Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Be Quick 1887 - Juliana '31

Uitslag 1 - 1 (0 - 1)

Datum zondag 11 oktober 2015 om 13:00

Scheidsrechter Wassink R.

Wedstrijdverslag

Matige wedstrijd kent geen winnaar

Een matig maar terecht gelijkspel in Groningen zorgt er voor dat de Maldense formatie nog niet heeft verloren in de Hoofdklasse C, ook Be Quick 1887 blijft nog zonder nederlaag. Ondanks het gelijke spel blijft Juliana’31 wel koploper in de Hoofdklasse C. Quick’20 wist niet te winnen bij Alverna. Bij Juliana’31 was Wouter op den Camp trefzeker na een fout in de verdediging van Be Quick 1887.
Beide teams begonnen gelijkwaardig aan de eerste helft, hoewel Be Quick 1887 een aantal corners kreeg werden ze niet gevaarlijk. In de zestiende minuut kreeg Juliana’31 een ingooi, via het hoofd van Strengholt kwam de bal voor de voeten van Op den Camp en die schoot op zijn beurt raak, 0-1. Keeper de Kluis hield Juliana’31 vervolgens op de been met een aantal knappe reddingen. Juliana’31 kwam er maar moeilijk uit, mede doordat Be Quick 1887 goed georganiseerd speelde. Ruststand was 0-1.
Juliana’31 begon de tweede helft iets sterker, dat resulteerde in een grote mogelijkheid voor Van der Laan, in eerste instantie stak de assistent-scheidsrechter de vlag in de lucht, daarna corrigeerde hij zichzelf maar helaas had de scheidsrechter al gefloten. Be Quick 1887 kwam uiteindelijk toch op gelijke hoogte. Via een vrije trap kwam de bal voor de voeten van Strengholt, die zijn fout bij de 0-1 goed maakte door de gelijkmaker binnen te schieten. De Kluis redde Juliana’31 vervolgens bij een kopbal van Be Quick 1887, terwijl keeper Woering een inzet van spits Van der Laan uit het doel wist te houden.
Al met al een terecht gelijkspel, het was een matige wedstrijd maar de spanning maakte veel goed. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Rigtersbleek op het programma. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op De Broeklanden.

website Juliana '31

Wedstrijddetails

Be Quick 1887 Minuut Juliana '31
10   Wouter op den Camp
Thomas van Marle Daan Driever 56  
Aron Strengholt 66  
Stephan Christophi René Westerveen 68  
68   Sam Niland Michel van Veen
Kees Noordmans Fabian Stevens 73  
Kees Noordmans Fabian Stevens 83  
90   Mitchell de Kluis Kevin de Bruijn

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!