Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Foresters - de Zouaven

Uitslag 0 - 2 (0 - 0)

Datum zondag 6 september 2015 om 14:00

Wedstrijdverslag

De supporters van ons eerste elftal keken uit naar de start van de competitie 2015-2016: het uit de Hoofdklasse gedegradeerde De Zouaven kwam in Heiloo op bezoek bij de Egels. Helaas konden deze geen vervolg geven aan het bekersucces tegen OFC, Swift en Volendam.

Na een aarzelend begin kwamen er kansen over en weer, waarbij opviel dat van de nieuwe rechtsbuiten van De Zouaven, Kashama -overgekomen van Zilvermeeuwen- een voortdurende dreiging uitging door zijn snelheid en behendigheid. Hij was het dan ook die in de 37ste minuut een voor het doel getrokken bal kon inschieten: 0–1.

Na de pauze was Jesper Hut vervangen door Giovanni Siem-A-Joe, waarna Nick Kramer op 10 kwam te staan en daar meer dreiging kon veroorzaken in de achterhoede van de Grootebroekers. Het kwartier na rust was dan ook de betere periode van de Egels. Nadat de aanvoerder van De Zouaven geel had gezien en Simon Duindam was gewisseld voor Mats de Zeeuw –die terug kwam na een langdurige blessure- slaagde Van Trigt er in zelfs nog 0–2 te scoren uit een vrije trap die door doelman Jannes Biskanter verkeerd werd beoordeeld.

Een ongelukkige en vervelende start van de competitie dus, maar het team kan met vertrouwen de ingeslagen weg vervolgen. Die gaat volgende week naar Soest, waarna op 20 september de thuiswedstrijd tegen Purmersteijn op de agenda staat.

website de Foresters

Wedstrijddetails

de Foresters Minuut de Zouaven
90  
90  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!