Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Dijk - ADO '20

Uitslag 3 - 2 (2 - 0)

Datum zondag 20 september 2015 om 14:00

Scheidsrechter Punt R.

Aantal toeschouwers 350

Wedstrijdverslag

ASV De Dijk heeft thuis een nipte overwinning geboekt op ADO'20. De ploeg van trainer Ale van der Zee won in een boeiende wedstrijd met 3-2 van de ploeg uit Heemskerk.

De bezoekers kwamen goed uit de startblokken en werden via Yilmaz en Klijbroek enkele keren gevaarlijk. Een inzet van Yilmaz kon worden gepakt door Van Kampen en een schot van Klijbroek was ook een prooi voor de keeper van de thuisploeg. Ook De Dijk kreeg enkele mogelijkheden. Een schot van Tayeb ging hoog over en spits Kaars liet een mogelijkheid onbenut. Na een klein half uur spelen bracht Chakib Tayeb De Dijk op voorsprong. Zijn schot werd van richting veranderd waardoor ADO'20-keeper Laan kansloos was. Even daarvoor had Laan nog kunnen redden op een poging van diezelfde Tayeb. Direct na het doelpunt van De Dijk ging ADO'20 op zoek naar de gelijkmaker. Een schot van Klijbroek miste het doel van Van Kampen maar net en diezelfde Klijbroek miste ook het doel met een vrije trap. Vijf minuten voor rust kwam De Dijk op een 2-0 voorsprong. De steekpass was van Ched-Badi die El Aamrani bereikte. El Aamrani schoot vervolgens de bal in de verre hoek, 2-0. Vlak voor rust liet ADO'20 nog een mogelijkheid liggen. Het schot van Ted Amson ging net naast.

Vijf minuten na de rust deed ADO'20 iets terug. Neele scoorde voor de ploeg uit Heemskerk de aansluitingstreffer. Een kwartier later stond het ineens weer gelijk. De vrije trap was van Klijbroek die de bal richting keeper Van Kampen schoot. Deze kon het leer niet klem pakken en Yilmaz was er als de kippen bij om de gelijkmaker op het bord te zetten. In het vervolg van de wedstrijd kregen beide ploegen kansen
op een doelpunt. Zo schoot Yilmaz voor ADO'20 in het zijnet en werd een poging van El Aamrani van De Dijk gekeerd door Jack Laan. Een kwartier voor tijd was het El Aamrani die de thuisploeg weer op voorsprong zette met zijn tweede doelpunt van de middag. ADO'20 ging nog op jacht naar de gelijkmaker, maar gescoord werd er niet meer door de mannen van Thijs Sluijter.

De Dijk bezet na deze overwinning de vijfde plaats met zes punten uit drie wedstrijden. ADO'20 vinden we terug op een elfde plaats met slecht één punt uit drie wedstrijden.

Wedstrijddetails

de Dijk Minuut ADO '20
Chakib Tayeb 29  
Mustapha el Aamrani 39  
50   Rick Neele
58   Sven Berntzen Clive Keus
64   Selcuk Yilmaz
Damian Menzo Chakib Tayeb 70  
70   Jeffrey Klijbroek Ogür Kaya
Mustapha el Aamrani 76  
Kevin Huijsman Bilal Ched Dadi 80  
83   Marvin Boom Dennis de Wit

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!