Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Treffers - Hercules

Uitslag 4 - 1 (1 - 0)

Datum zondag 21 februari 2016 om 14:30

Scheidsrechter Kloeze J. te

Aantal toeschouwers 750

Wedstrijdverslag

Opnieuw ruime overwinning De Treffers

De Treffers – Hercules: 4–1. Op een winderig Sportpark Zuid had de thuisclub meer moeite met de tegenstander dan de uitslag doet vermoeden. Pas in het laatste kwart van
de wedstrijd namen de roodzwarten afstand van de Utrechters.

De Treffers kwam wel snel op voorsprong. In de 12e minuut bediende Coen Maertzdorf de ver opgerukte Charles Kazlaukas met een steekpass. Diens harde en lage voorzet werd vervolgens door aanvoerder Kevin Ligtermoet in eigen doel gewerkt: 1 – 0. Even later probeerde de Amerikaan in Groesbeekse dienst het trucje opnieuw; ook nu kwam de bal tegen een tegenstander aan, maar leverde dat niet meer dan een hoekschop op. Hercules bleef niet bij de pakken neerzitten en was minimaal gelijkwaardig. Ternauwernood werd voorkomen, dat Ouirzane van dichtbij kon intikken, bij een scrimmage voor Treffersdoel werd de bal van de lijn getrapt en op een verraderlijke vrije trap van Floris Burgers moest doelman Niels Kornelis zich strekken om de bal onder de lat uit te tikken. Aan de overkant was een combinatie tussen Twan Smits en Rick Verbeek evenmin succesvol.

In de tweede helft kwamen de gasten wel goed uit de startblokken. Al in de 46e minuut maakte Roy Kelder inknikkend bij de tweede paal de gelijkmaker: 1 – 1. De Utrechtse vreugde daarover was van korte duur: een minuut later was een kopbal van Kazlaukas uit een hoekschop ook doelman Jarno de Jonge te machtig en stond De Treffers weer op voorsprong. Deze snelle correctie leidde nog steeds niet tot meer rust in het Groesbeekse spel. Pas in de 70e minuut nam de thuisclub meer afstand. Jean Black ontfutselde zijn tegenstander de bal en maakte er met een strak schot 3 – 1 van. Toen twee minuten later een combinatie Smits – Verbeek – Mutzers de bal vanaf de achterlijn bij de inkomende Kazlaukas bracht, was het gedaan. Op diens zuiver geplaatste schot had niemand uit Utrecht verweer: 4 – 1. De Treffers doet met dit resultaat mede gezien de uitslagen van de concurrenten goede zaken in de strijd om de koppositie. De inhaalwedstrijd aanstaande zondag tegen EVV, eveneens in Groesbeek, wordt met belangstelling tegemoet gezien.

website de Treffers

Wedstrijddetails

de Treffers Minuut Hercules
11   (Eigen doelpunt) Kevin Ligtermoet
27   Mart Stokkers
46   Roy Kelder
Charles Kazlaukas 49  
Jean Black 66  
Charles Kazlaukas 68  
Derek de Bruijn Robert Mutzers 70  
70   Mart Stokkers Frank Heus
Hafid Sarkouke Coen Maertzdorf 70  
75   Thomas Reynaers Osarugue Solace Uyi Olaye
77   Roy Kelder
79   Frank Heus
Pim Balkestein Kenny Leemans 82  
82   Kevin Ligtermoet Jevgeni Gromov

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!