Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

EVV - HSC '21

Uitslag 0 - 1 (0 - 0)

Datum zondag 24 april 2016 om 14:30

Scheidsrechter Elzen F.M.L van den

Aantal toeschouwers 150

Wedstrijdverslag

HSC'21 doet weer helemaal mee na zege op EVV

Winnen in Echt bij EVV: het was HSC'21 tot dusverre nooit gelukt. Maar vandaag moest het lukken en die wilskracht werd beloond. Een doelpunt van Stef Ottink na een uur spelen was voldoende vor de volle buit tegen de de ploeg die taaier is dan slecht bereid draadjesvlees. En omdat de resultaten op de andere velden ook in het voordeel waren heeft HSC'21 plaatsing voor de derde divisie plotseling helemaal in eigen hand.

De eerste helft was er één zoals je die verwacht tegen EVV. Veel aftasten, weinig kansen. HSC'21 was wel de beter voetballende ploeg, maar de thuisclub verzette zich fel. Behaoudens wat hachelijke momenten - voornamelijk voor het doel van de Limburgers - waren er dan ook geen echte kansen te noteren.

Na rust kwam het duel tot leven. De eerste schermutseling waren voor EVV, maar daarna zette een sterk spelen HSC'21 de wedstrijd volledig naar haar hand. Robert Wilens was het eerst dicht bij een treffer maar zijn inzet raakte de paal. Na een uur was het wel raak toen Stef Ottink doel trof met een harede schuiver. Ook daarna gaf HSC'21 niets weg, maar verzuimde het de wedstrijd te beslissen. Bovendien werd het op weg naar de 2-0 ten onrechte teruggefloten voor buitenspel.

Het bleef daardoor tot minuut 95 spannend, maar daarna was de ontlading des te groter. De lastige klip EVV was op knappe wijze omzeild.

website HSC '21

Wedstrijddetails

EVV Minuut HSC '21
16   Burak Basut
Aziz Ait Mansour 55  
Michel Vercruijsse 56  
56   Koen Garritsen
61   Stef Ottink
Michele Zotti Tomas Overhof 64  
Rick Geenen 70  
Mike Verheyen Aziz Ait Mansour 71  
Remy Joosten Tom Hanssen 73  
86   Stef Ottink Rick Bouwmeister

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!