Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Alverna - Juliana '31

Uitslag 0 - 1 (0 - 1)

Datum zondag 13 september 2015 om 14:30

Scheidsrechter Kaper J.

Wedstrijdverslag

Juliana'31 knokt zich naar overwinning

Met hangen en wurgen heeft Juliana'31 haar tweede overwinning van het seizoen te pakken. In en tegen Alverna werd het 0-1 voor de Maldenaren. Wouter op den Camp schoot na vijf minuten voetballen schitterend raak. Dat bleek wonder boven wonder, ook de uitslag te zijn.

Juliana'31 kwam vroeg op voorsprong door een prachtig doelpunt van Wouter op den Camp, hij plukte de bal op rand zestien uit de lucht en schoot hard raak. Echt heel veel grote kansen werden er verder niet gecreeerd in de eerste helft. Juliana'31 hanteerde vaak de lange bal omdat Alverna de bus parkeerde op eigen helft maar werd op die manier amper gevaarlijk.

De tweede helft begon Alverna sterker en creerde het wat mogelijkheden, via de flanken probeerde het spits Glenn Muller in gelegenheid te brengen te scoren maar bij Juliana'31 werd er goed verdedigd en ook keeper Mitchell de Kluis was belangrijk. In een hectische slotfase waar in Alverna alles op alles zette om de gelijkmaker te scoren had de doelman een paar belangrijke reddingen. Toen de doelman eindelijk gepasseerd leek te zijn haalde Aleksander Lejic de bal met zijn hak van de lijn. Grootste kans in de tweede helft was voor El Haddouti, de vleugelspits kon vanaf dertig meter scoren omdat keeper Bart van de Beek nog in de spits liep toen hij mee was met een corner, helaas schoot El Haddouti de bal naast.

De vreugde bij Juliana'31 was groot na het laatste fluitsignaal. Het heeft nu zes punten uit twee wedstrijden en kent daarmee een vliegende start in de Hoofdklasse C.

website Juliana '31

Wedstrijddetails

Alverna Minuut Juliana '31
4   Wouter op den Camp
Jorn de Reus 49  
Hamdi Tasci Alec Nagel 71  
72   Sam Niland Khalid el Haddouti
Urly-Son Hamen Martijn de Groot 77  
89   Khalid el Haddouti
90   Daley Hoogakker

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!