Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Zweef - NEC av

Uitslag 0 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 28 februari 2016 om 14:00

Wedstrijdverslag

De Zweef en NEC hebben de punten netjes verdeeld. Het was van beide kanten een matige wedstrijd, waarbij geen van de teams een echte, doelrijpe kans heeft gehad. De enige die het verschil maakte, was de scheidsrechter die De Zweef vier gele kaart gaf, tegen NEC eentje. Op de tribune in het zonnetje was het lekker. Aan de overkant in de harde wind, was het wel tien graden kouder. Echt genoten van de wedstrijd werd aan geen van beide zijden van het veld.

De Zweef had na drie minuten de kans op voorspong. Door goed doorjagen van Stijn Klein Robbenhaar op de keeper, kwam de bal voor de voeten van Sjoerd Poorterman, die er net niet in slaagde de bal in het (lege) net te leggen. NEC kwam met de schrik vrij. Daarna ontspon zich een wedstrijd die zich voornamelijk afspeelde op het middenveld en te karakteriseren was als "veel balverlies aan beide kanten". Sven Dikkers liep vlak voor rust tegen geel op.
Na de thee hetzelfde beeld. Direct was er geel voor Niels Hegeman, die even later een mooie kans kreeg te scoren. Na een mooie actie aan de lijn legde Sven Dikkers de bal op het hoofd van Sjoerd Poorterman, die op zijn beurt het leer netjes voor de rechtervoet van Niels Hegeman plaatste. De knal van Niels werd geblokt.
Michel Dikkers, die wegens blessures het doel verdedigde, kreeg de schrik van z'n leven toen een vrije trap van NEC buiten zijn bereik op de kruising spatte. Dat was het wel zo'n beetje. Er was in de tweede helft geel voor Boris Vermeulen en Anthony Wennemers die in het veld was gekomen voor Sjoerd Poorterman. Stijn Klein Robbenhaar ging vlak voor tijd met een bloedneus van het veld en maakte plaats voor Kuba Posielezny uit A1. Die had te weinig speeltijd om zijn kunde te etaleren.

website de Zweef

Wedstrijddetails

de Zweef Minuut NEC av

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!