Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Alcides - Hollandia

Uitslag 0 - 2 (0 - 2)

Datum zondag 24 januari 2016 om 14:00

Scheidsrechter Os E. van

Wedstrijdverslag

Hollandia boekt een nuttige en zakelijke overwinning in Meppel.

De Altena/Hooijboer equipe begreep vanmiddag dat men na de winterstop in Meppel tegen Alcides geen fouten kon maken, Hollandia won heel zakelijk met 0-2 en nam de gewenste drie punten mee terug naar Hoorn.
De wedstrijd was nog geen drie minuten oud in Meppel toen Robin Schaaf, teruggekeerd van een heel vervelende blessure de 0-1 op het scorebord bracht. Hollandia was in de begin fase de betere ploeg en ging gretig jagend op de bal op de helft van de tegenstander. ALC_HOL (8)In de 16e minuut was het de prima spelende Bilal El Abdouni de een afgeslagen bal knap volleerde achter doelman Bas van Wegen. Hollandia nam in deze fase wat gas terug en kwam slechts twee maal in gevaar door een kopbal en een scrimmage voor het doel. In beide gevallen was het de betrouwbare ALC_HOL (15)Nick van Santen die deze klus klaarde en daarmee de rust op een 0-2 voorsprong voor Hollandia bracht.
Na de thee een afwachtend Hollandia dat gezien de voorsprong Alcides uitlokte om de linies te openen, om dan met snelle uitvallen de stand uit te breiden. Voor enkele meegereisde Hollandianen gaf dit een vreemd gevoel, achteruitvoetballen en de boel op slot gooien bracht in deze competitie enkele malen een deceptie op de einduitslag met gelijke spelen of zelfs verlies. Vanmiddag waren de jonkies verder en gaven Alcides geen enkele reële kans om gevaarlijk te zijn en slaagden vooral om de nul achterin te houden. Hollandia steeg door deze overwinning naar de vierde plek op de ranglijst wat gezien de nieuwe promotie/degradatie voor het volgend seizoen een veilige plek is om in de hoofdklasse te blijven.

Peter van Lobberegt (Hollandia)

Wedstrijddetails

Alcides Minuut Hollandia
Erwin Scholte ter Horst 0  
0   Thomas de Jong
0   Bart Spil
0   Lars Weistra
Bart Takens 0  
Sven Buimer 0  
Roy Visscher 0  
Martijn Bosman 0  
3   Robin Schaaf
16   Bilal el Abdouni
51   Robin Schaaf Luuk Purvis
76   Stefan Dol Oussama Ahrouch

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!