Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

AFC '34 - de Foresters

Uitslag 3 - 1 (3 - 1)

Datum zondag 6 december 2015 om 14:00

Wedstrijdverslag

Het is het eerste helaas niet gelukt om na het kunststukje van vorige week (5-0 winst tegen Alphense Boys) ook bij AFC ’34 de punten te pakken. Op een moeilijk bespeelbaar veld hadden de ploegen ook nog eens af te rekenen met een harde wind. AFC ’34 ging beter met de omstandigheden om: 3-1.

De Foresters begon de wedstrijd met de harde wind in de rug. De Egels speelden fel, maar zagen bijna geen kans om een goede eindpass te geven of eens goed uit te halen. Een kopbal net naast het doel en een hoge bal die net over de lat ging waren de belangrijkste wapenfeiten. AFC ’34 was ook een paar keer dreigend, maar goed werk van de verdediging en onzorgvuldigheid van AFC zorgden ervoor dat het scorebord niet gebruikt hoefde te worden.

Na de rust was er al snel een hachelijk moment voor het doel van De Foresters, nadat doelman Biskanter een harde terugspeelbal van Benjamin Langeveld klemvast had gepakt. De vrij trap werd gelukkig niet benut. Kort daarna was het wel raak, Denzel Meijer had weinig ruimte nodig en schoot hard raak: 1-0. De Foresters had het daarna zwaar met de wind, het veld en een tegenstander die er vol voor ging. Na de 2-0 van Luc van Schuffelen leek er weinig meer mogelijk, maar bijna wisten de Egels de wedstrijd nog te kantelen. Een kleine tien minuten voor het laatste fluitsignaal wist Brian Klaasen 2-1 te scoren. Kort hierna vloog de bal na een scrimmage net naast de paal en werd in kansrijke positie hoog over geschoten. Waar de Egels hoopten om de 2-2 nog te forceren, ging AFC ‘34 goed om met de geboden ruimte. Kort voor tijd scoorde ex-Egel Bert Inecia de 3-1 en deed daarmee de wedstrijd op slot.

website de Foresters

Wedstrijddetails

AFC '34 Minuut de Foresters
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!