Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Achilles 1894 - Quick '20

Uitslag 0 - 5 (0 - 3)

Datum vrijdag 11 september 2015 om 20:00

Scheidsrechter Horst Y.

Wedstrijdverslag

Quick '20 wint ook 2e competitie wedstrijd tegen Achilles 1894

Op een uitstekend speelveld heeft Quick ’20 vrijdagavond 11 september ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen van Achilles 1894. Met uitstekend en verzorgd voetbal miste Taner Sen de eerste kans nog na 8 minuten maar in de 9e minuut was het echter wel raak. Rens van Benthem scoorde uit een snel opgezette aanval op aangeven van Jeroen Visscher 0 - 1.

Direct hierna volgende nog 2 grote kansen maar Jan Willem Kamp op een assist van Reuven Niemeijer en Alessio Pinna op aangeven van Taner Sen misten. In de achtiende minuut was het wederom Rens van Benthem die door de verdediging van Achilles soleerde en vervolgens de keeper in de rechter bovenhoek het nakijken gaf 0 – 2. Uit een uitstekend vloeiende combinatie in de 33e minuut was het Jeroen Visscher die na de assist Rens van Benthem de 0 – 3 liet aan tekenen

Een zuivere hattrick voor de spits. Voor rust scoorde Alessio Pina nog maar dit doelpunt werd onterecht voor buitenspel afgekeurd. Met een ruststand van 0 -3 mocht Achilles zich nog gelukkig prijzen want bij een paar beter benutte kansen van Quick was de ruststand veel hoger uitgevallen. In de 46e minuut ging Quick op gelijke tred verder en mocht Alessio Pina op aangeven van Rens van Benthem (man of the Match) de 0 – 4 aantekenen. Tim Zwienenberg werd daarna nog neergelegd binnen de 16 meter ealleen de scheidsrechter gaf geen penalty die wel gegeven had moeten worden. In de 73e minuut kreeg Quick alsnog de penalty doordat er hands werd gemaakt binnen de 16 meter door Stef Beute van Achilles die daarbij zijn 2e gele kaart kreeg en Achilles met 10 man stond. Ryan Snelders liet zich deze kans niet ontnemen en scoorde de 0 – 5. Ondertussen had Luc Stolker Jan Willem Kamp vervangen, kwam Jesse Olde Monninkhof voor Alessio Pina en Jelle Leenders voor Taner Sen. Het was een wedstrijd waar Quick ’20 met passie en pressie en uitstekend combinatievoetbal de gehele wedstrijd volledig controleerde en waar Achilles weinig tegenover kon zetten.

website Quick '20

Wedstrijddetails

Achilles 1894 Minuut Quick '20
9   Rens van Benthem
18   Rens van Benthem
33   Rens van Benthem
Tim Migchelsen Paul Bangura 46  
47   Alessio Pinna
Rémon Schutte Roderik Timmer 49  
49   Jeroen Visscher
Thomas Careman 49  
Youri Ploeger 50  
67   Taner Sen Jelle Leenders
67   Jan Willem Kamp Luc Stolker
Henry Mansaray Taoufik Faraouni 68  
Stef Beute 72  
Stef Beute 73  
75   Alessio Pinna Dani Korkis
Diederik Bangma 88  
89   (Penalty) Ryan Snelders

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!