Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Treffers - FC Lienden

Uitslag 0 - 1 (0 - 0)

Datum zondag 13 september 2015 om 14:30

Scheidsrechter Bijl E.R.

Aantal toeschouwers 800

Wedstrijdverslag

Terechte nederlaag De Treffers

Vooraf was gehoopt op een duel tussen twee ploegen, die naar hun gevoel te laag op de ranglijst stonden. Achteraf moet worden geconstateerd, dat De Treffers niet echt was opgewassen tegen FC Lienden.

De 1-0 overwinning voor laatstgenoemden was nog een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen. In de tweede minuut al had Gilly Grot (ex-De Treffers, ex-WKE), de score kunnen en eigenlijk moeten openen. Niels Kornelis redde, zoals hij dat wel vaker deed op deze middag, waar hij samen met de gemaskerde Twan Smits nog de beste man op het veld vormde aan Trefferszijde.
Ook Ben Ahmed stuitte even later op Kornelis, nadat een vrije trap van Rick Verbeek en een schot van Robin Janssen in de rebound nog voor enige opwinding aan de andere kant had gezorgd. De thuisclub had in de 25e minuut nog een goede kans, toen Verbeek in de combinatie met Mutzers vrij voor doel verscheen, maar voor de verkeerde voortzetting koos. Zijn voorzet ging voorlangs. En op slag van rust had Wesley Meeuwsen zo maar kunnen profiteren van een blunder van Lienden-doelman Schimmel: hij deed het niet. Maar al met al mocht De Treffers tevreden zijn met de 0-0 stand na 45 minuten. Er zat te veel angst in de ploeg tegenover de gepassioneerd spelende gasten.

In de tweede helft in grote lijnen hetzelfde spelbeeld. Lienden domineerde, de roodzwarten kwamen maar zeer moeizaam tot opbouwend voetbal. Het was dan ook een kwestie van tijd, voordat Lienden op voorsprong kwam. Een kwartier voor tijd: Frank Wiafe mocht in het midden zo maar doorlopen en plaatste de bal beheerst in de hoek: 0-1. Even later voorkwam Niels Kornelis met een wonderbaarlijke redding nog de 0-2. En drie minuten voor tijd had De Treffers zo maar gelijk kunnen maken in de scrimmage, maar Meeuwsen kreeg de voet niet goed achter de bal. En daarmee was de derde nederlaag op rij een feit.

website de Treffers

Wedstrijddetails

de Treffers Minuut FC Lienden
38   Milad Intezar
Joris Janssen 44  
Just Berends 53  
57   Mark Fennebeumer Mo Ajiach
Coen Maertzdorf Thiemo Vanmaris 60  
68   Guido van Rijn Ralph Dua
Rick Verbeek 71  
Bram Eltink Twan Smits 72  
74   Frank Wiafe-Danquah
Lennart Rekmans Bas Hendriks 78  
90   Frank Wiafe-Danquah Ralph Hovestad

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!