Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

EVV - VVSB

Uitslag 0 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 22 december 2013 om 14:30

Scheidsrechter Horn E. ten

Aantal toeschouwers 300

Wedstrijdverslag

VVSB eindigt 2013 met een gelijkspel

VVSB is het jaar 2013 met een gelijkspel geëindigd. In het jaar waarin Marcel Ijzendoorn de ploeg in de topklasse hield, behaalde Wilfred van Leeuwen met de ploeg een 7e plaats na 16 speelronden. De wedstrijd tegen in Echt tegen EVV was altijd een zeer lastige wedstrijd voor VVSB. Nog nooit werd er in Limburg een punt meegenomen, maar daar kwam na 4 jaar dan eindelijk verandering in. De ploegen speelden met 0-0 gelijk.

Op sportpark In de Bandert waren beide ploegen erg afwachtend op fouten van de tegenstander. Er waren dan ook weinig grote, uitgespeelde kansen. Beide ploegen hadden ook zichtbaar last van de harde wind die over het sportpark waaide. Wellicht dat Koen Bosma nog de beste kans van de eerste helft had, maar zijn inzet was een makkelijke prooi voor doelman Michel Vercruysse.

De tweede helft was VVSB de betere ploeg en drukte het EVV naar achteren. Met de wind in de rug was VVSB sterker en met Giovialli Serbony dicht bij de openingstreffer, alleen miste de spits van VVSB de bal volledig.

EVV eindigde de wedstrijd nog met 10 man, na 2 gele kaarten van Daniel Meijer. VVSB profiteerde niet van dit voordeel. EVV was nog wel gevaarlijk door middel van de counter, een middel waar de ploeg uit Echt bekend om staat, maar VVSB-doelman Ronald van der Meer stond goed op zijn post om het doel schoon te houden.

EVV - VVSB 0-0.
VVSB: Van der Meer, Hamdi, Zwart, Van der Slot (72' Kraaijvanger), Headley, Jozic, Ruigrok, Van Niel, Van Laere (65' Koenders), Serbony, Bosma.

Tekst: Stefan van den Burg

Wedstrijddetails

EVV Minuut VVSB
Daniël Meijer 30  
Kjell Arets 53  
Esin Gula Kjell Arets 60  
63   Peet van der Slot
65   Michael van Laere Mike Koenders
Daniël Meijer 68  
72   Peet van der Slot Stefan Kraaijvanger
Roy Maessen Tim Blättler 72  
Kevin van Dessel 89  
Michéle Meerburg 89  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!