Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Be Quick 1887 - Rohda Raalte

Uitslag 2 - 3 (0 - 0)

Datum zondag 21 februari 2016 om 14:30

Scheidsrechter Dal M.

Wedstrijdverslag

Verdiende overwinning op Be Quick 1887

Rohda Raalte won afgelopen verdiend met 2-3 van koploper Be Quick 1887. In Haren was het Jolf Stel die in blessuretijd de zeer verdiende 2-3 binnen kopte en zo voor een stuk vertrouwen zorgde naar de toekomst.

Rohda Raalte begon goed aan de wedstrijd, gaf niets weg, en speelde zeer gecontroleerd. Het kreeg in de eerste helft een aantal schietkansen, maar deze werden niet benut. Be Quick 1887 had ook een paar mogelijkheden, maar grote kansen waren het niet.

In de tweede helft werd Be Quick 1887 wat gevaarlijker en scoorde dan ook kort na de rust in de 51e minuut. Lang konden de Groningers daar niet van genieten. Twee minuten later was het alweer 1-1, nadat Lars van Schooten een voorzet van Dirk-Jan Klijn Velderman binnen gleed.

Be Quick 1887 probeerde de gelijkmaker te forceren, maar het was Rohda Raalte dat scoorde via Lars van Schooten die weer voor zijn directe tegenstander kwam en de 1-2 binnen schoot. Na deze voorsprong was het billen knijpen. Rohda Raalte zakte terug en probeerde er via gevaarlijke counters uit te komen. Toch was het Be Quick 1887 dat in de 88e minuut van de wedstrijd de gelijkmaker produceerde.

In blessuretijd was het de ingevallen Jolf Stel die een vrije trap van Jeffrey de Visscher binnen kopte en daarmee de manschappen van nieuwbakken trainer Frank Tempelman een heleboel vertrouwen geeft naar de toekomst, waar het aanstaande zondag natuurlijk gebruik van zal moeten maken. Dit vertrouwen moet in de komende weken natuurlijk wel verzilverd gaan worden, daar de directe concurrenten ook punten gepakt hebben. Volgende week zondag komt het op de laatste plaats staande Rigtersbleek op bezoek op Sportpark Tijenraan.

website Rohda Raalte

Wedstrijddetails

Be Quick 1887 Minuut Rohda Raalte
Jorin Keekstra 30  
Kees Noordmans Fabian Stevens 46  
Björn Adams 50  
54   Lars van Schooten
Robert Talens 55  
René Westerveen Gino Fokkens 68  
68   Lars van Schooten
Yannick Vos Chris Tiesinga 72  
85   Björn Zwikker Jolf Stel
Daan Driever 89  
Yannick Vos 90  
90 + 1 Jolf Stel

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!