Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Alverna - Quick '20

Uitslag 0 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 11 oktober 2015 om 14:30

Scheidsrechter Horst Y.

Aantal toeschouwers 300

Wedstrijdverslag

Onder een heerlijk zonnetje maar met een stevige koude oostenwind heeft de Koninklijke HFC gedaan wat het moest doen .... 3 punten pakken tegen CUIJCK en zodoende uitzicht te houden om aan het eind van het seizoen bij de eerste 7 te eindigen met als beloning ????? promotie naar de 2e divisie !!!! Of die plannen van de KNVB allemaal doorgaan, het is nog maar de vraag. Onze voorzitter en dus de Koninklijke HFC hebben afgelopen week de landelijke pers gehaald en heeft een ieder duidelijk kennis kunnen nemen met de zienswijze van ons bestuur. Donderdag 29 oktober a.s. kan de
Algemene Leden Vergadering wel eens uiterst interessant worden. Zijn er meer clubs in de Topklasse die HFC zullen volgen en indien dit het geval is ...zijn dan sancties van de KNVB te verwachten???

Maar goed terug naar de wedstrijd van zondag jl. Na een wat mindere periode met als uitzondering de sensationele winst op FC Eindhoven schotelden Cuijck als HFC in een hoog tempo de toeschouwers een alleraardigste eerste helft voor met veel gevaarlijkse situaties voor beide doelen met veel gemiste kansen. Het was dan ook een raadsel dat er na 45 minuten de 0 - 0 stand op het scoringbord stond.

Na rust ging HFC er nog eens extra tegen aan met een onvermoeibare, aanvallend ingestelde Mike v.d. Ban, voor mij vandaag de "man of the match"!! Het is een genot om Mike op snelheid te zien voetballen. Hij is altijd eerder bij de bal, wint bijna alle duels en scoort ook nog schitterende goals! De aanwezigheid van Donny Verdam op het middenveld was ook een geduchte versterking.

Ook de invallers Wouter Haarmans en Wessel Boer deden wat van hen verwacht werd ... scoren dus en vooral de magnifieke goal van de jeugdige, brutale Wessel Boer zorgde voor een uitgelaten stemming bij de HFC toeschouwers. De ene aanval was nog mooier dan de volgende en 4 x het net vinden in 45 minuten geeft aan dat het vizier op scherp stond.

De 4 - 0 eindstand was een beloning voor een vandaag in alle opzichten sterk spelend HFC, dat zondag a.s. met een gerust hart naar Haaksbergen kan af reizen. Ik hoop dat het met de blessure van Bart Nelis mee valt .. het zag er slecht uit! Beterschap Bart!! Hopelijk herstelt Gert Jan Tamerus naar wens en zien wij ook hem binnenkort weer binnen de
lijnen.

Vermeldingswaardig is nog de schitterende rush van Yaakoubi, die na 70 minuten werkelijk een prachtig doelpunt maakte en HFC op een 2 - 0 voorsprong bracht. Nu nog zijn handen langs zijn lichaam houden ....... scheelt een hoop vrije trappen tegen!

website Quick '20

Wedstrijddetails

Alverna Minuut Quick '20
70   Dani Korkis Tim Zwienenberg
Jihad Ouchene Glenn Muller 75  
75   Rens van Benthem Danny Oude Lashof
Martijn de Groot Mels Lantang 83  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!