Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

GOES - Nuenen

Uitslag 0 - 2 (0 - 2)

Datum zondag 1 mei 2016 om 14:30

Wedstrijdverslag

Het is niet dat Goes, thuis tegen Nuenen, geen kansen heeft gehad om te scoren, maar uit eindelijk waren de gasten doeltreffender.

De eerste twintig minuten speelde Goes nog een leuke wedstrijd, kreeg kansen om de score te openen, maar dat gebeurde helaas niet. Zo kwam Bart Deprez oog in oog met de keeper van Nuenen en Jop Dekker kreeg ook nog een kans, maar helaas er werd niet gescoord.
Nuenen, een sterke fysieke ploeg, trok langzaam de wedstrijd naar zich toe en van bal-verlies van Goes rond de middenlijn, kon Nuenen profiteren. Keeper Niels Zoutewelle werd kansloos gelaten, 0-1 en dit was ook de ruststand.

De tweede helft was rommelig, Goes speelde te vaak de lange en hoge bal en probeerde van achteruit de aanval op fte zoeken. Nuenen probeerde dat in een vroeg stadium te verstoren, zodat Goes maar moeilijk in zijn spel kon komen. Bart Deprez en Ray Kroon probeerden met schoten of een individuele actie de gelijkmaker te scoren.
Helaas het doelpunt viel aan de andere kant. Een dieptepass op de snelle Nuenenspits leidde de genadeslag voor Goes in. De bal wed over Niels gespeeld en dat betekende 0-2. Goes probeerde in de resterende tijd nog wat aan deze stand te veranderen, maar Nu-enen bleef alert en kon huiswaarts keren met een 0-2 overwinning op zak.

website GOES

Wedstrijddetails

GOES Minuut Nuenen
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!