Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 9 april 2016
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

 FC Lienden deed gisteravond zeer goede zaken.

 Foto: Gerald van Zanten

 

Spektakelstuk Kon. HFC - de Treffers 3-3; FC Lienden en VVSB grote winnaars van het weekend.

Koninklijke HFC - de Treffers 3-3 (2-2)

zondag 10 april 2016 om 14:00
 
Opstelling Koninklijke HFC: Tom Boks, Carlos Opoku, Danny Hols, Hidde Prijs, Vincent Volkert, Donny Verdam, Gertjan Tamerus, Jeffrey Sam-Sin, Mike van den Ban, Nigel Castien, Rachid El Yaakoubi
Wissels Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Tuncay Yener, Koen Beeren, Reggie Schaap, Wouter Haarmans
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Bram Eltink, Joris Janssen, Pim Balkestein, Kenny Leemans, Robin Janssen, Twan Smits, Coen Maertzdorf, Rick Verbeek, Robert Mutzers, Wesley Meeuwsen
Wissels de Treffers: Jordy van de Kracht, Charles Kazlaukas, Frenk Keukens, Just Berends, Bas Hendriks, Hafid Sarkouke, Jean Black
 
Scheidsrechter: Thijs E.P.W.
Toeschouwers: 1100
Koninklijke HFC Minuut de Treffers
Carlos Opoku (Penalty) 8  
Mike van den Ban 16  
Donny Verdam 38  
38   Bram Eltink
Jeffrey Sam-Sin 45  
Danny Hols 45  
45 + 1 Robin Janssen
45 + 1 Wesley Meeuwsen (Gemiste penalty)
46   Frenk Keukens Kenny Leemans
53   Robert Mutzers
Danny Hols 59  
Tuncay Yener Nigel Castien 62  
84   Jean Black Robert Mutzers
Wouter Haarmans Rachid El Yaakoubi 84  
Koen Beeren Mike van den Ban 87  
Tuncay Yener 90  
Wouter Haarmans 90 + 3
90 + 5 Rick Verbeek

HFC 1 - De Treffers 1 en Jean Michel Kamp

Vandaag is het mijn beurt een stukje te schrijven over de wedstrijd van ons 1e elftal tegen "de Treffers" , waar heel veel over te schrijven is, is mij de lust ontgaan na het trieste bericht een uur na wedstrijd over het overlijden van oud Eerste elftal speler Jean Michel Kamp (een tragisch ongeval tijdens het skiën).
Jean Michel is een speler waarmee ik aantal jaren mee gespeeld heb in het 1e en 2e elftal van HFC, een mooie middenvelder met een voortreffelijk linkerbeen, en een fantastische gozer in je groep. Jean Michel was ook zeer begaan met huidige 1e elftal getuige zijn inbreng naar onze stichting toe. Hierbij wil ik namens de spelersgroep en technische staf de familie van Jean Michel heel veel sterkte wensen en deze verschrikkelijke periode.

Wat kan ik nu nog schrijven over de wedstrijd? Dat de omstandigheden perfect waren om deze topper te spelen; mooi weer , prachtige ambiance met veel publiek , een bus vol met supporters van VV Schipluiden die hun oud keeper Tom Boks kwamen steunen, het veld dat sinds lange tijd weer beter bespeelbaar was.

Of moet ik schrijven dat Tom Boks "man of the match"was, die ons met miraculeuze reddingen in deze thriller van een wedstrijd op de been hield.
Zal ik gaan schrijven over het belachelijke stukje die op de site van "de Treffers" staat , door een gekleurde bril iets opschrijven is niet erg (dat doe ik ook), maar om nu HFC en onze trainer belachelijk te maken gaat mij toch wel iets te ver.......

Ik kan ook beginnen over de eerste 25 minuten, waar we heel goed voetbal op mat legden, en terecht op 2-0 voor kwamen ( 1-0 penalty door Carlos Opoku, 2-0 na goed opjagen van Mike van den Ban, en ook prima door hem zelf afgemaakt). Maar dat zienderogen in de laatste 20 minuten , "de Treffers" het initiatief overnam en steeds beter in wedstrijd kwamen. Dat de 2-2 niet onterecht was met rust, maar dat de goals die ze maakten discutabel waren (de 2-1 ging een overtreding op Hidde Prijs vooraf, de penalty op 2-2 was 4 minuten na de aangegeven 2 minuten blessure tijd) kan ik een hele pagina over schrijven.....

Of ik kan het over de 2e helft hebben, dat we na de 2e gele kaart die Danny Hols kreeg (waar de scheidsrechter de eerste 2 overtredingen tegen Danny niet wilde zien), ons met handen en voeten moesten verdedigen tegen een ware omsingeling van "de Treffers". En dat waar soms met kunst en vliegwerk en uitstekend keeperswerk van Tom Boks we het doel schoon konden houden.......

Ik ga het dan al helemaal niet hebben over wat er gebeurde in de 93e minuut, dat Wouter Haarmans (net ingevallen) de 3-2 binnen schiet, op het moment dat het HFC publiek angstvallig hoopte dat de wedstrijd op 2-2 zou blijven en we een punt gewonnen hadden na vreselijk hard werken door onze jongens. Dat het gejuich van onze supporters tot in Den Helder te horen was en hoe groot de deceptie was dat eigenlijk vanaf de aftrap "de Treffers" de 3-3 maakten.......

En ik ga het hoe dan ook niet over de scheidsrechter hebben, dat hij warrig floot kan de beste overkomen en dat zijn stopwatch niet van Zwitserse precisie is was iedereen die bij deze thriller aanwezig was ook wel duidelijk.....

Over de feiten zoals dat de concurrenten AFC en JVC Cuijck verloren hebben en we dichter bij de promotie zijn gekomen, en dat we over 2 weken naar FC Lienden moeten (de huidige koploper) en bij winst daar we ook volledig voor de titel kunnen gaan, ga ik ook niet te diep door..................

Nee, de klap na de wedstrijd over Jean Michel Kamp kwam keihard aan en ontnam alle lust om over bovenstaande na te denken of om over door te analyseren en is het "EERSTE" nu even totaal niet belangrijk!

Er is fantastische gozer heen gegaan.......Jean Michel Kamp "een topper"!!

Joost Lamp (Kon. HFC)

De Treffers verspeelt twee punten in Haarlem

Op een zonovergoten sportpark in Haarlem had De Treffers zondagmiddag twee snelle tegendoelpunten nodig om wakker te worden. Behoudens de eerste twintig minuten, waarin de twee doelpunten vielen, was De Treffers heer en meester. Geholpen door een ontzettend gemakkelijk gegeven penalty en stom balverlies van Bram Eltink kwamen de gastheren op 0-2.

In de tweede minuut kon het eerste wapenfeit genoteerd worden. Bram Eltink gaf een diepe bal op Rick Verbeek waarna HFC aanvoerder Opoku gemakkelijk een corner weggaf. De corner van Twan Smits kwam bij Ken Leemans terecht maar hij zag zijn volley over het doel verdwijnen. Even daarna trok Coen Maertzdorf de bal voor maar kon Wesley Meeuwsen niet genoeg kracht achter zijn schot krijgen, hierdoor kon de HFC goalie redding brengen.

De eerste de beste keer dat HFC over de middenlijn kwam was het direct raak. Snelle linksvoor El Yaakoubi ging in een duel met Joris Janssen veel te gemakkelijk liggen en scheidsrechter Eric Thijs ging mee met dit theater. Hij kende HFC in de zevende minuut een strafschop toe. Opoku had geen moeite met dit cadeautje en pakte dit vakkundig uit, 1-0.

Tien minuten later werd de stand verdubbeld door rechtsvoor van de Ban. Een terugspeelbal op Niels Kornelis kwam bij Bram Eltink terecht maar hij leed stom balverlies waardoor van de Ban op Niels af kon gaan. Dit deed hij prima en hij schoof de bal in het net waardoor de tussenstand na 17 minuten op 0-2 werd gebracht. Dit was de wake up call voor de Groesbekers.

Het was nog niet heel hoogstaand maar De Treffers ging er vol voor en wist dat er iets moest gebeuren om de achterstand te verkleinen. Het balbezit was voor de rood-zwarten maar de grote kansen waren nog steeds voor HFC. Een prima kans voor El Yaakoubi werd onschadelijk gemaakt door Niels en aan de andere kant schoot Bram Eltink na een prima aanval over het vijandelijke doel.

Wesley Meeuwsen creëerde tien minuten voor rust een uitstekende kans voor zichzelf. Wesley omspeelde drie verdedigers en had daarna een vrije schotkans, helaas voor iedereen die De Treffers een warm hart toedraagt werd het schot gepareerd.
Het startsein voor de stormloop van De Treffers was hiermee gegeven. De aansluitingstreffer kon niet lang op zich laten wachten en in de 38e minuut werd deze treffer gemaakt door Bram Eltink. Bram was het eindstation van een prima aanval en maakte hiermee zijn slippertje eerder in de wedstrijd goed. Hiermee was de koek nog niet op wat betreft de eerste helft. HFC werd teruggedrongen en moest in blessuretijd de gelijkmaker ook nog incasseren.

In de laatste minuut van de eerste helft kreeg De Treffers een vrije trap op de punt van de zestienmeter omdat Wesley onderuit werd gehaald. Rick Verbeek bracht de bal naar het hoofd van de prima spelende Pim Balkestein maar zijn kopbal ging over en naast. Dit bleek voor HFC uitstel van executie.
Een paar minuten later werd er door een verdediger van HFC in het strafschopgebied hands gemaakt en kreeg De Treffers een uitgelezen kans om op slag van rust de gelijkmaker aan te tekenen. De penalty werd genomen door Wesley Meeuwsen maar zijn harde pegel werd uit de hoek geranseld door de prima keepende Tom Boks. De toegesnelde Robin Janssen (waar haalt hij de lucht toch vandaan) was er als de kippen bij om toch de terechte gelijkmaker aan te tekenen, 2-2.

In de rust lieten de speakers muziek horen dat met gemak ouder was dan de oudste club van Nederland. Enfin, een kwartier duurt dan nog net wat langer dan je hoopt.

De tweede helft werd begonnen met een noodgedwongen wissel aan De Treffers zijde. Aanvoerder Ken Leemans moest geblesseerd in de kleedkamer achterblijven en werd vervangen door Frenk Keukens. Hierdoor ging Joris Janssen van de rechtsback positie naar de centrale positie achterin en kon Frenk zijn plek als rechtsback innemen.

De laatste helft van de wedstrijd ging de Groesbeekse ploeg verder waarmee zij de eerste helft geëindigd waren. Aanvallen en druk zetten. Dit leverde een aantal schotkansjes op voor de rood-zwarten maar een echte kans kon nog niet gecreëerd worden in de tweede helft.
De eerste grote kans in de tweede helft was voor HFC. Een voorzet van rechts werd door oud prof Gertjan Tamerus goed ingeschoten maar de redding van Niels was nog beter te noemen. Hierna was de koek wel op voor HFC in de tweede helft. De Koninklijke club uit Haarlem kwam nog maar eenmaal serieus over de helft van De Treffers en dit was nog bijna de winnende aanval van de middag.

Het vermelden waard was ook nog dat de trainer van HFC het predicaat koninklijk vandaag niet verdiende. Met het continu zeuren tegen het arbitrale kwartet en het weigeren om de bal terug te geven aan Bram Eltink waren enkele vervelende maniertjes die niet herkenbaar zijn bij een herenclub als HFC. Wellicht had dit te maken met het feit dat HFC onder grote druk van De Treffers kwam te staan. Deze druk werd nog groter toen verdediger Danny Hols van HFC in de 59e minuut zijn tweede gele kaart kreeg en dus mocht gaan douchen.

Zoals eerder aangegeven waren de Groesbekers heer en meester maar konden er nog niet veel kansen gecreëerd worden. Naarmate de wedstrijd tegen het einde liep werden de kansen steeds groter. Een HFC verdediger kon nog ternauwernood voorkomen dat een bal van Robin op Frenk gevaarlijk werd.
Acht minuten voor tijd werd een mooie aanval van De Treffers bijna beloond met een doelpunt. Coen Maertzdorf werd alleen voor de keeper gezet maar hij bleek ook vandaag nog niet de oude Coen te zijn. Zijn balletje met buitenkantje rechts miste zowel kracht als precisie en ging naast.
Ook invaller Jean Black had de 2-3 kunnen maken alleen op zijn kopbal was keeper Boks wederom een sta-in-de-weg.
In de laatste minuut kregen ook Bram Eltink en Twan Smits nog grote kansen op de 2-3 maar ook zij konden de bevrijdende treffer niet maken. U heeft er vast wel eens van gehoord: ‘Als je hem zelf niet maakt dan krijg je hem om de oren.’ Dit bleek vanmiddag ook in Haarlem.

In blessuretijd kwam Koninklijke HFC voor de tweede keer deze tweede helft serieus op de helft van De Treffers en was hier gelijk dodelijk efficiënt in. Simpel balverlies van Rick Verbeek, op een plaats waar een mooie uitbraak van de rood-zwarten meer voor de hand lag, gaf Wouter Haarmans de kans om uit te groeien tot matchwinner. Hij schoot de 3-2 tegen de touwen en alle blauw-witten waren door het dolle heen en gingen er vanuit dat de gestolen zege binnen was.

Hier dacht Rick Verbeek anders over. Nog dieper in blessuretijd had hij nog een foutje dat goedgemaakt moest worden en rondde Rick een aanval door het midden koelbloedig af. 3-3.
Dit was ook direct de eindstand van een enerverend duel tussen twee voetballende teams. Hiermee kreeg De Treffers twee punten te weinig en HFC een puntje te veel maar de veerkracht die de equipe van Anton Janssen tot tweemaal toe liet zien is bemoedigend. Ook de in grote getale aanwezige Groesbeekse supporters geven het gevoel van een thuiswedstrijd op vreemde bodem.
Door het gelijkspel klom De Treffers een plaatsje op de ranglijst omdat AFC tegen Hercules verloor.

website de Treffers

Boks stopte de strafschop van Meeuwsen, maar de rebound van Janssen werd ook de doelman te machtig.

Foto: Jan Peters

OJC Rosmalen - EVV 2-2 (2-0)

zondag 10 april 2016 om 14:00
 
Opstelling OJC Rosmalen: Koen van Boxtel, Bas Peters, Jelle Scholts, Melvin van Gestel, Mike Scholten, Randy van Heijnsbergen, Erik van Beekveld, Tsvetelin Tonev, Jelle Schijvenaars , Kay Huijgens, Tim Strijbosch
Wissels OJC Rosmalen: Nicky Janssen, Yvo van Engelen, Diego Meerveld, Joey Lokasi, Kevin van Zijl, Tom Wijkmans, Furkan Alakmak
 
Opstelling EVV: Michel Vercruijsse, Bryan Simons, Joep op den Kamp, Manny Peters, Mike Verheyen, Rick Geenen, Roy Maessen, Tomas Overhof, Jeroen Evelein, Paul Schröders, Yael Heatubun
Wissels EVV: Maikel Schuffelen, Tom Hanssen, Jerome Beckers, Remy Joosten
 
Scheidsrechter: Brito Roque S. de
Toeschouwers: 400
OJC Rosmalen Minuut EVV
Tim Strijbosch 11  
Tim Strijbosch 27  
Furkan Alakmak Jelle Schijvenaars 61  
65   Tom Hanssen Mike Verheyen
69   Manny Peters
71   Remy Joosten Yael Heatubun
73   Joep op den Kamp
Kevin van Zijl Mike Scholten 77  
77   Jerome Beckers Joep op den Kamp
Diego Meerveld Tsvetelin Tonev 85  

AFC - Hercules 0-2 (0-1)

zondag 10 april 2016 om 14:30
 
Opstelling AFC: László Sándor, Geoffrey Galatá, Guido Moelee, Marien Willemsen, Randel Shakison, Magid Jansen, Edip Biberoglu, Jonathan Richard, Koen Bosma, Pepijn Kluin, Pieter Koopman
Wissels AFC: Youssef el Abdallaoui, Mallqui Cabezas Navarez, Bas Middelkoop, Danny Goedkoop, Mitchell Theuns
 
Opstelling Hercules: Jarno de Jonge, Kevin Ligtermoet, Koen Oost, Marciano van Leijenhorst, Rob Rietveld, Colin Broers, Floris Burgers, Thomas Reynaers, Waddi Ouirzane, Francis van Rooij, Tyrone Fonfille
Wissels Hercules: Guy ten Kate, Loed Keizer, Wesly van Ojen, Osarugue Solace Uyi Olaye, Roy Kelder
 
Scheidsrechter: Steeg A.M.
Toeschouwers: 450
AFC Minuut Hercules
27   Francis van Rooij
70   Roy Kelder Waddi Ouirzane
72   Thomas Reynaers
Mitchell Theuns Geoffrey Galatá 73  
Bas Middelkoop Jonathan Richard 76  
76   Wesly van Ojen Francis van Rooij
Danny Goedkoop Randel Shakison 83  
83   Osarugue Solace Uyi Olaye Thomas Reynaers

HSC '21 - HBS 1-0 (1-0)

zondag 10 april 2016 om 14:30
 
Opstelling HSC '21: Wouter Lankheet, Burak Basut, Caglar Uguz, Kelvin Veensma, Leon van Dijk, Bas ter Hogt, Erwin Nieuwboer, Joost Exterkate, Rick Bouwmeister, Robert Wilens, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Marin Juresic, Jordi Brinkman, Koen Garritsen, Bas Postma, Sjoerd Visschedijk
 
Opstelling HBS: Gianni Kamperveen, Bart Koffeman, Mahjoub Mathlouthi, Richello Fecunda, Dominique Broekhuizen, Kevin Schutte, Mike de Geer, Niels van Pelt, Noa de Jong, Jelmer de Winter, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Steve van Kesteren, Berend Kaster, Joost Jonkman
 
Scheidsrechter: Hof M.
Toeschouwers: 450
HSC '21 Minuut HBS
Bas ter Hogt 15  
25   Noa de Jong
30   Steve van Kesteren Mike de Geer
53   Joost Jonkman Jelmer de Winter
70   Berend Kaster Noa de Jong
Koen Garritsen Bas ter Hogt 75  
Bas Postma Joost Exterkate 81  
85   Kevin Schutte

Verslag Rene Waning / hsc21.nl

Het werd billen knijpen zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen HBS, maar de vroege 1-0 voorsprong werd over de streep getrokken. Dat zorgde voor grote opluchting in het HSC-kamp dat door de gunstige uitslagen op de andere velden sneller dan gedacht weer in de race is voor een plek in de tweede divisie.

Het was een wedstrijd van erop of eronder en die wetenschap leek HSC’21 aanvankelijk te verlammen. HBS kwam uitstekend uit de startblokken en had binnen tien minuten al drie goede kansen om de score te openen. De Winter kopte net naast, een inzet van De Geer spatte op de lat uiteen en Schutte dwong Wouter Lankheet tot een knappe redding.

HSC’21 kwam echter met de schrik vrij en vond daarna de controle. Dat de groenwitten direct bij de eerste de beste kans scoorden was daarbij een extra duwtje in de rug. Na een mooie aanvalsopzet door het hart van de HBS-defensie mocht Bas ter Hogt het laatste zetje geven. De wedstrijd was daarmee onder controle en de beste kansen waren daarna ook voor de thuisclub. De aanval van HBS werd door de gelegenheidsdefensie nu goed in bedwang gehouden.

Ook na rust had HSC’21 de wedstrijd onder controle, maar langzaam maar zeker werd het spel nerveuzer. Omdat de ploeg er maar niet in slaagde de bevrijdende 2-0 te scoren bleef de dreiging van een gelijkmaker boven het Scholtenhagen hangen. Kansen waren er voldoende, maar werden slordig uitgespeeld. Met name Rick Bouwmeister was zijn tegenstander keer op keer de baas, maar de voortzetting ontbrak vaak. Joost Exterkate (van dichtbij op keeper Kamperveen) en invaller bas Postma (in de rebound tegen de paal) waren dicht bij de beslissing.

HBS werd na rust amper gevaarlijk, mede door de goed georganiseerde verdediging, waarin met name Burak Basut heerste als een koning. Dat het toch zo maar mis had kunnen gaan bleek halverwege de tweede helft toen Tjeerd Westdijk dicht bij de 1-1 was. Net als in de eerste tien minuten kwam HSC’21 met de schrik vrij en boekte HSC’21 na negentig nerveuze en spannende minuten een o zo belangrijke 1-0 zege.

Foto: Wim Busschers

JVC Cuijk - VVSB 1-3 (1-2)

zondag 10 april 2016 om 14:30
 
Opstelling JVC Cuijk: Bart Tinus, Erik van Loon, Jorrit Ritzen, Jurre Grotenhuis, Ilias Zaimi, Robin Custers, Shanon Carmelia, Simon van Zeelst, Boy Visser, Chefrino Eind, Rik Renirie
Wissels JVC Cuijk: Yorrit Kanters, Timo Peters, Jacky Chi, Mitch van der Ven, Alexander Prent, Cayfano Latupeirissa, Frank Hol
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Martijn Hogenboom, Peet van der Slot, Sten Admiraal, Tim de Rijk, Brandon Zigo Tichem, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tommy Bekooij
Wissels VVSB: Ruben Valk, Jimmy Spruit, Mats Warmerdam, Stijn van der Slot, Tomas Tavilla
 
Scheidsrechter: Tunnissen N.
Toeschouwers: 450
JVC Cuijk Minuut VVSB
11   Tommy Bekooij
13   Martijn Hogenboom (Eigen doelpunt)
35   Sten Admiraal
37   Martijn Hogenboom
54   Maikey Parami
Alexander Prent Rik Renirie 56  
Jacky Chi Robin Custers 56  
61   Tommy Bekooij
Chefrino Eind 65  
Cayfano Latupeirissa Boy Visser 72  
74   Tomas Tavilla Tommy Bekooij
80   Peet van der Slot
81   Stijn van der Slot
82   Maikey Parami
83   Jimmy Spruit Giovialli Serbony
90 + 3 Stijn van der Slot Brandon Zigo Tichem

VVSB boekt belangrijke en knappe overwinning op JVC Cuijk

VVSB heeft weer belangrijke zaken gedaan wat betreft de plaatsen voor de Tweede Divisie. Nummer 8 JVC Cuijk werd met 1-3 verslagen. Tommy Bekooij bracht de Noordwijkerhouters op voorsprong, waarna Martijn Hogenboom in allebei de doelen scoorde en zo voor de 1-2 ruststand zorgde. Maikey Parami schoot VVSB in de tweede helft naar de 1-3 eindstand.

VVSB kwam wat verjongd naar JVC Cuijk toe. Jordy Zwart, Stefan Kraaijvanger en Bas Ruigrok waren geschorst en Jelmer Vijlbrief geblesseerd. Hierdoor maakte Martijn Hogenboom zijn eerste topklasse minuten van dit seizoen, stond Sten Admiraal voor het eerst in de basis in de topklasse en stond Brandon Zigo Tichem ook weer eens in de basiself van trainer Wilfred van Leeuwen. Hierdoor was VVSB in de beginfase zoekende en liet het JVC Cuijk het spel maken. Al in de 10e minuut dachten de gastheren op voorsprong te komen, maar het doelpunt van aanvoerder Jorrit Ritzen werd afgekeurd wegens buitenspel.

Aan de andere kant was het één minuut later wel raak. Een scherp aangesneden vrije trap van Tichem werd binnen gefrommeld door Tommy Bekooij. VVSB kon niet lang genieten van de voorsprong, want een paar minuten later stond het alweer gelijk. Hogenboom kopte de vrije trap van JVC Cuijk in de korte hoek raak en liet zijn eigen doelman Ronald van der Meer kansloos. Chefrino Eind had hierna nog een kans op de voorsprong voor JVC Cuijk, maar zijn schot ging langs het doel van VVSB.

Hogenboom maakte nog in de eerste helft zijn eigen doelpunt goed, door de vrije trap van opnieuw Tichem in het doel te werken. Zo bracht de verdediger van VVSB, zijn ploeg weer op voorsprong. Na de rust was Maikey Parami een ware plaag voor de verdediging van JVC Cuijk. Met zijn snelheid hadden Jurre Grotenhuis en Erik van Loon het erg lastig. Het eerste doelgevaar van de buitenspeler van VVSB ging nog voorlangs, maar een paar minuten later was het wel raak. Parami trok van rechts naar binnen en haalde hard uit en liet hierdoor doelman Bart Tinus kansloos.

In de slotfase van de wedstrijd werd het nog billen knijpen voor de Noordwijkerhouters. Peet van der Slot kreeg de rode kaart te zien van scheidsrechter Tunnissen wegens het onderbreken van een doelrijpe kans voor JVC Cuijk. Ook met 10 man hield VVSB stand en kwam het op enkele kansen na niet meer in de problemen. Alleen spits Eind was nog erg dichtbij, maar zijn schot spatte uiteen op de paal.

Stefan van den Burg

Bekooij niet goed zichtbaar frommelt de 0-1 binnen.

Foto: Tino Stulen

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!