Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Dieze West - Quick '20

Uitslag 1 - 4 (0 - 2)

Datum zondag 31 januari 2016 om 14:00

Scheidsrechter Veekamp S.

Aantal toeschouwers 150

Wedstrijdverslag

Oppermachtig Quick’20 wint eenvoudig met 4-1 bij Dieze West.

Op een goed bespeelbaar kunstgrasveld haalde Quick’20 een prachtige overwinning

Bij iedere club valt wat leiks op en hier is dat een prachtig scorebord dat de minuten aftelt vanaf 45 en niet optelt vanaf 0. Er werd wel degelijk een voetbal- en geen basketballwedstrijd gespeeld.

Er werd door Quick’20 optimaal gebruik gemaakt van de zwakke punten bij de tegenstander, die werd afgetroefd qua beleving en fysieke kracht. Quick liet zich niet uit de tent lokken en bouwde geconcentreerd en rustig op van achter uit met vooral in de beginfase veel gevaar aan de linkerkant via Tim Zwienenberg die al in de 1e minuut rakelings voor het doel langs schoot. In de 7e minuut was er na een fraaie aanval via Rens en Reuven opnieuw een goede kans op een voorsprong, helaas was de afwerking van Alessio onvoldoende en in de 10e minuut miste Rens een 100% kans na goed combinatievoetbal via Reuven en Jeroen.

In de 13e minuut was het wel raak en scoorde de vrijstaande Reuven Niemeijer 0-1 met een fraaie kopbal uit een voorzet van Tim. Diezelfde Reuven miste 4 minuten later een soortgelijke kopkans die net naast het doel ging.

Weer 6 minuten later kwam Quick’20 op 0-2 door Alessio Pinna die schitterend scoorde na een prachtig opgezetteaanval die via een gerichte uittrap van keeper Felix, Taner en Reuven bij hem uitkwam.

In de 25 en 33e minuut volgden nog 2 goede mogelijkheden voor Quick en daartegenover stonden wat spaarzame aanvallen van Dieze West, die 1 x een doelpunt had kunnen opleveren.

Een eerste helft die met een hogere score dan 0-2 had moet worden afgesloten. Er werden genoeg kansen gecreëerd, in de afronding werd gefaald.

Na rust viel Jelle Leenders verdienstelijk in voor Jeroen Visscher, die licht geblesseerd aan de wedstrijd begon. Na 8 minuten in de tweede helft scoorde Tim Zwienenberg 0-3 van links en bijna op de achterlijn in de korte hoek. In de 67 en 75e minuut werden Taner Sen en Alessio Pinna vervangen door Danny Oude Lashof en Rens Oude Veldhuis.

Het was ook in de 2e helft eenrichtingsverkeer richting het doel van de Zwollenaren. Reuven Niemeijer schoot een kwartier voor tijd hard op de rechterhoek van het doel en de keeper kon de bal niet klemvast pakken en Danny maakte hiervan dankbaar gebruik en tikte de 0-4 binnen.

In de laatste minuut scoorde Dieze West de 1-4 na een jammerlijk misverstand in de verdediging van Quick’20.

Concluderend werd er weer een puike teamprestatie geleverd door Quick’20 dat nu tweede staat op de ranglijst, 3 punten achter de voorlopig ongenaakbare koploper Be Quick 1887 en 2 punten voor op Juliana’31, dat nog een wedstrijd moet inhalen na de afgelaste wedstrijd van gisteren.

Spelers, Technische staf en Supporters kunnen zo met een gerust gevoel komend weekend Carnaval gaan vieren In Boeskoolstad.

Als het mooie voetbal en het hoge spelniveau ook na de Carnaval worden voortgezet dan is een hoge eindklassering aan het einde van het seizoen realistisch onder de voorwaarde dat er dan meer rendement wordt gehaald uit de vele scoringskansen dan voor de Carnavalsperiode.

website Quick '20

Wedstrijddetails

Dieze West Minuut Quick '20
14   Reuven Niemeijer
18   Alessio Pinna
46   Jeroen Visscher Jelle Leenders
Nima Shimeri Ricardo van der Reek 46  
Nejim el Atiaoui 56  
56   Tim Zwienenberg
Hafid Lahzal Wahid Shimeri 66  
Jeffrey de Nooijer Lodewijk de Vries 67  
75   Taner Sen Danny Oude Lashof
80   Danny Oude Lashof
82   Alessio Pinna Rens Oude Veldhuis
Jaouad Akloud 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!