Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

GOES - Moerse Boys

Uitslag 3 - 0 (3 - 0)

Datum zondag 8 mei 2016 om 14:30

Wedstrijdverslag

Goes 1 Kansen

Goed, Goes wint dan wel met 3-0 van Moerse Boys en heeft door dit resultaat nog kans op de nacompetitie, maar qua spel was deze wedstrijd niet veel bijzonders.

In de eerste helft bepaalde Goes het spelbeeld. Men kreeg veel kansen om de score te openen, maar de keeper van Moerse Boys lag in de weg, of het afwerken ging te gehaast.
Zo waren er kansen voor Ray Kroon, Bart Deprez en Mart de Kroo, maar de doelpogingen van deze spelers gingen in rook op. Moerse Boys bakte er helemaal niets van, zodat keeper Niels Zoutewelle zich niet echt druk hoefde te maken. Rust 0-0.

De tweede helft leek in het begin veel op een herhaling van de eerste helft. Maar het gebeurde dan toch nog. Teun Rentmeester reageerde attent in de 55e minuut op een vrijtrap genomen door Maarten van Roosevelt en tikte de bal achter de keeper van Moerse Boys, 1-0. Veertien minuten later verdubbelde Mart de Kroo, na een voorzet van Tim de Winter en een overstapje van Bart Deprez de score, 2-0. Na dit doelpunt kreeg Goes kan-sen om de score verder op te laten lopen, maar dat gebeurde pas in de 86e minuut.
Teun Rentmeester, die de 1-0 op zijn naam had staan, zorgde ook voor het slotakkoord. Een voorzet van Ray Kroon kopte hij feilloos binnen, 3-0. Dit was ook de einduitslag.

De beslissing voor een plek in de nacompetitie valt volgende week.
GOES moet zelf winnen en moet hopen dat Beerse Boys en Nemelaer punten laten lig-gen. Dus het kan nog spannend worden.

website GOES

Wedstrijddetails

GOES Minuut Moerse Boys
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!