Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

ADO '20 - EDO hfc

Uitslag 1 - 2 (1 - 1)

Datum zondag 13 december 2015 om 14:00

Scheidsrechter Leeuwen L. van

Aantal toeschouwers 750

Wedstrijdverslag


Het is of de duvel ermee speelt, maar net als vorige week tegen JOS/W kwam ADO in het duel tegen EDO er de eerste 20 minuten niet aan te pas. Het was het team van trainer Roy van de Mije dat het spel maakte en makkelijk controleerde. Dat had al snel een openingsgoal tot gevolg.


In de 5e min. was Giovanni Dors Edwin Dekkers te snel af en zijn voorzet werd bekwaam door Arno Dijkstra achter Jack Laan in het ADO-doel getikt (0-1).
Daarna bleef EDO lange tijd de bovenliggende partij en pas in de 24e min was er voor het eerst sprake van een kansje voor de Heemskerkers. Sead Mazreku kopte in vrije positie over. Eindelijk leek ADO daarna in staat wat meer druk te zetten en moest EDO zich beperken tot verdedigen. Daarbij moest ADO echter op zijn hoede blijven voor Haarlemse counters. Nadat doelman Barry van den Brink in de 36e min de eerste echte ADO-kans van Clive Keus wist te voorkomen en even daarna Ugur Kaya bij een vrije schietkans recht in de handen schoot van de EDO-goalie, viel de gelijkmaker in de 44e min. Edwin Dekkers kwam na een goed opgezette aanval bij de achterlijn, zijn voorzet belandde achter de inkomende Clive Keus, maar via de voet van EDO-verdediger Haddadi kwam ADO dan toch op gelijke hoogte (1-1). Bijna kon het team van trainer Thijs Sluijter met voorsprong gaan rusten. Na een voorzet van Ugur Kaya schoot Sead Mazreku tegen de lat. Dat zou eigenlijk te veel van het goede voor de blauw witte brigade zijn geweest.

Het tweede bedrijf leverde vanaf het begin spektakel. Al in de 50e min. kon Rick Neele, na een afgeslagen schot van Edwin Dekkers, ADO op 2-1 brengen. Vrijstaand in de 16 m. schoot hij echter rakelings naast, vijf minuten later een lucky schot van Sead Mazreku tegen de lat. Maar ook EDO bleef knap voetballen en had rond de 60e min. door geknoei in de ADO-defensie de mogelijkheid op voorsprong te komen. Het spel ging telkens snel over en weer en hoewel ADO het meest voor het EDO-doel te vinden was, mocht het Jack Laan danken dat hij door een paar goede reddingen ADO in die fase op de been hield. Het venijn bleek uiteindelijk in de staart te zitten. In de 85e min. kreeg ADO tot twee keer toe de kans om de wedstrijd te beslissen. Eerst werd een inzet van Sead Mazreku door Barry van de Brink schitterend gepareerd, daarna zag Rick Neele zijn schot op een leeg doel door een EDO-been geblokt. In de 89e kreeg ADO dan de kous op zijn kop. Invaller Ron Rosenhart ging er op links snel vandoor en zijn voorzet werd door Terence Groothuizen bij de eerste paal ingetikt, een doelpunt bijna identiek aan de eerste. In de laatste minuten probeerde ADO nog van alles. Sem van Amersfoort en ook Gert Jan van Leiden posteerden zich in de voorste linie. Meer dan wat paniek voor het EDO-doel leverde dat echter niet op.

De opstellingen:
ADO'20
Jack Laan, Edwin Dekkers, Gert Jan van Leiden, Sem van Amersfoort, Marvin Boom (75e Youssouf Zinga), Sead Mazreku, Marcel Huisman, Ted Amson, Rick Neele, Clive Keus (67e Sven Bertnzen) en Ugur Kaya (67e Selcuk Yilmaz)
Wissels: Youssousf Zinga, Jeffrey Klijbroek, Selcuk Yilmaz, Mats van der Wijst en Sven Berntzen
EDO
Barry van de Brink, Florian Toen, Naoufal Haddadi, Soufyan Akmum, Jeff Kemper, Kasper Dinkgreve, Terence Groothuizen, Dennis Dinkgreve, Arno Dijkstra, Daan Siegerist, en Giovanni Dors.
Wissels: Ron Rosenhart, Siebe Hoenderdos, Stefan Andelic, Clyde Kosteren, Pim Quaars, Achraf Akhamrane, Ecrüment Satar.

De goed en veel toelatende scheidsrechter Van Leeuwen gaf geel aan Ted Amson, Marcel Huisman (ADO'20) en Dennis Dinkgreve (EDO)

Toeschouwers: 750

Wedstrijddetails

ADO '20 Minuut EDO hfc
5   Arno Dijkstra
44   (Eigen doelpunt) Naoufal Haddadi
45 + 2 Dennis Dinkgreve
66   Giovanni Dors Ronnie Rosenhart
Sven Berntzen Clive Keus 66  
Selcuk Yilmaz Ogür Kaya 66  
71   Kasper Dinkgreve Siebe Hoenderdos
Yousouf Zinga Marvin Boom 73  
74   Daan Siegerist Achraf Akhamrane
Marcel Huisman 84  
89   Terrence Groothusen
Ted Amson 90 + 3

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!