Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Treffers - HSC '21

Uitslag 6 - 1 (3 - 0)

Datum zondag 1 november 2015 om 14:30

Scheidsrechter Dröge S.

Aantal toeschouwers 600

Wedstrijdverslag

de Treffers op de goede weg

Natuurlijk was de rode kaart voor HSC-speler Jordi van Ek in de 35e minuut het breekpunt van de wedstrijd. Maar dan nog was het verbazingwekkend hoe gemakkelijk HSC door de roodzwarten naar de slachtbank werd geleid. De Treffers – HSC ‘21: 6 – 1. De Groesbekers lijken de weg omhoog weer te hebben gevonden.

Onder een stralend zonnetje namen de roodzwarten in eigen huis al direct het initiatief. Binnen tien minuten stond het eerste doelpunt al op het scorebord: een schot van Twan Smits werd gesmoord en in de rebound schoot Robert Mutzers de bal in de touwen. Even later had een omhaal van Rick Verbeek ook een beter lot verdiend. Dat HSC echter ook goed kan voetballen, bleek op het moment, dat de thuisclub wat gas terug nam. Van Ek schoot over doel na een goed teruggelegde voorzet van Koen Garritsen, die enkele jaren geleden nog in het roodzwarte shirt was te bewonderen. En Niels Kornelis moest redding brengen op een misleidende inzet van Stef Ottink. Ook de lange Postma dwong Kornelis tot een alerte reactie. Maar toen kwam de 35e minuut. Twan Smits pikte de bal op en gaf mee aan Wesley Meeuwsen, die met een slepende beweging de tegenstander op het verkeerde been zette. Vrij voor doel werd hij onderuit gehaald en dus was een strafschop en een rode kaart voor Van Ek het logische gevolg. Meeuwsen nam de penalty zelf en uit zijn keiharde inzet sprak zelfvertrouwen: 2-0. De weer uitstekend op dreef zijnde Coen Maertzdorf gaf Rick Verbeek nog een uitstekende kans alvorens hij in de 42e minuut op snelheid en met strijdlust zich langs zijn tegenstander wurmde; zijn voorzet leek een prooi voor doelman Grondman, maar toen deze de bal los liet, was Mutzers er als de kippen bij om de 3-0 aan te tekenen.

Na de thee ging De Treffers vrolijk verder. In de 51e minuut werd Mutzers gelanceerd; zijn voorzet belandde precies op het hoofd van de inlopende Meeuwsen, die de 4-0 binnen kopte. En tien minuten later werd het al weer 5-0. Frenk Keukens ging er op rechts vandoor, legde goed terug op Robert Mutzers, die de bal langs een vertwijfelend grabbelende Grondman in het doel werkte. Vier minuten later was Twan Smits het eindstation van een soepel lopende combinatie: 6-0. Een monsterscore leek in de maak. Ondanks het feit, dat de thuisclub niet echt meer aandrong, had bv. Coen Maertzdorf nog een uitstekende kans: zijn kopbal op voorgeven van Mutzers ging over een leeg doel. Daarentegen kreeg HSC nog een eretreffer op haar conto. in de 68e minuut. Keukens maakte hands binnen het strafschopgebied en de penalty werd door Bas ter Hogt koeltjes benut: 6-1. Uguz had zelfs nog twee mogelijkheden om de stand een draaglijker aanzien te geven, maar Kornelis liet dat niet meer toe.

website de Treffers

Wedstrijddetails

de Treffers Minuut HSC '21
Robert Mutzers 9  
36   Jordi van Ek
Wesley Meeuwsen(Penalty) 37  
Robert Mutzers 43  
Bram Eltink 45  
46   Stef Ottink Erwin Nieuwboer
Wesley Meeuwsen 52  
Thiemo Vanmaris Robin Janssen 57  
Robert Mutzers 63  
Twan Smits 66  
67   Leon van Dijk Kelvin Veensma
67   Burak Basut Caglar Uguz
Frenk Keukens 68  
69   (Penalty) Bas ter Hogt
Luuk Langeveld Coen Maertzdorf 83  
Gijs Oteman Rick Verbeek 83  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!