Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

DEM - de Foresters

Uitslag 3 - 2 (3 - 2)

Datum zondag 13 maart 2016 om 14:00

Wedstrijdverslag

Zondag j.l. stond de wedstrijd D.E.M. tegen De Foresters op het programma en die moest door de Heilooërs gewonnen worden om aan te haken bij de nummers 10 en lager. Door blessures en een schorsing ontbrak de as van het elftal (Kramer, Gronsfelt, Koppes) en dus moest trainer-coach Rob Klanker weer alle varianten uit de hoge hoed toveren om een elftal te formeren.

Daan Groot stond ditmaal in de spits en hij bleek de gevaarlijkste aanvaller van de Egels. Na een onverwacht schot dat de DEM-doelman in grote problemen bracht, was hij het die in de 13de minuut na goed doorzetten de 0–1 op het scorebord bracht. De snelle Roel Pitstra zorgde enkele minuten later echter al weer voor de gelijkmaker: 1–1. Het hierna uit een vrije trap van Niels Haring door Daan Groot gescoorde doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Na de pauze, met Mitchell Zwart voor de geblesseerd geraakte Tim van Gelder, zorgde alweer Daan Groot voor een perfecte pass die in het doel van de Beverwijkers werd gegleden door Dennis Nanne: 1–2. Lensen wist echter bij een doelworsteling al snel weer gelijk te maken (2–2), waarna De Foresters weer aan de beurt kwamen door een gegeven strafschop. Tommy Hoorn schoot echter te onzuiver in, waardoor de keeper kon redden. Milo Blei kwam vervolgens voor de moe gestreden Dennis Nanne in het veld. Hierna kreeg een speler van de Wijkers na een harde actie de rode kaart en terwijl De Foresters dachten de wedstrijd te kunnen afmaken, was het de spits van DEM die, in het geheel niet gedekt, eenvoudig naar het doel kon lopen en aldus voor de 3 punten zorgde. Chris Poulino werd nog ingebracht voor de op zijn elleboog gevallen Mitchell Zwart, maar het bleef 3–2.

website de Foresters

Wedstrijddetails

DEM Minuut de Foresters
0  
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!