Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Foresters - Hoogland

Uitslag 2 - 3 (2 - 3)

Datum zondag 14 februari 2016 om 14:00

Wedstrijdverslag

De Foresters voegde gisteren weer een bijzonder hoofdstuk toe aan het bizarre verhaal over seizoen 2015-2016. Het team kwam tegen de sterke tegenstander Hoogland fantastisch terug van een achterstand en leek feestend richting Après ski 2016 te kunnen, maar het dodelijk effectieve Hoogland zag toch nog kans om voor een vroege kater te zorgen.

De wedstrijd was nog maar net begonnen toen De Foresters een geweldige kans kreeg. Er werd verzorgd gespeeld, maar de tegenstander stond goed en gaf verder weinig kansen weg. Achterin moest er hard gewerkt worden. Hoogland kreeg weinig ruimte, maar sloeg toe toen de bal ongelukkig achter de verdediging van de Egels belandde: 0-1. In het vervolg van de eerste helft zou er niet meer gescoord worden.

In de tweede helft leken de gast al snel het slot op de wedstrijd te gooien, na een snelle uitbraak lag de bal ineens weer in het net: 0-2. Daar waar iedereen dacht dat het een kansloze missie zou worden, ging er bij het eerste elftal een knop om en volgden de aanvallen en kansen elkaar in rap tempo op. Barry Koppes wist al snel de 1-2 te maken en ruim tien minuten voor tijd scoorde Niels Haring 2-2. Het was een klein wonder dat het op dat moment pas 2-2 was en De Foresters ging op zoek naar de 3-2. Het was dan ook een grote domper dat een Hooglander bij een tegenstoot bijzonder weinig ruimte nodig had om met een fantastisch afstandsschot toch weer het net te vinden: 2-3.

Slechts complimenten voor het eerste dus, maar dat was ook naar de mening van de gasten wel een heel karige beloning. Volgende week gaan we gewoon weer verder, dan volgt een bezoek aan Zeeburgia in Amsterdam. Op 6 maart is de volgende thuiswedstrijd, dan komt Woerden naar De Egelshoek.

website de Foresters

Wedstrijddetails

de Foresters Minuut Hoogland
0  
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!