Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

ADO '20 - DHC

Uitslag 4 - 0 (2 - 0)

Datum zondag 8 november 2015 om 14:00

Scheidsrechter Bezemer J.

Aantal toeschouwers 515

Wedstrijdverslag

Uit het feit dat ADO-doelman Jack Laan de eerste helft nauwelijks handelend hoefde op te treden mag je concluderen dat de 2-0 voorsprong niet meer dan terecht was. Na een aftastend eerste kwartier was het alleen Ogur Kaya die na een individuele actie in de 7e min. DHC-keeper Mark Smith op de proef stelde.Daarna nam ADO het heft in handen en dat resulteerde in de 18e min. in een doelpunt. Rick Neele speelde Clive Keus aan en de ADO-spits legde de bal klaar voor de inkomende Marcel Huisman. Zijn schot verraste Mark Smith, aan de grond genageld zag hij de bal in het net verdwijnen. Ook daarna waren er mogelijkheden voor de Heemskerkers. Na een corner werd een schot van Sead Mazreku van de lijn gehaald en even later dook de kleine ADO-middenvelder op voor de uit zijn doel gekomen Smith. De kopbal ging echter over.
In de 36e min viel, na een werkelijk prachtige ADO-aanval over vele schijven, de 2-0. Rick Neele, wie anders?, was het laatste station en ook deze keer was hij trefzeker.

DHC kwam na de pauze met twee ervaren spelers in het veld: Romano Denneboom en Anthony Piqué. Laatstgenoemde zou met name de gevaarlijkste ADO-speler van de eerste helft, Ogur Kaya, in bedwang moeten houden. Nee dus, zou later blijken!
De Delftenaren startten wel feller een aanvallender. Echt gevaarlijk werd het echter niet voor het ADO-doel en het duurde maar even voordat ADO voor de derde keer toesloeg. Een prachtige individuele actie van Ogur Kaya sloot hij in de 64e min. op onnavolgbare wijze af (3-0). En nog was de koek voor de rappe en behendige ADO-vleugelspits niet op. Toen Mark Smith een ogenschijnlijk ongevaarlijk schot van invaller Sven Berntzen niet goed controleerde, stond Ogur Kaya een kwartier voor tijd op de juiste plaats om de bal in het lege DHC-doel te koppen (4-0). DHC werd een in van de beste wedstrijden van ADO dit seizoen volledig weggespeeld.
Zelfs toen Marvin Boom in de 84e min. de bal te kort op Jack Laan terugspeelde en Joren Tromp alleen voor de ADO-doelman verscheen, lukte het om de eretreffer op het scorebord te laten verschijnen. Jack Laan zorgde er persoonlijk voor dat ADO weer de 0 hield.
Daaraan voorafgaand moets in de 82e min. Sead Mazreku geblesseerd het veld verlaten, waardoor jongeling Max Nijman zijn debuut in het eerste van de Heemskerkse hoofdmacht kon maken.

Opstellingen
ADO'20 Jack Laan, Edwin Dekkers, Gert Jan van Leiden, Sem van Amersfoort, Marvn Boom, Ted Amson, Marcel Huisman, Sead Mazreku (82e Max Nijman), Rick Neele (753 Selcuk Yilmaz), Clive Keus (64e Sven Bertnzen) en Ogur Kaya.
DHC Mark Smith, Tidde Tromp, Levi Schipper, Joey Emmerink, Jeffrey van Roon, Serhat Köksal, Ferrani Florencia (75e Djerreld Muntslag), Jordy Brouwer, Frank de Lange (46e Romano Denneboom), Mostava Frederik (46e Anthony Piqué), Joren Tromp.

De goed en onopvallend leidende arbiter Bezemer gaf geel aan Mostava Frederik (DHC) en Rick Neele (ADO'20).

Toeschouwers: 515

Wedstrijddetails

ADO '20 Minuut DHC
15   Moestava Frederik
Marcel Huisman 18  
Rick Neele 35  
46   Moestava Frederik Anthony Piqué
46   Frank de Lange Romano Denneboom
Rick Neele 52  
Ogür Kaya 63  
Sven Berntzen Clive Keus 65  
73   Ferrani Florencia Djerreld Muntslag
Ogür Kaya 75  
Selcuk Yilmaz Rick Neele 78  
Max Nijman Sead Mazreku 82  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!