Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Fortuna Wormerveer - de Foresters

Uitslag 6 - 0 (6 - 0)

Datum zondag 3 april 2016 om 14:00

Wedstrijdverslag

De omstandigheden bij de wedstrijd tussen het Wormerveerse Fortuna en De Foresters leken goed: boven het mooi ogende, grote kunstgrasveld scheen de zon op deze eerste warme dag van het nieuwe jaar uitbundig. En veel supporters, allemaal van de thuisclub, hoopten op een goede en spannende pot voetbal. De ontmoeting stelde echter wel teleur, want het weer sterk gehavende team van De Foresters kon niet meekomen in de strijd, waardoor het toch zeker niet sterk spelende elftal van de Wormerveerders gemakkelijk kon winnen: 6–0.

De terugkeer van middenvelder Duindam leek het Foresters-team te inspireren, maar nadat dezelfde Duindam de bal ongelukkig in zijn eigen doel schoot, was het gedaan met de Heilooër tegenstand. Voor het rustsignaal van de scheidsrechter wist Fortuna nóg tweemaal te scoren: 3–0 dus.

Na de pauze, met Chris Poulino voor de geblesseerde Barry Koppes, kon Fortuna W. doelman Jasper Biskanter, die zeker niet slecht keepte, nog drie keer passeren. Vooral de vijfde treffer was een weggevertje, toen een rood-witte verdediger trachtte een Fortunaspeler uit te spelen maar de bal kwijtraakte. Dennis Nanne verliet nog het veld voor de debuterende junior Joeri Warmenhoven en Tommy Hoorn kwam voor de geblesseerd geraakte Stan de Boer.

Na deze nederlaag is de afstand tot Quick 1890 Amersfoort gegroeid tot liefst 8 punten en zullen alle overige 5 wedstrijden gewonnen dienen te worden gewonnen om te kunnen overleven in de Eerste Klas.

Op het oog natuurlijk een vruchteloze poging, maar ‘moed verloren is al verloren’ zei Michiel de Ruijter, voor hij steeds manhaftig de strijd aanging! Op 10 april ontvangt De Foresters – VSV uit Velserbroek. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

website de Foresters

Wedstrijddetails

Fortuna Wormerveer Minuut de Foresters
0  
0  
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!