Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

GOES - Roosendaal

Uitslag 4 - 0 (4 - 0)

Datum zondag 8 november 2015 om 14:30

Wedstrijdverslag

Goes-Roosendaal eindigde in een klinkende 4-0 overwinning voor de thuisploeg. Vorige week, thuis tegen WSC, werd er goed en intelligent gevoetbald wat resulteerde in een 7-1 overwinning. Vandaag was de wedstrijd op veel momenten ook het aankijken meer dan waard.

De wedstrijd begon met aftasten van elkaar. Echte kansen werden er nog niet gecreëerd. Na het aftasten kwam Goes weer lekker los en het spelletje van vorige week herhaalde zich. Eigenlijk werd, deze toch wel vrij eenzijdige wedstrijd, binnen vijf minuten beslist.

Na 15 minuten in de eerste helft was het de ijverige Ray Kroon die zijn werklust beloont zag worden. Van links, buiten de 16 meter, krulde hij de bal in de verre hoek achter de keeper van Roosendaal.
Drie minuten later was het aanvoerder Jeremy Hubregtse die er 2-0 van maakte en in de twintigste minuut schoot Thijs v.d. Dries op het Roosendaalse doel en via Bart Deprez werd het 3-0.

Na de thee en veel toeschouwers zullen het gemist hebben, stond het in de 46e minuut al 4-0, door wederom Bart Deprez.
Na deze goal kreeg Goes nog diverse kansen om de score uit te bouwen. Aan de andere kant probeerde Roosendaal nog een doelpunt maken, maar dat liet de verdediging en Keeper Niels Zoutewelle, die de geblesseerde Dennis Uyl verving, niet toe. Zodat Goes tevreden terug kon kijken op een keurige 4-0 overwinning.

website GOES

Wedstrijddetails

GOES Minuut Roosendaal
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!