Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Foresters - Purmersteijn

Uitslag 0 - 1 (0 - 1)

Datum zondag 20 september 2015 om 14:00

Wedstrijdverslag

Zondag j.l. kwam Purmersteijn uit Purmerend, één van de koplopers, op bezoek. Jammer genoeg misten de gastheren weer teveel spelers, waaronder de geroutineerde Niels Haring en Giovanni. Hierdoor schoof Mitchell Zwart door naar het middenveld, waar hij samen met Simon Duindam een controlerende taak kreeg toebedeeld. Tim van Gelder vulde zijn plaats op in de achterhoede.

Mede door deze omzettingen en het gebrek aan automatismen kon Purmersteijn voor de rust het spel beheersen. Al in de 2de minuut moest keeper Lars van Zijl zijn team behoeden voor een achterstand. De jonge doelman deed dit vakbekwaam en speelde verder een goede wedstrijd. De Egels kregen in de 30ste minuut zelfs een kans om bij een uitval op voorsprong te komen, maar Chris Poulino schoot de bal voorlangs. Het was een domper toen Bas Velleman Purmersteijn na een goede voorzet even voor rust op 0-1 zette.

De thee had de spelers van De Foresters kennelijk goed gedaan, want na de pauze waren het de Egels die vaak de toon aangaven. De behendige Barry Koppes verving Mats de Zeeuw en doelman Tim Elmers slaagde er maar nauwelijks in een onverwacht schot van Nick Kramer te pareren. Mike de Lange verving Chris Poulino en Dauwe Postma kwam in het veld voor Mitchell Zwart. Na een lange bal van Dauwe (zijn handelsmerk) schoot Nick Kramer prima in, maar een speler van Purmersteijn wist de bal staande op de doellijn uit de goal te werken. Nick Kramer kreeg nog een gele kaart omdat hij de bal met de hand zou hebben meegenomen, wat echter niet het geval was. Tegen het einde van de wedstrijd werd de bal na een voorzet van Barry Koppes in het doel van Purmersteijn gekopt, maar de scheidsrechter meende dat de bal de doellijn niet zou hebben gepassseerd. Het einde kwam met een 0–1 nederlaag, de Egels moeten dus nog even op de eerste punten wachten.

website de Foresters

Wedstrijddetails

de Foresters Minuut Purmersteijn
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!