Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

EVV - HBS

Uitslag 0 - 1 (0 - 0)

Datum zondag 6 september 2015 om 14:30

Scheidsrechter Tunnissen N.

Aantal toeschouwers 250

Wedstrijdverslag

EVV heeft ook in haar 2e thuisduel niet kunnen scoren. HBS deed dat wel en won met 0-1.

Trainer Leo Beckers had ten opzichte van het duel tegen Kon. HFC een wijziging aangebracht. De geblesseerde Yael Heatubun was vervangen door Nico Czichi.

In de beginfase was de eerste kans voor EVV. Door een fout in de HBS-achterhoede kreeg Paul Schröders een dikke kans maar strandde op HBS-doelman Gianni Kamperveen.
In de 9e minuut moest Leo Beckers al noodgedwongen wisselen. Aron Gielen moest met een hamstringblessure naar de kant. Tomas Overhof nam zijn plaats in.
Even later had EVV op voorsprong moeten komen. Paul Schröders kon weer alleen op Kamperveen af maar dit keer belandde zijn inzet tegen de paal.
HBS kwam in het verloop van de 1e helft beter in de wedstrijd en vlak voor de pauze had Tjeerd Westdijk de 0-1 op de schoen. Na een goede actie van aanvoerder Mike de Geer kon hij vrij uithalen, echter Michel Vercruysse behoedde EVV voor een achterstand.
Ruststand 0-1
Direct na de pauze leidde een misverstand tussen Joep Op den Kamp en Michel Vercruysse tot een hachelijke situatie maar gelukkig kon HBS niet profiteren. Aan de overkant was er ook de nodige paniek toen een voorzet van Michele Zotti door een HBS-verdediger bijna in eigen doel werd gewerkt.
Vervolgens zagen de toeschouwers lange tijd een wedstrijd met veel foute passes aan beide zijden. Het waren de gasten die in het verdere verloop de kansen kregen. Westdijk schoot naast en na een afstandsschot van invaller Berend Kaster kon Michel Vercruysse nog redden.
Dat kon hij niet in de 73e minuut. Tjeerd Westdijk profiteerde van een slippertje in de EVV-achterhoede en gaf een perfecte voorzet op middenvelder Dominique Broekhuizen. Zijn lage schuiver betekende de 0-1.
Trainer Leo Beckers dirigeerde Joep Op den Kamp naar voren maar EVV kon geen vuist maken. Via Mick de Geer hadden de gasten zelfs nog een tweede treffer kunnen aantekenen maar ook nu weer bleef Michel Vercruysse overeind. Tien minuten voor tijd moest HBS met 10 spelers verder. Westdijk kreeg vanwege een handsbal (hij ving een hoge bal die over de zijlijn zou gaan) zijn 2e geel. Maar ook dat kon HBS niet meer verontrusten.

Website EVV

Wedstrijddetails

EVV Minuut HBS
Tomas Overhof Aron Gielen 9  
Michele Zotti 54  
60   Ali al Fredawi Berend Kaster
Mutlu Sariaydin Nico Czichi 60  
61   Tjeerd Westdijk
Tomas Overhof 67  
Juliën Clout 71  
75   Dominique Broekhuizen
77   Willem Six Jasper Roberti
Remy Joosten Paul Schröders 78  
81   Tjeerd Westdijk
88   Mike Tros Stijn Houben

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!