Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

FC Lienden - VVSB

Uitslag 0 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 21 februari 2016 om 14:30

Scheidsrechter Steeg A.M.

Aantal toeschouwers 400

Wedstrijdverslag

VVSB en FC Lienden weten opnieuw niet te scoren

Net als in oktober van het vorige jaar is de wedstrijd tussen VVSB en FC Lienden in 0-0 geëindigd. Waar FC Lienden in de eerste helft enkele kansjes kreeg, was VVSB in de tweede helft de betere ploeg. De Noordwijkerhouters dachten in de blessuretijd nog met de overwinning aan de haal te gaan, maar de vrije trap van Vladimir Jozic werd afgekeurd wegens hinderlijk buitenspel.

Stefan Kraaijvanger was voor de wedstrijd tegen FC Lienden geschorst, hierdoor stond Peet van der Slot centraal achterin en Tim de Rijk op de rechtsback positie. In een wedstrijd waar er een harde wind dwars over het veld stond, was het moeilijk voetballen voor beide ploegen. Lange ballen ging al snel te hard en combineren over de grond was lastig op het stuiterende kunstgrasveld. FC Lienden speelde fel en was met name gevaarlijk via de sterke spits Wiafe. Toch had doelman Ronald van der Meer maar weinig te doen in de eerste helft van de wedstrijd.

Ook in de tweede helft was er maar bar weinig werk voor de VVSB-goalie. VVSB was sterker in de tweede helft, maar had moeite met het vinden van een gaatje in de Liendense verdediging. Aan het eind van de wedstrijd kreeg VVSB meer grip op de wedstrijd en had het een aantal goede kansen op de overwinning. Frans van Niel en Tommy Bekooij hadden beide tot tweemaal toe de kans op de openingstreffer, maar doelman Jan Schimmel speelde een puike wedstrijd en hield zijn doel schoon.

Toch lag de bal in de blessuretijd van de wedstrijd in het netje achter Schimmel. Vladimir Jozic schoot de vrije trap vanaf de linkerkant van het veld in de lange hoek raak. Toch vlagde assistent-scheidsrechtster Bussum-Scheffers voor buitenspel voor een inkomende speler van VVSB. Scheidsrechter Steeg nam het besluit van zijn assistente over, waardoor de stand 0-0- bleef.

Stefan van den Burg (VVSB)

Wedstrijddetails

FC Lienden Minuut VVSB
Ruben Rip Sabir Akachau-Achefay 46  
59   Maikey Parami Tomas Tavilla
Guiliano Grot Erik van Eem 64  
Mo Ajiach Mo Bendadi 85  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!