Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

de Zweef - WSV

Uitslag 1 - 0 (1 - 0)

Datum zondag 18 oktober 2015 om 14:00

Wedstrijdverslag

Als je in de hoek zit waar de klappen vallen, dan vallen ze. Zo verging het WSV in de wedstrijd tegen De Zweef. Onverdiend met 1-0 gewonnen door de blauwwitten. Lange tijd leek het erop alsof het 0-0 zou blijven. Het was een wedstrijd op het middenveld met heel veel balverlies aan beide kanten. Voor het publiek was het niet om aan te zien. Tegen het einde van de wedstrijd probeerde WSV van alles om met de volle winst uit Nijverdal te vertrekken. Dat resulteerde in twee afgekeurde goals, een rode kaart en een knal op de paal. De Zweef kon daar niet veel meer tegenover stellen dan een paar aanvallen waarbij de ploeg binnen de zestien meter kwam. In blessuretijd viel de winnende treffer, waarbij een verdediger van WSV een kopbal van Niels Hegeman in eigen doel werkte.

Over de wedstrijd is niet veel meer te vertellen. Anthony Wennemers moest met een schouder uit de kom het veld verlaten en voor hem kwam Sharma Ekuchu. In de 60e minuut liet Koen Meijerink een inzet los, die daarna werd binnengetikt. De vraag was of hij de bal op het moment van raken vast had of nog los; de scheids besliste in het voordeel van De Zweef. Even later scoorde WSV in buitenspelpositie. De Apeldoorners roken winst en zette aan. Daarbij zag de scheidsrechter dat een WSV-er natrapte op Daniel Tole Emanuel en deelde rood uit.

Even later raakte Tole geblesseerd plaats voor Ruben Timmermans, die de eerstre de beste bal er bijna in knalde. Na het enige foutje deze wedstrijd van Boris Vermeulen kon WSV uithalen en zag iedereen de bal keihard op de paal belanden. Vermeld moet nog worden twee onnodige gele kaarten: een voor Sven Dikkers wegens een schwalbe en een voor Niels Hegeman wegens praten.

In de 90e minuut bracht Sjoerd Poorterman de bal hoog voor het doel. Niels Hegeman kopte en zag zijn inzet met behulp van een verdediger langzaam in het doel rollen: 1-0. Dolle vreugde uiteraard en weer drie punten in de zak. Dat WSV verschrikkelijk teleurgesteld was, is duidelijk. De ploeg had meer verdiend.

website de Zweef

Wedstrijddetails

de Zweef Minuut WSV
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!