Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

GOES - Beerse Boys

Uitslag 1 - 1 (1 - 1)

Datum zondag 13 december 2015 om 14:30

Wedstrijdverslag

nel vergeten deze wedstrijd. In plaats van drie punten, leverde de thuiswedstrijd tegen Beerse Boys, Goes maar één schamel puntje op. Eigenlijk mag de thuisploeg daar best blij mee zijn. Hoewel, er had ook een overwinning ingezeten.

Verwarrend? Nee hoor, zowel Goes als Beerse Boys, voetbalden nu niet bepaald de ster-ren van de hemel. Het was rommelig, onnauwkeurig en ik kreeg de indruk dat er bij beide elftallen krampachtig werd gevoetbald. Het zal ongetwijfeld te maken hebben gehad met de stand op de ranglijst. Beerse Boys op een derde plek met een punt voorsprong op Goes dat op de vierde plaats stond.
Gebeurde er dan helemaal niets? Natuurlijk wel. Men probeerde wel een doelpunt te scoren. Zoals Beerse Boys in de eerste helft. Een vrije trap, op slag van rust, werd door Beerse Boysspeler Jannes Mulders vanaf 25 meter snoeihard op de paal geknald. Daar-voor hielp Goeskeeper Dennis Uyl zijn ploeg door de eerste helft heen. Rust 0-0.

De tweede helft was Goes iets beter en zocht vaker de aanval op, maar was zich ook bewust van de gevaarlijke uitvallen van Beerse Boys. Ook nu was het maar goed dat Dennis in goede doen was deze middag. Met een schitterende reflex hield hij de bal uit zijn doel toen de bal van richting werd veranderd.
Mart de Kroo bezorgde Goes in de 64e minuut een 1-0 voorsprong. Na een solo van Tom de Bonte, kwam de bal via via voor de voeten van Mart, die beheerst binnenschoot.
Het had zelfs nog 2-1 kunnen worden, als de voorzet van Jop Dekker en het overstapje van Bart Deprez, op de buitenkant paal geschoten bal door Tom de Bonte er in was ge-gaan.
Nee, één minuut later werd het zelfs gelijk. Jannes Mulders werd in de diepte aangespeeld en hij schoot laag binnen. 1-1.

Uiteindelijk is 1-1 een terechte uitslag in mijn optiek. Natuurlijk is een overwinning het
ultieme, maar dat zat er vandaag niet in. Aan de ene kant werden de kansen niet benut en aan de andere kant stond Dennis Uyl op doel.

website GOES

Wedstrijddetails

GOES Minuut Beerse Boys
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!