Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

ADO '20 - JOS/Watergraafsmeer

Uitslag 2 - 1 (2 - 0)

Datum zondag 8 mei 2016 om 14:00

Scheidsrechter Thijs E.P.W.

Wedstrijdverslag

JOSWatergraafsmeer na verlies tegen ADO'20 in de veilige zone.

Het was vanmiddag erg warm en daar hadden beide ploegen het zwaar mee.
Van goed voetbal was dus geen sprake omdat beide ploegen het niet konden opbrengen om er een attractieve wedstrijd van te maken. Voor JOSWatergraafsmeer waren er belangen om een positief resultaat neer te zetten want de nacompetitie lag op de loer. Maar doordat de concurrentie punten liet liggen was ondanks de 2-1 verloren wedstrijd dat veilig gesteld.
De eerste helft was ADO'20 de bovenliggende ploeg. Met meer balbezit zochten zij steeds de aanval alleen waren de schoten op het doel van keeper Harmon krachteloos. De 1-0 viel in de 25e minuut uit een hoekschop, hij werd door Gert Jan van Leiden langs keeper Colby Harmon gekopt. Daarbij zag de verdediging van JOSWatergraafsmeer er niet goed uit. Ook niet in de 34e minuut. Toen was het Jeffrey Kleibroek die ook van uit een hoekschop de bal binnen werkte. Maar JOSWatergraafsmeer had via Stefan Schipper twee goede mogelijkheden om de aansluitingstreffer binnen te schieten, hij stuitte op de goed spelende keeper Jack Laan.

Na rust ging JOSWatergraafsmeer er een schepje bovenop doen. Zeker nadat zij vernomen hadden dat de ruststanden niet zo positief waren.
Het was op goed door gaan van Ian Refos, hij trok de bal voor en kwam, volgens scheidsrechter Thijs, tegen de hand van verdediger Ugur Kaya aan. Strafschop in de 49e minuut die feilloos werd binnen geschoten door Maurice Renger. Het leek er zelfs op dat JOSWatergraafsmeer voor de gelijkmaker ging. Patrick Lokken was op de rechterkant weggestuurd door Ian Refos zijn schot werd weliswaar gestopt met het hoofd door keeper Jack Laan. Trainer Middelbeek bracht nog 2 verse krachten in de ploeg maar kon geen puntje meenemen vanuit Heemskerk.

Met nog één thuis wedstrijd te gaan tegen het al gedegradeerde Nieuw Utrecht zit het seizoen er op en kan men van de vakantie gaan genieten.

Verslag Martin van Zurk

Wedstrijddetails

ADO '20 Minuut JOS/Watergraafsmeer
Gert Jan van Leiden 27  
Jeffrey Klijbroek 35  
49   (Penalty) Maurice Renger
Jeffrey Klijbroek 73  
Edwin Dekkers 78  
84   Stefan Schipper Yasin Poyraz
86   Roy Bussman Aldin Mehanovic
Sven Berntzen Clive Keus 89  
Max Nijman Jeffrey Klijbroek 90 + 1

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!