Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Treffers - Koninklijke HFC

Uitslag 0 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 6 december 2015 om 14:30

Scheidsrechter Thijs E.P.W.

Aantal toeschouwers 750

Wedstrijdverslag

Einde aan zegereeks De Treffers

De wind waaide nog door de bomen, maar cadeautjes werden niet meer uitgedeeld. De Treffers – Koninklijke HFC: 0 – 0.
De oudjes uit Haarlem voorkwamen daarmee een zevenklapper voor de Groesbekers. Het gelijkspel was een redelijke afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

De eerste tien minuten zette De Treffers goed druk. Robert Mutzers wist echter niet te profiteren van een doorkopbal van Wesley Meeuwsen en een schot van Twan Smits ging voorlangs. Daarna kwamen er kansen voor HFC, met name via Mike van den Ban, die Bram Eltink een moeilijke middag bezorgde. De eerste keer werd een schot van Van den Ban op de doellijn gekeerd en was ook de rebound van Yaakoubi niet succesvol. De tweede keer schoot Verdam op aangeven van Van den Ban hoog over. De Groesbekers hadden in de 20e minuut de score moeten openen, toen de aalvlugge Maertzdorf weer eens langs zijn tegenstander gleed en de bal goed terug legde: de anders zo koelbloedige Wesley Meeuwsen tikte naast voor open doel. Het spel golfde op en neer met de wind. Op slag van rust vonden Meeuwsen en Maertzdorf elkaar weer, maar nu werd de voorzet door Frenk Keukens op een haar na gemist.

Na de thee zakte het spelpeil. Yaakoubi mocht een keer op links oprukken en zag zijn schot voorlangs gaan. Aan de overkant was er een kopbal van Rick Verbeek uit een voorzet van Robin Janssen, die maar net naast ging. Voor het overige speelde de wedstrijd zich vooral op het middenveld af. Een vrije schietkans voor Verdam werd door Robin Janssen nog een keer goed geblokt en waren enkele scrimmages voor HFC-doel, maar echt moeilijk kreeg ook de boomlange doelman Boks het niet. De beginstand bleef gehandhaafd. De Treffers blijft tweede en zag ook de concurrenten niet het optimale resultaat behalen.

website de Treffers

Wedstrijddetails

de Treffers Minuut Koninklijke HFC
Kenny Leemans 24  
30   Vincent Volkert
70   Rachid El Yaakoubi Wouter Haarmans
73   Nigel Castien Jeroen de Bruijn
79   Hidde Prijs Carlos Opoku
Thiemo Vanmaris Robert Mutzers 85  
Bram Eltink 85  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!