Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

GOES - MOC '17

Uitslag 0 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 13 maart 2016 om 14:30

Wedstrijdverslag

Om positief te beginnen: GOES is, samen met HVCH, nog steeds ongeslagen in 2016. De huidige koploper behaalde 15 punten uit 6 wedstrijden en GOES bleef, na afgelopen zondag, steken op 14 uit 6. Beerse Boys (12 uit 6), SC ’t Zand (11 uit 5) en Nuenen (11 uit 6) volgen in dit klassementje.
Over de wedstrijd zelf kunnen we kort zijn. De thuisclub kreeg enkele goede mogelijkheden via o.a. Ray Kroon (op de keeper geschoten) en Mart de Kroo (net naast), maar MOC ’17 zag vlak voor de rust een schuiver op de paal belandden.

Na de “thee”moest Dennis Uyl ver uit zijn doel komen om een aanval te onderscheppen en even later was er een scrimmage waar de GOES-defensie uiteindelijk als winnaar uit tevoorschijn kwam. Aanvallend was Ruben Hollemans dicht bij een doelpunt, maar zijn kopbal, na een corner van Ray, werd van de doellijn gehaald. Na nog wat kansjes, over en weer, kon invaller David Korstanje uithalen, maar zijn schot werd geblokt.
Een teleurgestelde trainer John Karelse sprak van dure punten die verloren gingen. De achterstand op de nrs. 1 en 2, HVCH en Nuenen, is nu weer opgelopen tot resp. 5 en 4 punten. De naaste achtervolgers van GOES, t.w. Beerse Boys en SC ’t Zand, kwamen beiden wel tot winst en verkleinden hun achterstand tot resp. 1 en 2 punten.
Voor GOES gaat de kompetitie verder met de uitwedstrijd in Waalwijk tegen WSC. Door de resultaten in 2016, 9 uit 6, zijn ze opgeklommen naar plaats 8, maar de herkansersplaats is nog wel in het vizier....
Alle hens aan dek dus.....

Scheidsrechter: Dhr. R.C.P. van der Werff (Drunen)
Assistent 1: Dhr. M.A.A. Pijnenburg (Eindhoven)
Assistent 2: Dhr. G. Francees (Tilburg)

Geel: Gert-Jan Tierie 79’ MOC ’17 3x

GOES: Dennis Uyl; Jeremy Hubregtse, Ruben Hollemans, Teun Rentmeester, Klaas van Hecke; Sofyan Azzagari ( Alkido Dervishi 46’), Thijs v.d. Dries, Gert-Jan Tierie (David Korstanje 82’), Ray Kroon; Mart de Kroo, Tom de Bonte (Tim de Winter 64’).

Wisselspelers: Yoeri Nijsse, Leen IJzelenberg.

Jan Tierie.

Wedstrijddetails

GOES Minuut MOC '17

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!