Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

FC Lienden - JVC Cuijk

Uitslag 2 - 1 (1 - 1)

Datum zondag 13 maart 2016 om 14:30

Scheidsrechter Witlox R.

Aantal toeschouwers 600

Wedstrijdverslag

FC Lienden wint met 2 - 1 van JVC Cuijk mede door twee doelpunten van Mo Ajiach.

FC Lienden kende vanmiddag op een zonnig Sportpark De Abdijhof een flitsende start, zo waren er binnen tien minuten kansen voor Frank Wiafe, Erik van Eem en Christiaan van Hussen, maar in de achtste minuut was het dan toch raak. Op aangeven van Christiaan van Hussen kopte Mo Ajiach weergaloos binnen en liet keeper Bart Tinus kansloos 1-0.
Na nog enkele mogelijkheden van FC Lienden was het een ferme schuiver van Shanon Carmelia die net naast het doel van keeper Jan Schimmel ging.
Na een half uur was er een uitbraak van JVC Cuijk, Boy Visser werd weggestuurd en werd binnen de zestien neergelegd door Milad Intezar die geel incasseerde, spits Chefrino Eind wist hier wel raad mee en tekende voor de 1-1.
FC Lienden kreeg nog twee vrije trappen voor rust via van Hussen en Leon Broekof. Dee eerste vond de keeper op zijn pad en de tweede de muur, in blessure tijd werd een treffer van Eind nog geannuleerd wegens een aanvallende fout, daarna nogwist Sam Nijpels een bal van Rik Renirie bij de tweede paal niet binnen te werken.
Na rust wederom een sterk begin voor FC Lienden. Uit een hoekschop van Frank Wiafe kreeg Robby Holder een uitgelezen kans maar zijn inzet ging naast de verkeerde kant van de paal.
Een prachtig afstandschot van Rik Renirie ging via de vingertoppen van Jan Schimmel tegen de lat en werd weggewerkt.
In de 61e minuut werd het 2 - 1 voor FC Lienden na een hoekschop van Frank Wiafe die via de hak door Mo Ajiach van dichtbij tot doelpunt werd gepromoveerd.
Waarna er mogelijkheden op meer doelpunten waren maar liep men zich stuk, doordat JVC Cuijk ook meer aanvallende intensies had mede door opportunistisch spel. In blessure kreeg Chefrino Eind een kans maar zijn poging ging voorlangs, de ingevallen Gilly Grot had een uitgelezen kans maar trof de doelman, waar de ook meegelopen Mark Fennebeumer koud in het veld aangespeeld had moeten worden.
Even hierna kwam het eindsignaal er werd dit sleutelduel met een 2-1 winst afgesloten.
En steeg FC Lienden naar de 3e positie op de ranglijst.

Facebook FC Lienden

Wedstrijddetails

FC Lienden Minuut JVC Cuijk
Mo Ajiach 8  
Milad Intezar 30  
31   (Penalty) Chefrino Eind
Guiliano Grot Erik van Eem 52  
Mo Ajiach 61  
65   Sam Nijpels
66   Boy Visser Frank Hol
76   Rik Renirie Cayfano Latupeirissa
81   Jorrit Ritzen
Ruben Rip Robby Holder 85  
Mark Fennebeumer Frank Wiafe-Danquah 90 + 3

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!