Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Zweef - SC Bemmel

Uitslag 3 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 6 september 2015 om 14:00

WedstrijdverslagDe Zweef is de competitie begonnen met een volkomen verdiende overwinning op Bemmel. Over de hele wedstrijd hadden de blauwwitten de overhand. Wonnen bijna alle duels en veroverde bijna alle tweede ballen. Bemmel begon goed, maar dat duurde maar vijf minuutjes. Toen was het afgelopen. De ploeg uit Ressen was geen schim van de ploeg die het De Zweef vorig seizoen moeilijk maakte. Een lekker begin dat na de moeizame bekerwedstrijden voelde als een verademing!

De Zweef kende een droomstart. Bemmel begon fanatiek, maar na vijf minuten nam De Zweef het over. Even later veroverde Sjoerd Poorterman de bal en stuurde Stijn Klein Robbenhaar de vrije ruimte in. Oog in oog met de keeper maakte die geen fout en het was 1-0. Ondanks het veldoverwicht kon De Zweef daarna in de eerste helft niet meer scoren, maar kreeg nog een paar mooie kansen die dus niet werden benut. Daar stond tegenover dat Koen Meijerink twee keer alles uit de kast moest halen om de nul te houden. Niels Hegeman kreeg terecht, maar onnodig een gele kaart.
Na rust na rust hetzelfde beeld. Nu met meer succes. In de 51e minuut veroverde Niels Hegeman de bal op het middenveld en speelde cross op de vrijgelopen Anthony Wennemers. Die aarzelde niet en het was 2-0. met deze voorspong op de klok wisselde Anton Wennemers Anthony even later voor Marco ten Dam.
Twintig minuten voor tijd was het opnieuw Niels Hegeman die zich de bal toe-eingende. Nu gaf hij met links een pass op de opkomende Sven Dikkers die vanuit een moeilijke hoek toch het net vond: 3-0.
Wat een weelde. Stijn Klein Robbenhaar mocht gaan rusten en voor hem kwam Daniel Tole Emanuel. Michel Kerkdijk (die eerder tegen geel opliep) ging het veld uit voor Mark van Schooten. Daarna werd het een beetje rommelig. Bemmel probeerde de eretreffer binnen te halen, maar de achterhoede stond goed en gaf niks weg. Zoals gezegd: een prima competitiestart.

Website de Zweef

Wedstrijddetails

de Zweef Minuut SC Bemmel
90  
90  
90  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!