Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

ADO '20 - de Meern

Uitslag 1 - 1 (0 - 1)

Datum zondag 1 mei 2016 om 14:00

Scheidsrechter Puts K.

Wedstrijdverslag

Trainer Thijs Sluijter moest nog al wat aan zijn team sleutelen in het duel tegen De Meern. Door de schorsingen van Edwin Dekkers en Gert Jan van Leiden bijvoorbeeld bestond de ADO-achterhoede uit louter en alleen Heemskerkers: Dennis de Wit, Sem van Amersfoort, Mick Fatels en Marvin Boom. Op het middenveld stond naast Jeffery Klijbroek en Ugur Kaya jongeling Max Nijman.

Dat had voor ADO zo zijn gevolgen, want in de eerste minuut plofte een schot van Redouan el Yakoubi zo maar op de lat van het ADO-doel. Daarna ging het spel snel op en neer zonder dat er één moment sprake was van groots voetbal. Kansjes werden ook over en weer verdeeld, zonder dat beide keepers echt in de problemen kwamen,
De eerste echte scoringsmogelijk voor ADO viel in de 35e min. Een schot van Clive Keus kon door doelman Mike van Houten met moeite worden gestopt en in de rebound leek Ugur Kaya de bal in het lege doel te schieten. Zijn inzet was echter te zwak zodat Van Houten voor de tweede keer reddend kon optreden.
Vijf minuten later viel het doelpunt wel, maar dan aan de andere kant. Een schijnbaar ongevaarlijke voorzet belandde in een onoverzichtelijke situatie door een Heemskerkse verdediger in het eigen doel (0-1).
In de tweede helft leek ADO snel orde op zaken te stellen. Een dieptepass op maat van Jeffrey Klijbroek bereikte Rick Neele en met een schot in de verste hoek liet hij de de Meern-doelman kansloos (1-1). Wie had gedacht dat ADO daarna zou doordrukken, kwam bedrogen uit. Op een rommelige manier hobbelde de wedstrijd verder, waarbij beide doelmannen wederom nauwelijks handelend hoefden op te treden.
Een wedstrijd voor ADO om gauw te vergeten ( en dat geldt eigenlijk voor het gehele seizoen), De Meern behaalde dat ene puntje waarvoor ze naar Heemskerk waren gekomen en dat een verblijf in de Hoofdklasse veilig moest stellen.

Opstellingen:
ADO'20: Jack Laan, Dennis de Wit, Mick Fatels, Sem van Amersfoort, Marvin Boom, Jeffrey Klijbroek, Max Nijman, Ugur Kaya (80e Sead Mazreku), Rick Neele, Clive Keus, Sven Bertnzen (64e Selcuk Yilmaz).
De Meern: Mike van Houten, Erwin van der Klis, Sven van Doorn, Joris van Rooijen, Steve Blokland (67e Rick Hauwert), Redouan el Yakoubi, Dion Gerritsen ( 78e Miquel Ballo), Sjoerd Vlasman, Gökhan Yasar, Achmed Ahahaoui, Kesle den Haag.

Scheidsrechter Kevin Puts hield de kaarten op zak.

Toeschouwers: 300

Wedstrijddetails

ADO '20 Minuut de Meern
Sem van Amersfoort (Eigen doelpunt) 39  
Rick Neele 48  
Selcuk Yilmaz Sven Berntzen 64  
67   Steve Blokland Rick Hauwert
78   Dion Gerritsen Miquel Ballo
Sead Mazreku Ogür Kaya 80  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!