Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 7 mei 2016
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

 

 

 

FC Lienden prolongeert titel! 

Foto: twitterpicture@FCLienden

FC Lienden - de Treffers 0-0 (0-0)

zondag 8 mei 2016 om 14:30
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Guido van Rijn, Leon Broekhof, Ralph Hovestad, Mike Vreekamp, Milad Intezar, Mo Bendadi, Tom van der Neut, Frank Wiafe-Danquah, Guiliano Grot, Mo Ajiach
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Davi Lizardo, Jesse Wielinga, Mark Fennebeumer, Ruben Rip, Wesley van Merkestein
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Bram Eltink, Frenk Keukens, Pim Balkestein, Kenny Leemans, Robin Janssen, Twan Smits, Coen Maertzdorf, Rick Verbeek, Robert Mutzers, Wesley Meeuwsen
Wissels de Treffers: Jordy van de Kracht, Charles Kazlaukas, Just Berends, Derek de Bruijn, Bas Hendriks, Hafid Sarkouke, Lennart Rekmans
 
Scheidsrechter: Bijl E.R.
Toeschouwers: 1100
FC Lienden Minuut de Treffers
0  

de Treffers promoveert naar de Tweede Divise

Door een 0-0 gelijkspel in en tegen Lienden heeft De Treffers een wedstrijd voor het einde van de competitie haar doelstelling behaald, promotie naar de nieuw te vormen Tweede Divisie.

Thuisploeg FC Lienden had aan 1 punt genoeg om titelprolongatie te bewerkstelligen en de rood-zwarte trots uit Groesbeek had evengoed een puntje nodig om te promoveren. Beide teams slaagden in het behalen van een puntje. In de blakende zon eindigde de wedstrijd zoals hij begon, 0-0.

Of het de zenuwen waren, het weer of het feit dat beide ploegen aan een gelijkspel genoeg hadden is niet bekend. Wel bekend is dat het een bloedeloze wedstrijd was waarin er weinig kansen te noteren vielen. De Treffers kwam in de vijfde minuut goed weg toen de prima leidende scheidsrechter Bijl (het werd hem ook niet moeilijk gemaakt) de terugspeelbal van Frenk Keukens die Niels Kornelis oppakte anders interpreteerde dan de schrijver van dit verslag.

In de twintigste minuut waren de bezoekers uit Groesbeek dicht bij de 0-1. Robert Mutzers zag zijn schot van de doellijn gehaald worden door een blauw witte verdediger.
Daartegen stond een kans van Mo Ajilach die tussen Niels en een verdediger viel. Zijn inzet miste echter precisie waardoor de stand van 0-0 gehandhaafd werd.
Tien minuten voor rust speelde spits Wesley Meeuwsen zich goed vrij maar zijn schuiver kon gered worden door Lienden keeper Jan Schimmel. Deze keeper hield dit seizoen voor de 16e (!) keer de nul.

Wellicht dat deze keeper hierdoor wat nonchalant werd want direct na de rust dacht hij Wesley Meeuwsen even te omspelen maar hier trapte de lange aanvaller niet in. Op de zijkant van de zestienmeter kon zijn schot nog net met de voeten gepareerd worden door dezelfde keeper.

Lienden creëerde in de tweede helft wat speldenprikjes maar geen kansen. Vaak was de laatste bal van de Betuwenaarders te slordig om het Niels Kornelis en zijn defensie moeilijk te maken.

De grootste kans van wedstrijd was voor De Treffers. Een verre ingooi van Wesley Meeuwsen werd goed ingekopt door Ken Leemans maar zijn inzet werd op katachtige wijze teniet gedaan door keeper Schimmel. De hierop volgende rebound was niet besteed aan Robert Mutzers. Hij kopte de bal naast.

Met bovenstaande feiten was de koek in Lienden wel op voor beide partijen.
De drinkpauzes werden niet besteed om de ploegen scherp te zetten. Het was heerlijk weer om aan een bruiner tintje te werken en hiermee zijn de positieve punten van de wedstrijd ook wel benoemd.

De Treffers heeft gedaan wat het moest doen en heeft promotie naar de Tweede Divisie bewerkstelligd. FC Lienden werd door dit punt kampioen en mag een welverdiend feestje gaan vieren, gefeliciteerd!

Volgende week spelen we op 2e pinksterdag (maandag) de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen SWZ Boso Sneek. Voor de ploeg van Anton Janssen een uitgelezen mogelijkheid om de zeperd in Friesland van eerder dit seizoen (3-0) weg te poetsen.
Na de wedstrijd is er muziek in de kantine en wordt de speler van het seizoen bekend gemaakt. Daarnaast zal er afscheid genomen worden van de vertrekkende spelers.

website de Treffers

Foto: twitterpicture@FCLienden

Hercules - HSC '21 1-1 (1-0)

zondag 8 mei 2016 om 14:30
 
Opstelling Hercules: Jarno de Jonge, Koen Oost, Marciano van Leijenhorst, Mart Stokkers, Rob Rietveld, Floris Burgers, Frank Heus, Jordey Buitenhuis, Thomas Reynaers, Waddi Ouirzane, Osarugue Solace Uyi Olaye
Wissels Hercules: Marc te Witt, Kevin Ligtermoet, Wesly van Ojen, Jaimy Wilken
 
Opstelling HSC '21: Jeffrey Brammer, Burak Basut, Caglar Uguz, Kelvin Veensma, Leon van Dijk, Bas ter Hogt, Erwin Nieuwboer, Jordi van Ek, Koen Garritsen, Robert Wilens, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Wouter Lankheet, Freek Grondman, Joost Exterkate, Rick Bouwmeister, Sjoerd Visschedijk
 
Scheidsrechter: Kloeze J. te
Toeschouwers: 900
Hercules Minuut HSC '21
Frank Heus 4  
57   Burak Basut
Marciano van Leijenhorst 58  
Kevin Ligtermoet Jordey Buitenhuis 63  
Wesly van Ojen Mart Stokkers 63  
Jaimy Wilken Waddi Ouirzane 67  
74   Sjoerd Visschedijk Jordi van Ek
Floris Burgers 74  
85   Rick Bouwmeister Stef Ottink
87   Joost Exterkate Leon van Dijk

Verslag: Rene Waning / hsc21.nl

HSC’21 kon zich in de wedstrijd tegen Hercules een betere, neutrale of slechtere uitgangspositie verschaffen voor het beslissende duel tegen UNA. Het werd uiteindelijk een neutrale, de groenwitten bleven in Utrecht steken op 1-1. Daarmee deed het zichzelf tekort gezien het overwicht en het aantal kansen.

Al drie duels hoefde HSC’21 geen treffer te incasseerden maar tegen Hercules ging het al na drie minuten fout. De Utrechters, die enkel nog voor de eer speelden, scoorden via een uitbraak door Frank Heus. HSC’21 moest zich daarna even bij elkaar rapen, maar ontwikkelde vervolgens een veldoverwicht dat het hele duel zou aanhouden.

Voor rust was Robert Wilens het dichtst bij de gelijkmaker, maar vooral na rust regen de kansen zich aaneen. Onder meer Stef Ottink, Erwin Nieuwboer en Joost Exterkate waren dicht bij, maar alleen Burak Basut wist na een klein uur spelen het net wel te vinden. Hercules moest zich na de snelle openingstreffer vooral beperken tot counteren en werd daarin ook een aantal keer gevaarlijk.

Alles komt nu aan op de allerlaatste wedstrijd. De competitieplanner moet bijna een vooruitziende blik heb gehad toen hij deze wedstrijd op de laatste speeldag plande. De enige twee overgebleven ploegen die in aanmerking komen voor de laatste promotieplaats treffen elkaar op tweede pinksterdag.

Foto: Wim Busschers

VVSB - HBS 1-0 (1-0)

zondag 8 mei 2016 om 14:30
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jelmer Vijlbrief, Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tommy Bekooij
Wissels VVSB: Ruben Valk, Martijn Hogenboom, Sten Admiraal, Tim de Rijk, Brandon Zigo Tichem, Stijn van der Slot, Tomas Tavilla
 
Opstelling HBS: Gianni Kamperveen, Bart Koffeman, Richello Fecunda, Berend Kaster, Kevin Schutte, Mike de Geer, Niels van Pelt, Noa de Jong, Joost Jonkman, Sami Aoulad Said, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Danny Gout, Dominique Broekhuizen, Willem Six, Ali al Fredawi, Jasper Roberti, Jim Roberti, Serano van der Hurk
 
Scheidsrechter: Puts K.
Toeschouwers: 800
VVSB Minuut HBS
Frans van Niel 7  
Maikey Parami 10  
32   Willem Six Bart Koffeman
59   Jim Roberti Kevin Schutte
Tim de Rijk Vladimir Jozic 61  
75   Ali al Fredawi Tjeerd Westdijk
Tomas Tavilla Tommy Bekooij 77  
85   Niels van Pelt
Brandon Zigo Tichem Frans van Niel 88  

VVSB plaatst zich voor de Tweede Divisie!

Nadat VVSB zich vorige week op een halve minuut na in de Tweede Divisie speelde, lukte het de Noordwijkerhouters tegen HBS wel. Een vroege 1-0 door Maikey Parami was genoeg om volgend seizoen definitief in de nieuw te vormen Divisie te spelen. De wedstrijd tegen de Hagenezen was niet groots, maar het bleek voldoende voor de overwinning.

VVSB kon sinds lange tijd weer beschikken over de ‘vaste’ basiself. Dat betekende Peet van der Slot weer terug op de rechtsback positie en Jelmer Vijlbrief en Bas Ruigrok weer terug in de basis. HBS startte voortvarend aan de wedstrijd en kreeg in de eerste 10 minuten van de wedstrijd 2 opgelegde kansen. Echter konden Tjeerd Westdijk en Mike de Geer, Ronald van der Meer niet verschalken. Aan de andere kant was de eerste kans direct raak. Tommy Bekooij werd op links diepgestuurd en bediende op zijn beurt Maikey Parami. De aanvaller van VVSB was koelbloedig en schoot de bal onder doelman Gianni Kamperveen door.

Enkele minuten later was diezelfde Kamperveen de reddende engel voor HBS. Giovialli Serbony kreeg een opgelegde kans, maar de doelman van HBS kon met een uiterste redding HBS behoeden voor een grotere achterstand. Na deze kans was het mooie weer het grootste plezier voor de toeschouwers. Het spel werd een strijd op het middenveld en kansen werden schaars.

Ook in de tweede helft waren er maar weinig kansen voor beide doelen te vinden. Een afstandsschot van Kevin Schutte ging nog rakelings langs het doel van VVSB. Ook een vrije trap van Niels van Pelt werd een prooi voor Van der Meer. VVSB voetbalde de wedstrijd rustig uit en verzekerde zich hierdoor met een plaats bij de beste 7. Al met al een topseizoen wat de mannen van Wilfred van Leeuwen hebben gehad. De doelstelling bereikt en een fantastisch bekeravontuur rijker. Volgende week wacht nog de laatste wedstrijd tegen de Koninklijke HFC. Die ploeg zullen we volgend jaar ook weer terugzien in de Tweede Divisie.

Tekst: Stefan van den Burg

Wilfred van Leeuwen won deze week de Rinus Michels Award.

Foto: Stefan Rijnders.

SWZ Boso Sneek - OJC Rosmalen 0-2 (0-0)

zondag 8 mei 2016 om 14:30
 
Opstelling SWZ Boso Sneek: Kevin van der Meulen, Adnan Jarour, Alwin Velds, Kevin Huitema, Thijs Goes, Daniel Bennik, Eric Nederhoed, Erolind Derguti, Wesley Tankink, Age Hains Boersma, Tjeerd Andries Andringa
Wissels SWZ Boso Sneek: Tijs Spieringhs, Arnold Otten, Pascal Hettinga, Getuar Derguti, Tim Posthuma
 
Opstelling OJC Rosmalen: Koen van Boxtel, Frank van Mosselveld, Guus Habraken, Mike Scholten, Randy van Heijnsbergen, Erik van Beekveld, Kevin van Zijl, René Geerts, Tsvetelin Tonev, Kay Huijgens, Tim Strijbosch
Wissels OJC Rosmalen: Paul van den Elzen, Melvin van Gestel, Yvo van Engelen, Joey Lokasi, Tom Wijkmans, Jaouad Chraou, Jelle Schijvenaars
 
Scheidsrechter: Brito Roque S. de
Toeschouwers: 400
SWZ Boso Sneek Minuut OJC Rosmalen
59   Yvo van Engelen Frank van Mosselveld
62   René Geerts
Getuar Derguti Tjeerd Andries Andringa 74  
Tim Posthuma Alwin Velds 74  
78   Jaouad Chraou Tim Strijbosch
85   Tom Wijkmans Erik van Beekveld
90 + 3 Jaouad Chraou

AFC - Koninklijke HFC 2-3 (0-3)

zondag 8 mei 2016 om 14:30
 
Opstelling AFC: László Sándor, Geoffrey Galatá, Marien Willemsen, Randel Shakison, Daan Sutorius, Magid Jansen, Mark van den Boogaart, Edip Biberoglu, Jonathan Richard, Melvin Grootfaam, Pieter Koopman
Wissels AFC: Tamba dos Santos, Guido Moelee, Danny Goedkoop, Matthijs Jesse, Mitchell Theuns, Pepijn Kluin, Tom van den Brink
 
Opstelling Koninklijke HFC: Tom Boks, Carlos Opoku, Danny Hols, Hidde Prijs, Vincent Volkert, Donny Verdam, Mike van den Ban, Nigel Castien, Rachid El Yaakoubi, Wessel Boer, Wouter Haarmans
Wissels Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Tuncay Yener, Vince de Kwant, Jeroen de Bruijn, Reggie Schaap, Robin Eindhoven
 
Scheidsrechter: Eijk S. van der
Toeschouwers: 700
AFC Minuut Koninklijke HFC
8   Vincent Volkert
13   Wessel Boer
42   Mike van den Ban
Guido Moelee Mark van den Boogaart 46  
Pepijn Kluin Daan Sutorius 61  
Magid Jansen 63  
70   Jeroen de Bruijn Nigel Castien
Tom van den Brink Edip Biberoglu 74  
Pepijn Kluin 76  
77   Vincent Volkert
Pepijn Kluin 79  
82   Jeroen de Bruijn
83   Reggie Schaap Wouter Haarmans
85   Robin Eindhoven Rachid El Yaakoubi
89   Mike van den Ban

HFC promoveert in stijl

Haarlemmers naar tweede divisie na winst in Amsterdam

De rekenmachines kunnen het Spaarne in. Geheel op eigen kracht bereikte Koninklijke HFC de tweede divisie door in Amsterdam met 2-3 van AFC te winnen.

Die zege moest uiteindelijk uit de tenen komen. Een riante 0-3 voorsprong kwam door twee treffers van Pepijn Kluin nog in gevaar maar op pure wilskracht sleepte HFC de drie punten uit het vuur.

,,Die laatste minuten duurden gevoelsmatig erg lang’’, sprak trainer Pieter Mulders na afloop met een welverdiend biertje in zijn hand. ,,Dan zit je wel even anders langs de kant. Maar ik ben heel erg trots op de ploeg. Echte kansen kreeg AFC niet maar het bleef spannend.’’

,,Ik heb in die slotfase nog wel naar de klok gekeken’’, aldus Mike van den Ban die die laatste minuten in een roes beleefde. ,,Maar daar had ik op een gegeven moment geen tijd meer voor. Ik was alleen maar achter die back aan het aanrennen.’’

Het spannende slot bezorgde de talrijk opgekomen HFC-aanhangers in ieder geval een gedenkwaardige middag. Bij de Haarlemse topklasser is het sowieso nooit saai maar op een of andere manier lijkt HFC het graag spannend te willen houden.

Daarom rekende niemand zich rijk bij de 0-3 voorsprong in de rust. Mulders drukte zijn spelers halverwege op het hart om te profiteren van de ruimte die hoogstwaarschijnlijk zou ontstaan. ,,Je weet dat AFC risico’s gaat nemen, dus moet je daar van profiteren in de omschakeling. Dat deden we goed, alleen verzuimden we dat vierde doelpunt te maken.’’

HFC kreeg genoeg kansen om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Een schitterende combinatie door het midden met Donny Verdam in een hoofdrol leverde niets op. Dat gold ook voor de magnifieke lob van Nigel Castien die door de Amsterdamse doelman Laszlo Sandór net onder de lat vandaan werd getikt. De grootste kans was voor de debuterende invaller Robin Eindhoven maar ook hem lukte het niet de trekker over te halen.

Voor rust was HFC beduidend scherper voor het doel. ,,Het pijpje was een beetje leeg aan het raken’’, verklaarde Van den Ban. ,,We zaten er niet meer zo kort op als in de eerste helft. Dat heeft ook met de hitte te maken.’’

Terwijl de toeschouwers nog maar net op hun bloedhete stoeltje zaten, vloog HFC uit de startblokken. Binnen een kwartier stond het 0-2. Beide doelpunten waren om in te lijsten. De 0-3 op slag van rust trouwens ook.

Vincent Volkert tekende voor de openingstreffer die hij zelf opzette met een ingooi op eigen helft. Na een knappe solo meldde hij zich precies op tijd in het strafschopgebied om de voorzet van Rachid el Yaakoubi af te ronden. ,,Die aanvallers van AFC verdedigen niet veel mee en daar kon Vincent van profiteren’’, zei Mulders. ,,Dat doelpunt is een beloning voor hem. Hij heeft opnieuw een puik seizoen gedraaid.’’

Een paar tellen laten lag nummer twee in de touwen. Een op maat aangesneden corner van Verdam werd foutloos ingekopt door de opnieuw uitstekend spelende Wessel Boer. Het thuispubliek wist niet wat het zag toen nog voor rust ook nummer drie een feit was. Nigel Castien zag Van den Ban vertrekken en leverde de bal precies op maat af. En wanneer Van den Ban alleen op een doel afstormt, kun je als HFC-supporter met een gerust hart je armen in de lucht steken.

Dat Pepijn Kluin met twee frommeldoelpunten de boel op scherp zette, paste eigenlijk naadloos in het seizoen van HFC. De ploeg van trainer Mulders maakte het zichzelf dit jaar niet altijd even gemakkelijk. ,,Ach, we houden het graag spannend’’, zei Van den Ban breeduit lachend. ,,En het publiek wil ook wat, toch?’’

Nadat de uitslagen op de andere velden bekend waren, bleek dat AFC - ondanks het verlies - HFC volgt richting tweede divisie. Dat geldt ook voor kampioen Lienden, TEC, De Treffers en VVSB. UNA en HSC’21 maken op de slotdag in een onderling duel uit wie als zevende ploeg de topklasse gaat verlaten.

website Kon. HFC

Sam Nijpels, nu nog spelend voor JVC Cuijk, speelt volgend seizoen bij AFC.

Foto: Ed van Alem

EVV - Magreb '90 1-1 (0-0)

zondag 8 mei 2016 om 14:30
 
Opstelling EVV: Maikel Schuffelen, Aziz Ait Mansour, Manny Peters, Rick Geenen, Roy Maessen, Tom Hanssen, Aron Gielen, Michele Zotti, Remy Joosten, Jeroen Evelein, Paul Schröders
Wissels EVV: Bryan Simons, Mike Verheyen, Jerome Beckers, Tomas Overhof, Yael Heatubun
 
Opstelling Magreb '90: Antoine Gounet, Omar Boukhari, Rachid Moamedi, Anouar Benerroua, Hassan Aanzi, Ismael Sardi, Marley Berkvens, Omar el Ghazouani, Rachid Maamri, Zakaria Amrani, Christian Gandu
Wissels Magreb '90: Michiel Belhadj, Hamza Mahdad, Jawad Bellahsan, Sidney Schmeltz
 
Scheidsrechter: Steeg A.M.
Toeschouwers: 100
EVV Minuut Magreb '90
Michele Zotti 28  
37   Omar Boukhari
46   Jawad Bellahsan Anouar Benerroua
46   Sidney Schmeltz Christian Gandu
Paul Schröders 47  
58   Zakaria Amrani
60   Ismael Sardi
Roy Maessen 61  
Bryan Simons Aron Gielen 72  
Yael Heatubun Michele Zotti 72  
76   Hassan Aanzi
Roy Maessen 78  
Mike Verheyen Remy Joosten 81  
89   Omar el Ghazouani
Mike Verheyen 89  
Aziz Ait Mansour 90  

JVC Cuijk - TEC 0-2 (0-1)

zondag 8 mei 2016 om 14:30
 
Opstelling JVC Cuijk: Bart Tinus, Erik van Loon, Jorrit Ritzen, Stevie Hattu, Ilias Zaimi, Robin Custers, Shanon Carmelia, Simon van Zeelst, Boy Visser, Chefrino Eind, Rik Renirie
Wissels JVC Cuijk: Arjan Ardts, Jurre Grotenhuis, Sam Nijpels, Timo Peters, Jay van Boxtel, Cayfano Latupeirissa, Frank Hol
 
Opstelling TEC: Sebastiaan van der Sman, Gregory Viereck, Illiaas Rodjan, Walter Kiomegni, Ibrahim Aliskan, Nehemia Sanaky, Jip Bartels, Joël Sanaky, Kurtley de Windt, Mohammed Nouri, Sven van Ingen
Wissels TEC: Akihiro Takasawa, Massaro Latuheru, Matthijs van Gessel, Daoud Bousbiba
 
Scheidsrechter: Peeters V.
Toeschouwers: 350
JVC Cuijk Minuut TEC
35   Daoud Bousbiba Jip Bartels
43   Daoud Bousbiba
Robin Custers 44  
Jay van Boxtel Robin Custers 46  
Jurre Grotenhuis Simon van Zeelst 46  
61   Akihiro Takasawa Walter Kiomegni
67   Mohammed Nouri
Shanon Carmelia 68  
79   Matthijs van Gessel Illiaas Rodjan
Timo Peters Shanon Carmelia 89  

Foto: Edwin Verhoeven/voetbal-shoot.nl

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!