Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Treffers - JVC Cuijk

Uitslag 4 - 3 (0 - 0)

Datum zondag 15 november 2015 om 14:30

Scheidsrechter Hof M.

Aantal toeschouwers 1000

Wedstrijdverslag

Het was nog lang gezellig in de kantine van Sportpark Zuid. En niet zonder reden. De Treffers toonde veerkracht: tien minuten voor tijd met 1-3 achter staan om uiteindelijk met 4-3 te winnen. Dat was het enerverend slot van een boeiende derby tegen JVC: een wedstrijd om nog lang over na te praten, een wedstrijd om in te lijsten.

De omstandigheden waren niet echt ideaal. Een nat veld, veel wind, moeilijk om de bal goed te plaatsen. En dat was in de eerste helft goed te merken. De mannen uit Cuijk gingen daar nog het beste mee om. Weliswaar waren er kansen voor Rick Verbeek (schot over doel) en Coen Maertzdorf (kopbal in handen van doelman Tinus), maar JVC oefende de meeste druk uit. Met name Bouwmeester en Carmelia kwamen regelmatig gevaarlijk op. De thuisclub moest het van de counters hebben; daarbij was de snelheid van Maertzdorf (voor mij man of the match) een gevaarlijk wapen. Hij zette Meeuwsen en Mutzers een aantal keren goed voor doel, maar beiden wisten daarvan niet optimaal te profiteren. Maar eerlijk is eerlijk: de beste mogelijkheid was voor JVC. Met enig geluk werd de inzet van Xaimi gestuit.

Na de thee eenzelfde beeld. En dat resulteerde in de 56e minuut in een voorsprong voor JVC. Uit een hoekschop kopte aanvoerder Jorrit Ritzen de bal in de touwen: 0-1. Vier minuten later leek het helemaal hopeloos: Carmelia profiteerde van balverlies aan Trefferszijde en knalde de 0-2 binnen. Maar de roodzwarten toonden de veerkracht, de mouwen werden opgestroopt. En trainer Anton Janssen ging achterin één op één spelen. Ken Leemans, die een voortreffelijke wedstrijd speelde, werd als verdediger ingeruild voor een aanvaller, Lennart Rekmans. En met resultaat: in de 70e minuut zette Coen Maertzdorf goed door, waarna Rick Verbeek het beslissende duwtje voor de aansluitingstreffer gaf: 1-2. De gelijkmaker leek een kwestie van tijd. Frenk Keukens zetten een solo in, die pas door doelman Tinus werd onderbroken. Rekmans kopte naast uit een voorzet van wie anders dan Maertzdorf. Maar het was juist JVC, dat scoorde. Chefrino Eind ging er in de counter vandoor en schoof de bal langs de uitkomende Niels Kornelis in de 78e minuut. De wedstrijd leek gespeeld. Maar de roodzwarten rechtten hun rug en kwamen terug. En hoe! Vanuit een onmogelijke hoek schoot Maertzdorf de bal onder de lat in doel in de 81e minuut. Vanuit een hoekschop zorgde linksback (!) Bram Eltink voor de gelijkmaker in de 85e minuut. En nadat pogingen van Maertzdorf en invaller Sarkouke niet het gewenste effect hadden, was het uitgerekend Wesley Meeuwsen, die diep in blessuretijd voor de winnende treffer zorgde tegen zijn oude club: 4-3. Het sportpark ontplofte. Met bovengenoemd resultaat. De Treffers is opgerukt naar een gedeeld tweede plaats op de ranglijst.

website de Treffers

Wedstrijddetails

de Treffers Minuut JVC Cuijk
36   Ryan Bouwmeester
40   Chefrino Eind
42   Ilias Zaimi
54   Jacky Chi
56   Jorrit Ritzen
62   Shanon Carmelia
Lennart Rekmans Kenny Leemans 66  
68   Rik Renirie Mitch van der Ven
Rick Verbeek 71  
72   Cayfano Latupeirissa Boy Visser
78   Chefrino Eind
Hafid Sarkouke Robert Mutzers 80  
Coen Maertzdorf 81  
81   Chefrino Eind Frank Hol
Bram Eltink 85  
Wesley Meeuwsen 90 + 2

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!