte de bal prima door op Coen Maertzdorf en hij gaf een uitstekende voorzet bij de tweede paal. Rick Verbeek schoot de bal tegen het net.
OJC kreeg hierna kansen maar deze waren niet het gevolg van drukzetten. Dit vergat de ploeg uit Rosmalen. De kansen die de mannen kregen waren vaak het gevolg van onoplettendheid aan Groesbeekse zijde. Dit werd niet afgestraft.
Wesley had in de tussentijd een tweetal mooie kansen gekregen om de 0-3 aan te tekenen maar de keeper stond in de weg en in kansrijke positie koos de spits om af te leggen in plaats van af te drukken.
Robert Mutzers en Coen Maertzdorf hadden ook nog de mogelijkheid om hun naam bij de statistieken te krijgen maar ook zij slaagden niet in hun pogingen.

De wind speelde een grote rol bij de derde Groesbeekse goal. Rick Verbeek zag zijn corner ineens in het Rosmalense goal verdwijnen.

Twee minuten voor tijd kreeg OJC nog een ideale mogelijkheid om de eretreffer aan te tekenen. Niels Kornelis was al uitgespeeld maar de toegesnelde Joris Janssen wist redding te brengen op de doellijn.

De wedstrijd eindigde in een 0-3 overwinning. Een welverdiende overwinning waarin de eerste helft van beide kanten niet al te best was. In de tweede helft liet De Treffers met vlagen hun goed voetballende spel zien.

Zowel in de kantine bij OJC Rosmalen als bij terugkomst op ons eigen Zuid was het nog lang gezellig.
Vanuit deze positie wederom dank aan alle in Rosmalen aanwezigen De Treffers supporters!

website de Treffers

AFC - VVSB 3-1 (1-1)

zondag 29 november 2015 om 14:00
 
Opstelling AFC: László Sándor, Guido Moelee, Marien Willemsen, Randel Shakison, Daan Sutorius, Magid Jansen, Mark van den Boogaart, Edip Biberoglu, Jonathan Richard, Koen Bosma, Melvin Grootfaam
Wissels AFC: Maksim van Ingen, Geoffrey Galatá, Mallqui Cabezas Navarez, Danny Goedkoop, Matthijs Jesse, Mitchell Theuns, Pieter Koopman
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jelmer Vijlbrief, Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tommy Bekooij
Wissels VVSB: Luuk van Paridon, Tim de Rijk, Brandon Zigo Tichem, Stijn van der Slot, Tomas Tavilla
 
Scheidsrechter: Elzen F.M.L van den
Toeschouwers: 1000
AFC Minuut VVSB
9   Frans van Niel
Mitchell Theuns 12  
Daan Sutorius 30  
Jonathan Richard 60  
Mark van den Boogaart 73  
Pieter Koopman Edip Biberoglu 79  
Pieter Koopman 81  
84   Tomas Tavilla Tommy Bekooij
84   Stijn van der Slot Stefan Kraaijvanger
Daan Sutorius 86  

VVSB weet niet te winnen bij AFC

Voor het eerst in vijf jaar heeft AFC weer gewonnen van VVSB. In het seizoen 2010/2011 werd het 3-0 voor de Amsterdammers. Deze jaargang werd het 3-1. VVSB kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Frans van Niel, maar Daan Sutorius (2x) en Pieter Koopman zorgden voor de overwinning van de thuisploeg.

VVSB startte sterk in Amsterdam en kreeg in de persoon van Giovialli Serbony de eerste kans van de wedstrijd. De spits van VVSB kon echter niet goed bij de bal komen, waardoor zijn inzet een makkelijke prooi werd voor doelman Laszlo Sandor. Een paar minuten later was die doelman kansloos op de inzet van Frans van Niel. De middenvelder ontving de bal van Tommy Bekooij en schoof de bal keurig in de lange hoek.

Naar mate de wedstrijd vorderde werd ook AFC gevaarlijker. Oud-VVSB speler Koen Bosma zag zijn schot gered worden door doelman Ronald van der Meer. Na een half uur voetballen kwam AFC op gelijke hoogte. Melvin Grootfaam kon langs de achterlijn de bal terugleggen op Daan Sutorius die de bal simpel in het doel kon tikken. Vlak voor de rust kreeg Bekooij in het strafschopgebied een duw van een AFC-verdediger. Scheidsrechter Van den Elzen wees resoluut naar de strafschopstip, maar ging op aandringen van de AFC-spelers toch nog in overleg met zijn assistent. Na dit overleg besloot de scheidsrechter dat de overtreding buiten het strafschopgebied werd gemaakt en dat hier dus een vrije trap voor gegeven moet worden.

Vlak na de thee kon Jonathan Richard dwars door de verdediging van VVSB heen lopen, maar schoot de middenvelder naast het doel. In een van de spaarzame momenten voor het doel van AFC, was VVSB niet bij machte om de score op te voeren. Vladimir Jozic kreeg de grootste kans van de wedstrijd, maar oog in oog met doelman Sandor kon de aanvoerder zijn ploeg niet op voorsprong schieten. Aan de andere kant was er een identieke situatie voor Koen Bosma, maar ook hier was de doelman de winnaar.

In het laatste kwartier van de wedstrijd schoot invaller Pieter Koopman AFC op voorsprong. De spits kon vrij worden aangespeeld op de rand van het strafschopgebied en schoot koelbloedig raak. Een paar minuten later werd het zelfs nog 3-1, toen Daan Sutorius de combinatie aanging met Bosma, waarna eerst genoemde de bal achter Van der Meer schoot.

Tekst: Stefan van den Burg

Foto: Tino Stulen

TEC - UNA 2-1 (0-0)

zondag 29 november 2015 om 14:00
 
Opstelling TEC: Sebastiaan van der Sman, Akihiro Takasawa, Erik van Dee, Gregory Viereck, Walter Kiomegni, Bart Westerlaken, Ibrahim Aliskan, Matthijs van Gessel, Nehemia Sanaky, Jip Bartels, Mohammed Nouri
Wissels TEC: Christian de Haan, Illiaas Rodjan, Massaro Latuheru, Joël Sanaky, Kurtley de Windt, Sven van Ingen
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Teun Sebregts, Thomas Huijben, Willem Tieben, Benjamin van Wanrooij, Pieter-Jan Scheerlinck, Sjoerd van Beers, Jorn Sweres, Nick Tielemans, Niek van Boekel , Rob van Boekel
Wissels UNA: Jorn Wagener, Nick van den Boomen, Dennis van de Reek, Emre Bostanci, Mark Janssen, Thom van de Donk
 
Scheidsrechter: Cairo L.
Toeschouwers: 400
TEC Minuut UNA
64   Benjamin van Wanrooij Emre Bostanci
Nehemia Sanaky 71  
Kurtley de Windt Mohammed Nouri 73  
76   Mark Janssen Teun Sebregts
Sven van Ingen Akihiro Takasawa 80  
Jip Bartels 81  
83   Jorn Sweres
Illiaas Rodjan Jip Bartels 85  

Magreb '90 - HBS 2-0 (1-0)

zondag 29 november 2015 om 14:30
 
Opstelling Magreb '90: Michiel Belhadj, Emilio Samseij, Rachid Moamedi, Anes Beslija, Ismael Sardi, Luidjino Martir Hojer, Rachid Maamri, Zakaria Amrani, Charles Dissels, Christian Gandu, Richard Barroilhet
Wissels Magreb '90: Stan Bijl, Hassan Aanzi, Ismail Ouaddouh, Yassin Ouja, Moussa Kalisse, Nourdin Boukhari
 
Opstelling HBS: Gianni Kamperveen, Bart Koffeman, Ricardo Samoender, Stijn Houben, Dominique Broekhuizen, Mike de Geer, Niels van Pelt, Noa de Jong, Ali al Fredawi, Sami Aoulad Said, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Danny Gout, Jan-Paul Saeijs, Mahjoub Mathlouthi, Jim Roberti, Joost Jonkman
 
Scheidsrechter: Elswijk C.C. van
Toeschouwers: 500
Magreb '90 Minuut HBS
Charles Dissels 22  
Christian Gandu 30  
Rachid Moamedi 38  
46   Mahjoub Mathlouthi Noa de Jong
46   Jan-Paul Saeijs Sami Aoulad Said
Ismael Sardi 61  
Christian Gandu 66  
Hassan Aanzi Anes Beslija 69  
Nourdin Boukhari Charles Dissels 74  
Moussa Kalisse Christian Gandu 77  
78   Joost Jonkman Ali al Fredawi
89   Dominique Broekhuizen

Geschreven op 30th november, 2015 door A Hoogewoning
Magreb’90 verdiend langs HBS

Magreb’90 heeft goede zaken gedaan door thuis de volle buit te pakken tegen HBS. Goed voetbal was door de harde wind amper mogelijk. Het was Magreb’90 dat daar tegen de wind in het best mee omging in de 1e helft en HBS door constante druk dwong om lang te spelen en het zag alle verre ballen uitwaaien door de enorme straffe wind. Magreb’90 daar in tegen combineerde kort een aantal keren door de verdediging van de bezoekers heen en nadat eerst Gandu met een enorme pegel de paal had geraakt was het in de 21e minuut Charles Dissels die de doelman met een slimme lob via de binnenkant paal wist te verschalken 1-0.

Magreb bleef de bovenliggende partij maar vergat afstand te nemen zodat HBS kon blijven hopen ondanks dat het nauwelijks gevaar wist te stichten voor het doel van Belhadj. Een crucciaal moment in die eerste helft was er waarbij de bal via de lat volgens de ass scheidrechter niet de doellijn had gepasseerd zodat men met een krappe maar verdiende 1-0 de rust in kon gaan.

De 2e helft zorgde voor een zelfde spelbeeld Magreb’90 kreeg mogelijkheden maar net als in het eerste bedrijf duurde het 21 minuten eer de thuisploeg de voorsprong wist uit te breiden. Het was Gandu die met z’n 1e basis plaats dit seizoen z’n ploeg naar de bevrijdende 2-0 schoot. Een bal op de lat voorkwam nog de 3-0 maar ondanks dat HBS na die 2-0 volop opportunistisch ging spelen en de aanval zocht kwam de thuisploeg toch amper in de problemen en kon het een verdiende driepunter bijschrijven. Volgende week naar koploper WKE.

HSC '21 - FC Lienden 1-1 (0-1)

zondag 29 november 2015 om 14:30
 
Opstelling HSC '21: Jeffrey Brammer, Burak Basut, Freek Grondman, Kelvin Veensma, Bas ter Hogt, Cenk Uguz, Jordi van Ek, Koen Garritsen, Bas Postma, Rick Bouwmeister, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Wouter Lankheet, Tom Veldhuis, Erwin Nieuwboer, Joost Exterkate, Sjoerd Visschedijk
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Guido van Rijn, Leon Broekhof, Ralph Dua, Christiaan van Hussen, Mike Vreekamp, Mo Bendadi, Tom van der Neut, Frank Wiafe-Danquah, Mark Fennebeumer, Vincent Verheul
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Ciawar Khandan, Jesse Wielinga, Anssu Sani Camara, Fathi Ben Ahmed, Mo Ajiach, Wesley van Merkestein
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
Toeschouwers: 350
HSC '21 Minuut FC Lienden
8   Vincent Verheul
Kelvin Veensma 59  
63   Mo Ajiach Mark Fennebeumer
Sjoerd Visschedijk Bas Postma 65  
67   Fathi Ben Ahmed Vincent Verheul
84   Anssu Sani Camara Mo Bendadi
Erwin Nieuwboer Bas ter Hogt 87  
Koen Garritsen 90  
90   Anssu Sani Camara

HSC'21 verzuimt te winnen tegen FC Lienden

Verslag Rene Waning / hsc21.nl

Het scorebord gaf twee ééntjes aan na negentig minuten voetbal in steeds moeilijker omstandigheden. Normaal gesproken zou dat tegen een tegenstander van het kaliber FC Lienden tot tevredenheid leiden, maar nu was na afloop het algemene gevoel anders. HSC’21 had verzuimd de volle winst te pakken tegen de regerend landskampioen bij de amateurs.

De thuisclub begon sterk had noteerde al binnen een minuut de eerste goede kans, maar Rick Bouwmeister strandde op Jan Schimmel. Na acht minuten was het plotseling raak aan de andere kant. Jefrrey Brammer tastte in het luchtledige bij een corner, waarna het voor Vincent Verheul een makkie was de 0-1 binnen te werken.

Normaal gesproken is het dan al snel een kansloze missie tegen FC Lienden, want die ploeg staat erom bekend de linies goed gesloten te kunnen houden. HSC’21 had ook even tijd nodig zich te herpakken, maar pakte gaandeweg toch weer meer het initiatief. Een inzet op de paal van Cenk Uguz was de grootste kans voor rust.

Met de steeds hardere wind tegen werd het er na rust niet makkelijker op, maar HSC’21 ging het beste om met de omstandigheden. Lienden werd terug gedrongen, maar gaf aanvankelijk geen krimp. Na een uur viel de dik verdiende gelijkmaker. Een knappe één-twee tussen Kelvin Veensma en Cenk Uguz werd door eerstgenoemde met een droge schuiver afgerond. Lienden hing in de fase daarna in de touwen, maar de mooiste aanval van de middag werd jammerlijk gemist, Stef Ottink schoot over.

In het laatste deel van de wedstrijd werd het spel weer wat rommeliger, maar HSC’21 behield voortdurend de controle. Er kwam nog één dot van een kans, maar invaller Sjoerd Visschedijk schoot oog in oog met Jan Schimmel naast.

Foto: René Waning

JVC Cuijk - EVV 4-0 (2-0)

zondag 29 november 2015 om 14:30
 
Opstelling JVC Cuijk: Bart Tinus, Erik van Loon, Jorrit Ritzen, Sam Nijpels, Ilias Zaimi, Jacky Chi, Ryan Bouwmeester, Shanon Carmelia, Cayfano Latupeirissa, Chefrino Eind, Rik Renirie
Wissels JVC Cuijk: Yorrit Kanters, Timo Peters, Bjenze Graat, Jay van Boxtel, Mitch van der Ven, Boy Visser, Frank Hol
 
Opstelling EVV: Michel Vercruijsse, Bryan Simons, Joep op den Kamp, Juliën Clout, Rick Geenen, Aron Gielen, Jerome Beckers, Michele Zotti, Nico Czichi, Paul Schröders, Yael Heatubun
Wissels EVV: Maikel Schuffelen, Mike Verheyen, Tom Hanssen, Remy Joosten, Tomas Overhof
 
Scheidsrechter: Witlox R.
Toeschouwers: 350
JVC Cuijk Minuut EVV
Ilias Zaimi 18  
32   Michel Vercruijsse
Ilias Zaimi (Penalty) 33  
35   Aron Gielen
Chefrino Eind 49  
57   Mike Verheyen Bryan Simons
61   Tomas Overhof Aron Gielen
62   Michele Zotti
Sam Nijpels 64  
66   Remy Joosten Nico Czichi
Timo Peters Sam Nijpels 71  
Cayfano Latupeirissa 83  
Cayfano Latupeirissa 84  

Knappe zege brengt JVC Cuijk terug in de subtop

Op zondagmiddag 25 november 2012 verloor JVC Cuijk in eigen huis kansloos met 0-4 tegen counterploeg EVV uit Echt. De Limburgers waren die middag misschien vijf keer in het Cuijkse strafschop gebied geweest en daarvan vier keer gescoord. Dat voetbal was heel lang hét handelsmerk van de ploeg uit Echt.

Ruim drie jaar later waren rond de klok van half vijf op deze donkere en koude zondagmiddag de feiten precies andersom. Een goede wedstrijd met twee treffers voor de rust en twee erna bracht JVC Cuijk terug in de subtop van de ranglijst. EVV dat voor de aanvang van deze wedstrijd een bijzonder doelsaldo van 7 – 7 had, zag het aantal tegentreffers met bijna de helft toenemen.

In tegenstelling tot de wedstrijd in Groesbeek tegen De Treffers bleef de ploeg van trainer Arno Arts nu wel in de slotfase overeind, zeker nadat Cayfano Latupeirissa, die overigens een matige wedstrijd speelde, de vierde Cuijkse goal liet aantekenen. Van belang daarbij was tevens het overeind blijven van de JVC verdediging. Aanvoerder en oud – EVV er Jorrit Ritzen dirigeerde z’n manschappen meer dan eens naar voren en omdat de grote plaaggeest uit het verleden van de wedstrijden tegen EVV, Jeroen Evelein, geblesseerd was, hield keeper Bart Tinus weer eens de ‘nul’ achterin vast.

(Foto: Edwin Verhoeven)

De toeschouwers die de slechte weersomstandigheden getrotseerd hadden en naar het Cuijkse sportpark waren gekomen, zagen een geïnspireerde thuisclub met Ilias Zaimi als de grote gangmaker. De middenvelder scoorde in de achttiende minuut met een verradelijk schot de 1 – 0. EVV keeper Michel Vercruysse verkeek zich op de stuit. Een kwartier later was het weer Zaimi die z’n lange solo op onreglementaire wijze binnen het zestien meter gebied gestopt zag worden. De toegekende strafschop werd beheerst door hemzelf benut; 2 – 0.

De tweede helft begon met een knappe aanval van de gasten uit Echt, maar met het missen daarvan was het Limburgs kruid van de tweede speelhelft verschoten en kon JVC Cuijk geconcentreerd uitlopen naar een verdiende 4 – 0 overwinning. Was de eerste speelhelft de helft van Ilias Zaimi, de tweede vijfenveertig minuten drukte Chefrino Eind z’n stempel op de wedstrijd. Rond de vijftigste minuut slalomde de handige spits door de defensie van z’n oud – ploeggenoten inclusief keeper Vercruysse en schoof hij de bal beheerst binnen; 3 – 0. De Cuijkse overwinning werd helemaal een zekerheid toen dezelfde Chefrino Eind z’n ploeggenoot Cayfano Latupeirissa de 4 – 0 gunde.

website JVC Cuijk

Geen houden meer aan voor doelman Vercruijsse.

Foto: voetbal-shoot.nl/Edwin Verhoeven

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!