Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Foresters - Fortuna Wormerveer

Uitslag 3 - 4 (3 - 4)

Datum zondag 8 november 2015 om 14:00

Wedstrijdverslag

in de hoek waar de klappen vallen

Op het in de vroege zondagmorgen door Arjen Doef van gevallen bladeren ontdane hoofdveld van De Foresters ontspon zich afgelopen zondag een waar spektakel. Voor de neutrale toeschouwer dan wel, want voor de Egel-supporters was het weer billenknijpen. Tijdens de warming-up bleken zowel Emile Gronsfelt als Stan de Boer door liesklachten niet te kunnen spelen en ook beide (!) doelmannen hadden moeten afzeggen, waardoor Casper Sombroek het doel verdedigde.

Vanaf het begin ging het spel op en neer omdat het bezoekende Fortuna W(ormerveer) en de Egels van gelijke kracht bleken te zijn. Na een inworp kreeg Dennis Nanne een zet, waarbij de bal op zijn arm belandde, wat de scheidsrechter deed besluiten een penalty te geven: 0–1. Nick Kramer protesteerde en kreeg geel. Uit een trekbal na een plotselinge uitbraak wist een Wormerveerder zelfs even voor rust 0-2 te maken.

Na de pauze soleerde Nick Kramer door de Fortuna-verdediging, maar zijn keiharde schot belandde op de paal. Giovanni slaagde er in de 65e minuut in om na een scrimmage de aansluittreffer te maken: 1–2. Nadat Dauwe Postma Mitchell Zwart was komen te vervangen, raakte Kramer de bal kwijt aan een Fortuna-aanvaller, die vervolgens 1–3 aantekende. In de volgende minuut echter slaagde Tim van Gelder, die een goede wedstrijd speelde, er in om na goed opstomen de achterstand te verkleinen: 2–3. Na een hard schot van Simon Duindam, dat door de doelman ternauwernood over de lat werd gewerkt, wist Fortuna zelfs op 2–4 te komen. In de 90e minuut werd Kramer weggeduwd en kon Barry Koppes de toegestane penalty verzilveren: 3–4 dus. En in de blessuretijd kon een Foresters-doelpunt miraculeus door de Fortuna-defensie worden voorkomen.

Al met al een enerverende middag voor de vele toeschouwers, rijk aan doelpunten. Toch weer een nederlaag voor de Egels. maar het publiek heeft gezien dat ze niet hoeven te wanhopen. Wanneer de ziekenboeg leegloopt, kan de achterstand op de ranglijst gedurende het nog lange seizoen wellicht nog worden weggewerkt!

website de Foresters

Wedstrijddetails

de Foresters Minuut Fortuna Wormerveer
0  
0  
0  
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!