Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Foresters - Woerden

Uitslag 1 - 2 (1 - 2)

Datum zondag 6 maart 2016 om 14:00

Wedstrijdverslag

Na 17 gespeelde wedstrijden en dus met nog 9 te gaan, kwam j.l. zondag Woeren naar het Vennewater op bezoek bij De Foresters. Om aansluiting te houden met VSV, DEM, de Zouaven en Quick A. diende er gewonnen te worden. Roger Leeuwenburg speelde zijn eerste officiële wedstrijd voor de Egels en startte op 10.

Na kansen over en weer was het Woerden die het eerst het net wist te vinden na een fijne steekpass op de spits: 0–1. Stan de Boer zag de gele kaart na een overtreding en de Egels waren meerdere keren zeer dicht bij de gelijkmaker. Het laatste wapenfeit voor de rust was een vrije trap voor De Foresters die door Nick Kramer goed werd genomen, maar jammer genoeg net geen doel trof.

Ook na de pauze ging het spel over en weer. Simon Duindam had de plaats op het middenveld overgenomen van Niels Haring en in de 66ste minuut slaagde de mee opgekomen Nick Kramer er in om bij een doelworsteling gelijk te maken: 1-1. Victor Langenburg kwam Mitchell Zwart vervangen en Benjamin Langeveld viel in voor Tommy Hoorn. Nick Kramer zag na een vermeende schwalbe de gele kaart, waardoor hij automatisch is geschorst voor de uitwedstrijd tegen DEM. Wél slaagde hij er bijna in om nog 2–1 te maken na goed doorzetten. De goal viel hierna helaas wél in de laatste minuut in het Foresters-doel, toen keeper Jannes Biskanter de gegeven penalty (wegens hands door Dennis Nanne) niet kon stoppen: 1–2. In de blessuretijd scoorden beide partijen zelfs nog eenmaal, maar de treffers werden afgekeurd vanwege off-side.

Opnieuw een nederlaag dus, terwijl een overwinning zeker niet onverdiend was geweest. Volgende week volgt de uitwedstrijd tegen DEM uit Beverwijk, op 20 maart komt VVIJ naar Heiloo.

website de Foresters

Wedstrijddetails

de Foresters Minuut Woerden
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!