Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Geldrop - Schijndel/de Wit

Uitslag 0 - 2 (0 - 2)

Datum zondag 8 mei 2016 om 14:30

Wedstrijdverslag

WEDEROM KNAPPE UITOVERWINNING VOOR SCHIJNDEL
Na een geweldige zaterdag van diversen jeugdkampioenen in onze verening, vertrokken we naar Geldrop om onze laatste uitwedstrijd te spelen.
Ook deze zondag hadden we weer verschillende tieners in onze selektie waaronder twee kampioenen van Schijndel B1, bij deze van harte gefeliciteerd met dit kampioenskamp!!! En de titel van dit verslag moet eigenlijk zijn "uitblinker de 16-jarige debutant Thomas-Jan van Raaij heerst in de verdediging van Schijndel/DeWit tegen Geldrop". De wedstrijd begon nogal omstuimig voor ons want in de tweede minuut schoot Mohammed Nikbakht tegen de paal en de terugkaatsende bal werd maar net gemist door Brent Blummel zodat de 0-0 stand op het scorebord bleef staan. Maar in de 12-de minuut kwam daar verandering in door toedoen van de doelman van Geldrop die een foute pass gaf en onderschept werd door Tommy van Schijndel die super de 0-1 binnenschoot.
Kort hierna gaf de de goedleidende scheidsrechter Bierings een sein voor een drinkpauze. De wedstrijd speelde daarna veel af op het middenveld met af en toe een speldenprik door de de aanvallers. In de 38-ste minuut speelde Geldrop een diepe bal maar het schot hierna ging rakelings naast. De scheidsrechter floot voor de rust.
In de tweede helft zakte Schijndel iets meer in waardoor Geldrop iets meer aanvallend was maar zoals eerder gezegd Thomas-Jan van Raaij was heer en meester in de achterste linie zodat de kansen van Geldrop op niets uitliepen. Daar tegen over speelde Schijndel verschillende keren een prachtige steekbal op de steeds scherp staande Mohammed Nikbakht en uit zo'n mooie steekbal van Paul Wouters scoorde hij de 0-2. Hierna drukte Geldrop steeds feller op de goal van Frank Schevers maar Schijndel gaf geen krimp. Ook een vrije trap werd door doelman Frank Schevers onschadelijk gemaakt. En na 90 minuten floot de scheidsrechter af. Dus weer een mooie overwinning! Maar hierna heerste toch de uitslagen van PSV en AJAX. Ook dat is voetbal (alles kan in het voetbal dus geef nooit op!!!!!!)

Facebook Schijndel/de Wit

Wedstrijddetails

Geldrop Minuut Schijndel/de Wit
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!