Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

AFC '34 - Magreb '90

Uitslag 2 - 6 (0 - 3)

Datum zondag 10 mei 2015 om 14:00

Scheidsrechter Os E. van

Wedstrijdverslag

Fc Lienden, JVC Cuijk, De Treffers, Kon HFC, AFC allemaal komen ze volgend seizoen naar Papendorp om aan te treden tegen Magreb’90, daarbij komend nog de derby tegen Hercules dus gegarandeerd al een geslaagd seizoen met Topwedstrijden op Papendorp. Twee clubs uit Utrecht op het hoogste amateur niveau een unicum voor de stad.

Ondanks de verhalen vooraf bleek de ploeg van trainer Frans Schuitemaker in Alkmaar veel te sterk voor het vorige week gedegradeerde AFC’34. Twee bussen en honderden auto’s met in totaal wel zo’n 600 man waren afgereisd om hun Magreb’90 kampioen te zien worden. Nou dat lukte want na amper 7 minuten spelen lag de 0-1 via Nourdin Boukhari in het mandje en begon het kampioensgevoel onder de meegereisde aanhang er al vroeg in te zitten. Magreb’90 heerste in de gehele 1e helft en kreeg behoorlijke mogelijkheden om al snel uit te lopen naar een grotere voorsprong maar daar moest men tot de 29e minuut op wachten.

Eerst was het nog de thuisploeg die uit een van hun spaarzame aanvallen alleen voor Groenhard verscheen maar die voorkwam de 1-1. Daarna was het Jawad Belahsan die uit een vrije trap de 0-2 liet aantekenen. Het publiek begon na deze treffer al te feesten en trommels, gezang en toeters waren de rest van het duel onophoudelijk aanwezig. Vlak voor rust was er nog de 0-3 door Moussa Kalisse waarbij we het enige “smetje” op de wedstrijd noteerde, later in de wedstrijd bij een 1-5 stand werd dit nog recht gezet middels de vrije doorgang naar de 2-5.

Magreb’90 kon zich met die 0-3 ruststand en gezien het wedstrijdbeeld al topklasser noemen wat kon er nog fout gaan. De 2e helft gaf hetzelfde beeld en de Utrechters liepen simpel uit via doelpunten van Moussa Kalisse (61e), Jawad Belahsan (71e) en Nourdin Boukhari (84e). Magreb’90 flikte het wederom 6 titels in 7 seizoenen waar gaat dit sprookje eindigen? Na het laatste fluitsignaal barste het feest los en tot laat in de avond werd het verdiende kampioenschap in de hoofdklasse gevierd!

Website Magreb '90

Wedstrijddetails

AFC '34 Minuut Magreb '90
6   Nourdin Boukhari
Jamie Heringa 17  
30   Jawad Bellahsan
Raymond de Waard 31  
45   Moussa Kalisse
Matthijs Ramaker Jamie Heringa 46  
Stefan Smal Raymond de Waard 46  
Joey le Duc Ori Hoogland 46  
61   Moussa Kalisse
Menno Meijland 65  
65   Zakaria Amrani Anes Beslija
70   Jawad Bellahsan
75   Bilal Ched Dadi Anouar Benerroua
81   Jawad Bellahsan Karim el Kaddouri
Jim Hulleman 84  
85   Nourdin Boukhari

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!