Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Foresters - DEM

Uitslag 0 - 4 (0 - 4)

Datum zondag 18 oktober 2015 om 14:00

Wedstrijdverslag

Goede tijden, slechte tijden voor De Foresters

Wederom een nederlaag voor het eerste, nu tegen D.E.M. uit Beverwijk op een regenachtige zondag.

Het begin was, zoals steeds, nogal veelbelovend omdat de Egels de eerste twintig minuten meer balbezit hadden dan de Wijkers. Bij de eerste gevaarlijke uitval van D.E.M. was het echter al raak, toen de verdediging bij een voorzet van de rechtsbuiten onvoldoende ingreep: 0–1.

En wat er daarna voor de rust ook werd geprobeerd, de Egels slaagden er niet in om de D.E.M.-keeper te passeren. Na de pauze bleek al gauw dat het zelfvertrouwen niet heel groot was, want in de 53ste minuut was het alweer raak (0–2) en hierna konden de Wijkers zelfs uitlopen naar 0–4 voor het einde kwam.

Nick Kramer kwam na rust nog in het veld voor Niels Haring en Giovanni Siem-A-Joe voor Dennis Nanne, maar ook zij konden in de voorhoede geen potten breken. A.s. zondag volgt de bekerwedstrijd uit tegen De Zouaven in Grootebroek/Bovenkarspel. Dit is een goede gelegenheid om eindelijk op de goede weg terug te keren na een erg teleurstellend competitie-begin. Maar tóch geloven de echte Foresters-supporters nog in een omslag. Het is aan de spelers om dit gevoel, te beginnen a.s. zondag, waar te maken.

website de Foresters

Wedstrijddetails

de Foresters Minuut DEM
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!